değmez okadar beklemeye
Çiğdem için degmez evettt...
gül için sogukta 6 saat bekledıgımı bılırım ıste dönemlerr
o beklemeyi hiç sorma akşam saat 6dan gecenin 12sine kadar ve kadın hiç bişey söylemedn yollamştı bizi :))
1 kere bana da yapmıstı ole bakırkoydekı dukkan benzerı yerde,buraya gelıp neler yazmıştımmmılk gıdısımdı bıde ama sonra ıletısımız ıyıydıı uzun baktı hepp.....
ınsan kendıne kızıyor ben ne hallerdeyım napıyorum bu kadar acızmıyım dıye ama iştee
Yiğitin yıllar once dönecek dıye ısrar ettıgı kısı hıcbır ıletısımız olmamasına ragmen ) ay sonra döndü
kısılık analızlerı tıp tarıfı ıyıdır ısım bılır mesela ama ukaladır
Gul benı basından hıc savmadı,hep ılgılendı bır keresınde 1 saate yakın baktı hatta...
bır gun kötü bir falın üzerine sırf bana ıyı elektrık versın dıye onu görmeye gittim fal baktırmaya degıl...
hakkını da yememek lazımmm
gül çok enteresan esasında..çözemedim..4-5 kere baktırdım.bana hep nokta atışı yapmıştır.sonucu söyler ve beni de hiç başından savmaz.
o kadar çok kişi memnuniyetsizliğini dile getirdi ki..aaa...bu kadın'ın söyledikleri tesadüf herhalde demişimdir...ondan sonra...benimle ilgili çok özel bir detay söyler ve bu çıkar:)...tabii her söylediği çıktı diyemem...her verdiği tarihte çıkmadı.ama ortalama bakarsam,bana söylediklerinin çoğu çıkmıştır.umarım bunlar tesadüf değildir:)
pozitif enerjisi bana da iyi gelir:)
monalisa taneri deneyen varmı bugun beni mahfetti gecmişi bilince gelecek için konustugu berbat seylere inanmalımıyım olgu sengül tarık ve diğerlerinden farklı söleyen bitek bu cocuk
vermesine vereyim de özelden msj yazma hakkim yok henüz:2:
canan hanıma baktıran varmı memnun kaldınız mı ne kadar neye bakıyor bılgılerının gonderırımısınız[xxxxxxxxxxxxxxx[/email] adresıne canan hanımın bılgılerını atarmısın
haftaya ctesi gidiyorum cnm:) mercan'dan vazgeçtim şimdilik o zmn. hatta selma toprak'tan da. senin hislerine güveniyorum ben ayrıca:) evt sakinim, sakiiiiin...
Çiğdem için degmez evettt...
gül için sogukta 6 saat bekledıgımı bılırım ıste dönemlerr
selma tprak a yakınlarda baktran varmı
seans ücreti ve bir kac sey hk soru sordum sitesinden mail attım
150 tl dedi
ben burda 75 tl okumuştum ??!
monalisa taneri deneyen varmı bugun beni mahfetti gecmişi bilince gelecek için konustugu berbat seylere inanmalımıyım olgu sengül tarık ve diğerlerinden farklı söleyen bitek bu cocuk
arkadaşlar kartal soğanlık emine hanımın telni rica edebilrimiyim lütfen forumda yeniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?