İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaslar selam,

Ben de azerbeycanlo bayana gitmek istiyorum, nasil buluruz ki bilgileri? ve de bir kac kisi toplanip gidelim mi?

eveet...bunu da biliyorum.bir arkadaşım'a eveet..bu adamla kesin evleniyorsun dediği 'adam' başkası ile evlilik hazırlıkları yapıyor

o yüzden...bana söyledileri de tesadüf mi diyorumm..:)
çözemedim!!

Cnm sorun tarıgın dedikleri diil ztn tanerin dedikleri töbe töbe cocuk kendini ilah sanıo 15 gün sora onla biyerde kız varken karsılastırıyım sizi o zaman inanırsın bana fln dedi sen kimsinn be salak diyesim geldi ama düşük iradem madem o kim ne die gidiosun bide gecmişi cukkkkkkkk die bilince 2 kat sinirim bozuldu dombili nolcak!

Handekuka ıle hıc konusmadım ya da gorusmedım ama Emine Abla demişti, uzun suredır O na gıdıyormus, yani başka birinin reklamını yapsa ve kendi başka bir falcı ya da falcının tanıdıgı olsa niye Emine Ablaya gıtsın?

bana da bildi ama evlenıceksınız dedı daha bız ılıskıye baslayamadık kı tekrardan hanı o yuzden hıc ıletısımımız yoktu ıletısımdeyız bıldı denılebılır...ama mesela bılemedıgı de cok sey var...Onun bırde kadır ısmıne takıntısı var öyle biri yok deyince o benım 3 harflı diyoryersennn

sen üzülme neden çünkü Tarık ın dedıklerı cıkıyor ona gülden fazla gittim bazen herhafta giderdim o cocuk benım ayrılık nedenımı tam olarak bılen tek kişi okadar falcı arasından....Her dediği de cıkıyor ve tutarlı bakıyor o yuzden canını sıkma Tanerı salla Tarıga sengule konsantre ol sen...

Son düzenleme:
Arkadaşlar;

Mercan'a gittikten sonra hiç yorum yapamamıştım. Eger verdiğim para 20-25 TL lık bır ucret olsaydı fena degıl dıyebılırdım ama 100 TL vermeme degmedı dıye dusunmustum acıkcası..

....Ama erkek arkadasımla ayrılık konusunu bir tek O soylemişti. 1-2 ay içinde 15 gunluk bır ayrılık demıstı..

Emine Abla ve ikisinin ortak soyledıgı Mayıs ayında hatta emine abla tarih verdi 19-20 mayıs, işim ile ilgili kademe atlamam ile ilgili konu var en yakın tarihli..

Azerbeycanlı bayana ulaşabilirsek bir de O nu deneyip, bu Mayıs ayındaki değişiklik olana kadar bir daha gitmemeye çalışacağım ben de bu sürede :)

falı bana 7 ay sonra cıktı sayılır ancakk 7 ay boyunca verdıgı her tarıh malesef hayal kırıklıgı oldu
bırde elmıra mesela opaqua cıkıyor ama bana gore kötüydü cidden belkı de enerjı meselesı

evet arkadaşlar çıkan falı söyleme ihtiyacı hissettim..olgu bana 2 hafta önce dedi ki dikkat et çok ilgi çekiyorsun facebookta surda burda seni takip ediyor öyle birşey yapacak ki bir kızla olmamış nispet gibi fln çok üzüleceksin dedi...ve 2gün önce çaaaaaaaaaat öyle birşey yaptı ki siz düşünün!!!! çok sinirli ve gıcık durumdayım!!!

gül konusunda bende birşey dicem....gülü teeee purple kafede iken bulmuştum ve o zaman varya inanılmazdı!! ne derse çat çat çıktı...bırakmadım peşini diger kafedede öyle sonra abla brz paralandı yeşilköye geçti 5 dakikada savar oldu hoş bişey demiiim çünkü ciddi izdiham var! iyidir hoştur ama bu kdr ticarete dökünce sonu hüsran oldu....aslında benim filrim şuydu gülü ayarlayıp eve bi yere çağırıp özel baktırmak ama o kafeden dışarı çıkmıyor artık önceden yapıyordu!

ben sizlerle paylaşmak istiyorum benim medyumum ankarada size şu kadar sizin kendinizden bile sakladığınız şeyleri ortaya çıkarıyo ve söylediklerinizi bir bir yaşıyorsunuz telofonlada bakıyo XXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
medyum handan ankarada ama telofonlada bakıyor böyle bişey yok ben haftada bir arar baktırırm kızlar tavsiye ederim tel.xxxxxxxxxxxxxxx

ben sizlerle paylaşmak istiyorum benim medyumum ankarada size şu kadar sizin kendinizden bile sakladığınız şeyleri ortaya çıkarıyo ve söylediklerinizi bir bir yaşıyorsunuz telofonlada bakıyoxxxxxxxxxxx

Seher yıldızı öncelikle hoşgeldin;

Ama birden cıkıp bır medyumun telefonunu verıverıyorsun da bu garıp degıl mı?? Yanı en azından bana oyle geldı..

olgunun bana dediği aya girmiş bulunuoruz olgu gercekten iimi yoksa sana torpil yapıp sürekli iyi enerjilermi yolluo böle her dediği cıkıo öğrenicez =)) tım tım tımtıtmtıtmtmt gerilim müziğide verdim hadi olgucum su laroxcugunada göster marifetini plssssssss

Merhaba,
Ben dün gene dayanamayıp Olgu'ya gittim:) İlk söylediği şeylerle tutarlı şeyler söyledi gene. Dün erkek arkadaşımla ilgili olacak dediği birşeyin eve gelip erkek arkadaşımla konuştuğumda olduğunu duydum. Ufak birşey ama yine de falının çıktığına dair umutlandırıcı bir gelişme. Ben şimdi Nisan ve Mayıs aylarında olacak dediği şeyler için-iş ve özel yaşantı-beklemedeyim. Umarım gerçekleşirler, özellikle işle ilgili söyledikleri. Bekleyip göreceğim:) Çıkan başka şeyler de olursa onları da sizlerle daha sonra paylaşacağım. Herkese sevgiler.

Arkadaşlar hep diyorum gene diyorum tekrar diyorum sakın zamanlara takılmayın ilginç bişey keşfettimm olgunun falları çıkıyor ama zamanı yok !! o kadar çok denedim ki....istenilen zaman herşeyi geciktiriyor inanın.....ve dikkat ettim olgu birşey diyor oluyor o dediği sonra o birdaha asla başka falda çıkmıyor..lütfen zamanlara takılmayın ben o hatayı çok yaptım...

Ben bugün olguya baktırcaktım sora düşündüm her kötü faldan sonra birine nie baktırıorumki madem bilio diğerinin bilememesi onu ne etkilesin annemin baktıgıdamı etkilicek yani su nisanı falsız atlatıcam ve kimseye baktırmıcam 6 aydır o ay bu ay derken ztn neye üzüldüğümü unuttum sapsallıktan nese herhangi bi gelişme olursa yazarım a dostlar=))

olgununda bana işle dedikleri oldu bunu sembol hande falan da söylemişti :)

takisimde gay bi çocuk vardı 30 dk bakmıştı hiç inanmamıştım söyledikleri bir bir çıkınca tekrar gittim 2 ay sonra ama o yoktu. tarihine kadar bilmişti. ismini de hatırlamıyorum. bugün kadıköyde bi yere gidecem çok övdüler. memnun kalırsam yazarım. ünlülerin falcılarından birini aradım randevu istedim. 400 istiyorlar vazgeçtim :)

canım bende tarık yazmısım yanlıslıkla tanerdı gıttıgım cocuk zten tarot baktı kartlar bakmadan konustu ve cok emın seylerle ıdda etmeye basladı soeldıgı tarıhler gectı soledıgı seyler olmuyunca gel dedı ama bıdaha gıtmem evet bıraz kıloluydu ama ben ona ınanmadım gecmıse cok takılmıssın felan fıstan dıyor yanı genelde aynı seylerı soyluyor herkeze bıgın olsun tabı ınanıp ınamak sana kamıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…