İstanbul'da Fal - Falcılar

hay seni bana allah gönderdi dombalakkkk kırcam ağzını onun=))) aman bi rahatladımmm kenafir gözlü cocuk bi cıktım üstüme agırlık cöktü falan nese sevindim bebeim saolasınnn=))

Arkadaslar kac gundur icimden hic fal baktirmak gelmiyor, sanirim kendiligimden biraktim, yazdiklarinizi okuyorum, pek boyle bi heveslenemedim nedense. yalniz bu elmira yi merak ettim, bi zahmet tekrar yorumlayabilir mi gidenler? bir de kafam allak bullak oldu, kac liraya bakiyor, telde bakiyor mu? yuzyuze mi tavsiye edersiniz, telde mi? evi nerede? gibi sorulara cevap rica edecegim
sevgiler

bende elmira mercan ve selma toprak tan birinemi baktırsam yoksa hiç baktırmasammı yoksa baktırıcaksam da gidip kendi falcılarımamı baktırsam bilemedim :)

Arkadaşlar birz önce şirinevlerde oturan elmira hanım la telefonda görüştüm.pazar günü için randevu aldımm..75 tl diyor..param da yok ama napıcam bakalım):))))))))))

Arkadaşlar kurtuluş daki ermeni asıllı falcı ritanın telefon ve adresini bilen varmı acaba :))
ben 18 yaşlarındayken kurtuluşta bi falcıya gitmiştim o zaman 20 tl ye nakmıştı şuan 25 yaşındayım 7 sene olmuş ama kadın ne dediyse bir bir çıktı kısa boylu şalvar giyen bi kadındı zengin kadınlar gelirdi çok sıra vardı kıvırcık kısa saçlıydı galiba yaşlıydı birazda kahve falı bakmıştı kahveyi daha açmadan gözlerini kapatım dua etmeye başladı ve konuşmaya başladı bana neler dedi bi bilseniz oracıkta öylece kalmıştım dedikleri bir bir çıktı

selma toprak hakkında düşünecleriniz nedir arkadaşlar ?? sonuçta 75 yada 150 ikiside iyi para söyledikleri çıkıyormu ? ne falı bakıyor ?

geçmiş yorumların çoğuna baktım ve elmirayı kesinlikle denemek istiyorum. nasıl ulaşabilirim? aranızda tel ile ulaşan var msj atabilirmisiniz acaba? bugün kadıköye gidecektim, eğer elmiraya ulaşmanın yolunuı bulursam h.sonu için ona giderim artık bugünü iptal edip, gitmek isteyen varsa birlikte gidelim hatta

avrupa yakasında mı oturuyorsun.ben pazar günü gidicem.gelmek istersen gidebiliriz

yolladım telini elmiranın

özelden hala msj yazma hakkım olmadığı için burdan teşekkür ediyorumm minikdepresif numara için. şimdi arayıp randevu alacam.

TPHPMC anadolu yakasında oturuyorum ama farketmez birlikte gitmek isterim tabi. özelden mail adresini yazarsan haberleşelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…