ne konuşmuştuk biz senle ?
Hani artık bi sürü para dökmicektin
Yazık kuşum
pazar günü 15.00 a randevu aldım, isterseniz tel.de de bakıyorum dedi, yüzyüze görüşelim dedim. Bakalım dedikleri kadar var mı çok merak ettim
aa orda karşılaşıcazz seninle benimde randevum 13:30 :)))))))))
ya evet ama son olsun diyorum bu da...
Gerçi geçen hafta pazar olgu ya gittik.sağolsun ddemet10 ilk sırayı aldı benim için baya iyi baktı..uzun da sürdü.ayrıca herkesin dediği gibi soğuk bi bayanda değil...çooookkk güzel şeyler söyledi bana...bence hani hep terapi filan diyoruz ya..en iyi terapi olgu' yla geçti.hadi biraz daha anlatım.erkek arkadaşımla ayrı olmadığımızı iddia etti.sadece şu an sen batı ya o doğu ya bakıyor dedi.ayrılmadınız diye ekledi akabinde(bakış açısı çok hoşuma gitti).süpriz bi tatile gidiceğimizi söyledi...geçmişle alakalı da doğru şeyleri anlattı bana.yani gerçekten önemsiz ama önemli olan bi ayrıntıyı bilip beni baya şaşırttı...:44:ben kendisinden çok memnun ayrıldım.ilk fal olmasıda önemliydi ve garip bi şekilde cafe 'de boştu.. Onunda etkisiyle uzun baktı bana.hııımmmbirde nisan ayı için beni büyük süprizlerinnn beklediğini ekledi
ne konuşmuştuk biz senle ?
Hani artık bi sürü para dökmicektin
Yazık kuşum
75 miO ne ya??
yanlış anlama tatlım ama artık abartıyorsun bence.
Bi rahat bırak , bi dinle kendini ,en azından nisanda baktırma.
Ben sizle baktırdım. Muhtemelen bu ay sonunu cıkartırım.
Hem 75 tl cok para değil mi ?
Yazık ya
fuufuk sen daha önce ki,mlere gitmiştinn..en çok elmira dan mı memnun kaldınben elmira yi buradan buldum ve telefonda baktirdim bir kac kez sadece sunu söyleyebiliyorum iran lilar bu isi biliyorlar:))))
gecmis ve bugünü birebir söyledi ve en önemlisi benim duymak istediklerimi degil gördükerini söylüyor gelecekle ilgili... Ben cok memnun kaldim mutlaka deneyin der
offff yaa napımm durduramıyorum ki kendimiii....beni frenleyinnn lütfennn.
Ama elmira ya da baktırırsam artık baya uzun bi ara vericem..zaten yaz da geliyorr...:)))ne alakaysa ay harbi sıyırdım ben yaverdiğim rahatsızlıktan öztürü özür diliyorum hepinizdennn
bak napalım biliyo musun elmirayada baktırıp haziran snuna kadar fal sezonunu kapayalım olur mu ?
vaaayy yoksam sendemi geliyorsunn :))))
mayısta baktırırızz :))haziran sonuda çoookk uzun olur beee
:)))))))))))))))))))))))))))))))))bende mercan in teli var istersen verebilirim:)))))))) ama ben hic baktirmadim unutmusum dur bir baktirayim ilk firsatta size buradan yazarim
merhabalar , mercan ın ve varsa selma toprağın numarasını verirmisinizzzzzzzzzzzzzzzz
canım selma toprak ın sitesinde yazıyor telefonu.. burdan yazmak yasaklanmış sanırım. sitesinden bulabilirsin. mercanı bilmiyorm.bilen arkdaşlar msj yazma hakları varsa yazarlar
takisimde gay bi çocuk vardı 30 dk bakmıştı hiç inanmamıştım söyledikleri bir bir çıkınca tekrar gittim 2 ay sonra ama o yoktu. tarihine kadar bilmişti. ismini de hatırlamıyorum. bugün kadıköyde bi yere gidecem çok övdüler. memnun kalırsam yazarım. ünlülerin falcılarından birini aradım randevu istedim. 400 istiyorlar vazgeçtim :)[/QUOKadikoyde neresi ve kime baktirdiniz memnun kaldinizmi
ya evet ama son olsun diyorum bu da...
Gerçi geçen hafta pazar olgu ya gittik.sağolsun ddemet10 ilk sırayı aldı benim için baya iyi baktı..uzun da sürdü.ayrıca herkesin dediği gibi soğuk bi bayanda değil...çooookkk güzel şeyler söyledi bana...bence hani hep terapi filan diyoruz ya..en iyi terapi olgu' yla geçti.hadi biraz daha anlatım.erkek arkadaşımla ayrı olmadığımızı iddia etti.sadece şu an sen batı ya o doğu ya bakıyor dedi.ayrılmadınız diye ekledi akabinde(bakış açısı çok hoşuma gitti).süpriz bi tatile gidiceğimizi söyledi...geçmişle alakalı da doğru şeyleri anlattı bana.yani gerçekten önemsiz ama önemli olan bi ayrıntıyı bilip beni baya şaşırttı...:44:ben kendisinden çok memnun ayrıldım.ilk fal olmasıda önemliydi ve garip bi şekilde cafe 'de boştu.. Onunda etkisiyle uzun baktı bana.hııımmmbirde nisan ayı için beni büyük süprizlerinnn beklediğini ekledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?