bende angel bende:) 5 saat bekledim ve tek söyledigi evleneceksiniz:)ne oldu adam baskasıyla evlendiben gülü begenmiyorum isim konusunda basarılı ama gerisi maalesef..duygu da aynıydı isim bildi tabi su harf varmı bu harf varmı dye ama bildi sonucta oda bir marifet ama sonuc 0.yine sana biraz da olsun bilmiş bize asla tutmadı söyledigi hiç birsey ikisininde..
canım tarıga ınanma ben gıttım aura okuyor tarık ve sallıyor keske soledıgı seyler hakkında bıraz daha ısrar etseydın anlardın nedemek ıstedıgını bende aynı durum odlu gecmısı bılınce ıyıdrı dıye dusundum ama ısrarla ısım gıbı bazı seylerı ben katınca salladıgını kesfettım rahat ol targın soledı seyler cıkmıyor ben denedım ve gordum
bende angel bende:) 5 saat bekledim ve tek söyledigi evleneceksiniz:)ne oldu adam baskasıyla evlendiben gülü begenmiyorum isim konusunda basarılı ama gerisi maalesef..duygu da aynıydı isim bildi tabi su harf varmı bu harf varmı dye ama bildi sonucta oda bir marifet ama sonuc 0.yine sana biraz da olsun bilmiş bize asla tutmadı söyledigi hiç birsey ikisininde..
Cnm sorun tarıgın dedikleri diil ztn tanerin dedikleri töbe töbe cocuk kendini ilah sanıo 15 gün sora onla biyerde kız varken karsılastırıyım sizi o zaman inanırsın bana fln dedi sen kimsinn be salak diyesim geldi ama düşük iradem madem o kim ne die gidiosun bide gecmişi cukkkkkkkk die bilince 2 kat sinirim bozuldu dombili nolcak!
gül çok enteresan esasında..çözemedim..4-5 kere baktırdım.bana hep nokta atışı yapmıştır.sonucu söyler ve beni de hiç başından savmaz.
o kadar çok kişi memnuniyetsizliğini dile getirdi ki..aaa...bu kadın'ın söyledikleri tesadüf herhalde demişimdir...ondan sonra...benimle ilgili çok özel bir detay söyler ve bu çıkar:)...tabii her söylediği çıktı diyemem...her verdiği tarihte çıkmadı.ama ortalama bakarsam,bana söylediklerinin çoğu çıkmıştır.umarım bunlar tesadüf değildir:)
pozitif enerjisi bana da iyi gelir:)
ben sizlerle paylaşmak istiyorum benim medyumum ankarada size şu kadar sizin kendinizden bile sakladığınız şeyleri ortaya çıkarıyo ve söylediklerinizi bir bir yaşıyorsunuz telofonlada bakıyoxxxxxxxxxxx
evet arkadaşlar çıkan falı söyleme ihtiyacı hissettim..olgu bana 2 hafta önce dedi ki dikkat et çok ilgi çekiyorsun facebookta surda burda seni takip ediyor öyle birşey yapacak ki bir kızla olmamış nispet gibi fln çok üzüleceksin dedi...ve 2gün önce çaaaaaaaaaat öyle birşey yaptı ki siz düşünün!!!! çok sinirli ve gıcık durumdayım!!!
gül konusunda bende birşey dicem....gülü teeee purple kafede iken bulmuştum ve o zaman varya inanılmazdı!! ne derse çat çat çıktı...bırakmadım peşini diger kafedede öyle sonra abla brz paralandı yeşilköye geçti 5 dakikada savar oldu hoş bişey demiiim çünkü ciddi izdiham var! iyidir hoştur ama bu kdr ticarete dökünce sonu hüsran oldu....aslında benim filrim şuydu gülü ayarlayıp eve bi yere çağırıp özel baktırmak ama o kafeden dışarı çıkmıyor artık önceden yapıyordu!
Arkadaşlar hep diyorum gene diyorum tekrar diyorum sakın zamanlara takılmayın ilginç bişey keşfettimm olgunun falları çıkıyor ama zamanı yok !! o kadar çok denedim ki....istenilen zaman herşeyi geciktiriyor inanın.....ve dikkat ettim olgu birşey diyor oluyor o dediği sonra o birdaha asla başka falda çıkmıyor..lütfen zamanlara takılmayın ben o hatayı çok yaptım...
Arkadaşlar hep diyorum gene diyorum tekrar diyorum sakın zamanlara takılmayın ilginç bişey keşfettimm olgunun falları çıkıyor ama zamanı yok !! o kadar çok denedim ki....istenilen zaman herşeyi geciktiriyor inanın.....ve dikkat ettim olgu birşey diyor oluyor o dediği sonra o birdaha asla başka falda çıkmıyor..lütfen zamanlara takılmayın ben o hatayı çok yaptım...
olgununda bana işle dedikleri oldu bunu sembol hande falan da söylemişti :)
Cnm sorun tarıgın dedikleri diil ztn tanerin dedikleri töbe töbe cocuk kendini ilah sanıo 15 gün sora onla biyerde kız varken karsılastırıyım sizi o zaman inanırsın bana fln dedi sen kimsinn be salak diyesim geldi ama düşük iradem madem o kim ne die gidiosun bide gecmişi cukkkkkkkk die bilince 2 kat sinirim bozuldu dombili nolcak!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?