canım bende tarık yazmısım yanlıslıkla tanerdı gıttıgım cocuk zten tarot baktı kartlar bakmadan konustu ve cok emın seylerle ıdda etmeye basladı soeldıgı tarıhler gectı soledıgı seyler olmuyunca gel dedı ama bıdaha gıtmem evet bıraz kıloluydu ama ben ona ınanmadım gecmıse cok takılmıssın felan fıstan dıyor yanı genelde aynı seylerı soyluyor herkeze bıgın olsun tabı ınanıp ınamak sana kamıs
zamanı bildimi?
Arkadaşlar birz önce şirinevlerde oturan elmira hanım la telefonda görüştüm.pazar günü için randevu aldımm..75 tl diyor..param da yok ama napıcam bakalım):))))))))))
Arkadaşlar birz önce şirinevlerde oturan elmira hanım la telefonda görüştüm.pazar günü için randevu aldımm..75 tl diyor..param da yok ama napıcam bakalım):))))))))))
ben 18 yaşlarındayken kurtuluşta bi falcıya gitmiştim o zaman 20 tl ye nakmıştı şuan 25 yaşındayım 7 sene olmuş ama kadın ne dediyse bir bir çıktı kısa boylu şalvar giyen bi kadındı zengin kadınlar gelirdi çok sıra vardı kıvırcık kısa saçlıydı galiba yaşlıydı birazda kahve falı bakmıştı kahveyi daha açmadan gözlerini kapatım dua etmeye başladı ve konuşmaya başladı bana neler dedi bi bilseniz oracıkta öylece kalmıştım dedikleri bir bir çıktıArkadaşlar kurtuluş daki ermeni asıllı falcı ritanın telefon ve adresini bilen varmı acaba :))
geçmiş yorumların çoğuna baktım ve elmirayı kesinlikle denemek istiyorum. Nasıl ulaşabilirim? Aranızda tel ile ulaşan var msj atabilirmisiniz acaba? Bugün kadıköye gidecektim, eğer elmiraya ulaşmanın yolunuı bulursam h.sonu için ona giderim artık bugünü iptal edip, gitmek isteyen varsa birlikte gidelim hatta
avrupa yakasında mı oturuyorsun.ben pazar günü gidicem.gelmek istersen gidebiliriz
geçmiş yorumların çoğuna baktım ve elmirayı kesinlikle denemek istiyorum. nasıl ulaşabilirim? aranızda tel ile ulaşan var msj atabilirmisiniz acaba? bugün kadıköye gidecektim, eğer elmiraya ulaşmanın yolunuı bulursam h.sonu için ona giderim artık bugünü iptal edip, gitmek isteyen varsa birlikte gidelim hatta
yaw tphpmc güle gıdeyımmı ne dersınn ılk falına ama:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?