İstanbul'da Fal - Falcılar

falcı fikriyeyi duyanınız var mı? evde bakıyormuş, yanlış hatırlamıyorsam bağcılar tarafındaymış. bi arkadaşımı eski sevgilisinin annesi 2 yıl önce götürmüş, kız ne söylediyse yaşadım dedi, bir tek doğacak çocuklarının doğruluğunu bilmiyor, fakat o çocuktan ayrıldı ve annesiylede görüşmüyor. gittiklerinde de pek yola dikkat etmemiş, geçenlerde arayalım dedik ama elimizde kadının adından başka pek birşey yok, hiç duyanınız oldu mu?

o beklemeyi hiç sorma akşam saat 6dan gecenin 12sine kadar ve kadın hiç bişey söylemedn yollamştı bizi :))

1 kere bana da yapmıstı ole bakırkoydekı dukkan benzerı yerde,buraya gelıp neler yazmıştımmm ılk gıdısımdı bıde ama sonra ıletısımız ıyıydıı uzun baktı hepp.....

ınsan kendıne kızıyor ben ne hallerdeyım napıyorum bu kadar acızmıyım dıye ama iştee

Son düzenleme:

aynenn çok fena bir yerdi bodrum gibi bi yerde allahm gecenin 12si olmş ve bize sıra gelmiyo gidemiyoruzda.. birde ramazandaydı onun vicdan azabı var değseydi hani fena olmazdı ama değmediii malesef :)

galatasaray lisesi'nin karşısında monami kafede de orta yaşlı bi bayan var o da iyi bakıyor kahve falı + tarot :82:

selma tprak a yakınlarda baktran varmı
seans ücreti ve bir kac sey hk soru sordum sitesinden mail attım
150 tl dedi
ben burda 75 tl okumuştum ??!

gül çok enteresan esasında..çözemedim..4-5 kere baktırdım.bana hep nokta atışı yapmıştır.sonucu söyler ve beni de hiç başından savmaz.

o kadar çok kişi memnuniyetsizliğini dile getirdi ki..aaa...bu kadın'ın söyledikleri tesadüf herhalde demişimdir...ondan sonra...benimle ilgili çok özel bir detay söyler ve bu çıkar:)...tabii her söylediği çıktı diyemem...her verdiği tarihte çıkmadı.ama ortalama bakarsam,bana söylediklerinin çoğu çıkmıştır.umarım bunlar tesadüf değildir:)

pozitif enerjisi bana da iyi gelir:)

aynı yorumu ben de yaparım senle etoile. o yüzden ben aradaki fallardan çok ilk baktığı en iyi falına göre bekleme yapıyorum. sonraki fallarda bazı klişeleri kullanmaya başlıyor. "biri daha çıkacak sen seçeceksin" gibi

monalisa taneri deneyen varmı bugun beni mahfetti gecmişi bilince gelecek için konustugu berbat seylere inanmalımıyım olgu sengül tarık ve diğerlerinden farklı söleyen bitek bu cocuk

Denemedim ama geçmişi çok net bilenler bile genelde geleceği bilemiyorlar. Benim gittiklerimin yüzde 99 u böyleydi bu yüzden söylediği berbat şeylere inanıp moralini bozma bence.

haftaya ctesi gidiyorum cnm:) mercan'dan vazgeçtim şimdilik o zmn. hatta selma toprak'tan da. senin hislerine güveniyorum ben ayrıca:) evt sakinim, sakiiiiin...

Katreciğim gercekten cok saskınım. Elmira bana resmen yüzüme bakıp hayatımı 1 saatte anlattı. geçmiş sayfalarda da gördüm senin ve angel edalım ın, size tutmadığını yazdıgınızı fakat, diger yorumlara dayanarak dedimki deneyeyim. iyikide denemişim ben cok ama cok memnun kaldım..dediğim gibi gitmediğim ünlü ünsüz falcı kalmadı desem yeridir ama, benim için Elmira,Mercan,(Şirin abla ama, o ücretli bakmıyor) özelimden de istemiş arkadaslar sordum ablaya olmaz bakmıyorum hastalanıyorum dedi. herneyse bu 3 ü beni en cok etkileyen kişiler oldu.. dedigimiz gibi demekki frekans meselesi.bu 3 üde hayatımı önüme serdi özellikle mercanın tanışcam kişinin melez olacagı,tarihi tarihine. elmiranın adını pat diye söylemesi şirin ablanın da açıklayamayacagım çok özel bişeyi aynen anlatması cok güven verdi bana...umarım hersey seninde gönlünce olur..

Arkadaslar benim hatırladıgım kadarıyla o azerbeycanlı kadının adı elmira değildi ama benzer bir isimdi..o beşyüzevlerde oturuyor Elmira ise şirinevler de..aslında kadın iyi bir kadın dı fakat ürkütücü bir görüntüsü vardı bakışları falan!! korkup numarasını bile alammıştım.. bildi Allah için oda.

Çiğdem için degmez evettt...
gül için sogukta 6 saat bekledıgımı bılırım ıste dönemlerr

bende angel bende:) 5 saat bekledim ve tek söyledigi evleneceksiniz:)ne oldu adam baskasıyla evlendiben gülü begenmiyorum isim konusunda basarılı ama gerisi maalesef..duygu da aynıydı isim bildi tabi su harf varmı bu harf varmı dye ama bildi sonucta oda bir marifet ama sonuc 0.yine sana biraz da olsun bilmiş bize asla tutmadı söyledigi hiç birsey ikisininde..

selma tprak a yakınlarda baktran varmı
seans ücreti ve bir kac sey hk soru sordum sitesinden mail attım
150 tl dedi
ben burda 75 tl okumuştum ??!

canım normalde 150 evet. yaprakın arkadaşıym ya da ondan aldm telini dersen 75 e bakıyo bana ve çewreme.
(zuzux evt cnm avrupa yakasında)

monalisa taneri deneyen varmı bugun beni mahfetti gecmişi bilince gelecek için konustugu berbat seylere inanmalımıyım olgu sengül tarık ve diğerlerinden farklı söleyen bitek bu cocuk

canım tarıga ınanma ben gıttım aura okuyor tarık ve sallıyor keske soledıgı seyler hakkında bıraz daha ısrar etseydın anlardın nedemek ıstedıgını bende aynı durum odlu gecmısı bılınce ıyıdrı dıye dusundum ama ısrarla ısım gıbı bazı seylerı ben katınca salladıgını kesfettım rahat ol targın soledı seyler cıkmıyor ben denedım ve gordum

arkadaşlar kartal soğanlık emine hanımın telni rica edebilrimiyim lütfen forumda yeniyim

gönderdim canım sana ozelden emıne hanımın telını arkadaslar bu hande kuka reklam yapmadıgını dusunuyorum edıtor bırdaha ıncelescunku kendısını uzun zamandır takıp edıyorum aynı zamanda bır cok falcıyada gıtmıstır. buarada bu azerbaycanlı bayanın telefon bılgılerını banada veırısenız sevınırım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…