İstanbul'da Fal - Falcılar

ne konuşmuştuk biz senle ?
Hani artık bi sürü para dökmicektin
Yazık kuşum

ya evet ama son olsun diyorum bu da...
Gerçi geçen hafta pazar olgu ya gittik.sağolsun ddemet10 ilk sırayı aldı benim için baya iyi baktı..uzun da sürdü.ayrıca herkesin dediği gibi soğuk bi bayanda değil...çooookkk güzel şeyler söyledi bana...bence hani hep terapi filan diyoruz ya..en iyi terapi olgu' yla geçti.hadi biraz daha anlatım.erkek arkadaşımla ayrı olmadığımızı iddia etti.sadece şu an sen batı ya o doğu ya bakıyor dedi.ayrılmadınız diye ekledi akabinde(bakış açısı çok hoşuma gitti).süpriz bi tatile gidiceğimizi söyledi...geçmişle alakalı da doğru şeyleri anlattı bana.yani gerçekten önemsiz ama önemli olan bi ayrıntıyı bilip beni baya şaşırttı...:44:ben kendisinden çok memnun ayrıldım.ilk fal olmasıda önemliydi ve garip bi şekilde cafe 'de boştu.. Onunda etkisiyle uzun baktı bana.hııımmmbirde nisan ayı için beni büyük süprizlerinnn beklediğini ekledi

pazar günü 15.00 a randevu aldım, isterseniz tel.de de bakıyorum dedi, yüzyüze görüşelim dedim. bakalım dedikleri kadar var mı çok merak ettim

aa orda karşılaşıcazz seninle benimde randevum 13:30 :)))))))))

baya uzun sürüyo galiba, söylemişti 13.30 da biri gelecek diye senmişsin seni bitirip benimle başlayacak :) yer için pazar günü tarif ederim dedi, şirinevleri de hiç bilmiyorum, taksiyle gidecem galiba. sen hiç baktırdın mı elmiraya?

arkadaşlar selma toprakı sordum bir kişi yanıt verse keşke... paylaşım sitesinde bişey paylaşmamak enteresan hani...

yanlış anlama tatlım ama artık abartıyorsun bence.
bi rahat bırak , bi dinle kendini ,en azından nisanda baktırma.
ben sizle baktırdım. muhtemelen bu ay sonunu cıkartırım.
hem 75 tl cok para değil mi ?
yazık ya

KIZLARRRR..... bugün olguya gittim 4 kere gittim şu ana kadar ve uzun aralıklarla ama bir insan harfi harfine hep aynı şeyi mi söyler ve dediği 2 şey zamanında oldu ve olmayacak şeylerdi tek geçiyorum kızlar şiddetlle öneriyorum...:)öpüldünüz

ben elmira yi buradan buldum ve telefonda baktirdim bir kac kez sadece sunu söyleyebiliyorum iran lilar bu isi biliyorlar:))))
gecmis ve bugünü birebir söyledi ve en önemlisi benim duymak istediklerimi degil gördükerini söylüyor gelecekle ilgili... ben cok memnun kaldim mutlaka deneyin der

offff yaa napımm durduramıyorum ki kendimiii....beni frenleyinnn lütfennn.
Ama elmira ya da baktırırsam artık baya uzun bi ara vericem..zaten yaz da geliyorr...:)))ne alakaysa ay harbi sıyırdım ben yaverdiğim rahatsızlıktan öztürü özür diliyorum hepinizdennn

fuufuk sen daha önce ki,mlere gitmiştinn..en çok elmira dan mı memnun kaldın

bak napalım biliyo musun elmirayada baktırıp haziran snuna kadar fal sezonunu kapayalım olur mu ?

:))))))))))))))))))))))))))))))))) bende mercan in teli var istersen verebilirim:)))))))) ama ben hic baktirmadim unutmusum dur bir baktirayim ilk firsatta size buradan yazarim

merhabalar , mercan ın ve varsa selma toprağın numarasını verirmisinizzzzzzzzzzzzzzzz

merhabalar , mercan ın ve varsa selma toprağın numarasını verirmisinizzzzzzzzzzzzzzzz

canım selma toprak ın sitesinde yazıyor telefonu.. burdan yazmak yasaklanmış sanırım. sitesinden bulabilirsin. mercanı bilmiyorm.bilen arkdaşlar msj yazma hakları varsa yazarlar

canım selma toprak ın sitesinde yazıyor telefonu.. burdan yazmak yasaklanmış sanırım. sitesinden bulabilirsin. mercanı bilmiyorm.bilen arkdaşlar msj yazma hakları varsa yazarlar

yaprak teşşkür ederim .yaklaşık 100 sayfa okudum heralde başlarda yazmıştım .selma hanım diil de ben azerbaycanlı bayanı ,canan hanımı,şirinevler elmirayı iranlı elmira aynı kişimi bilmiyorum onlara ulaşmak istiyorum .fazla oldu ama :))))))))))))

supriz falcılar mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…