fuufuk sen daha önce ki,mlere gitmiştinn..en çok elmira dan mı memnun kaldın
merhabalar , mercan ın ve varsa selma toprağın numarasını verirmisinizzzzzzzzzzzzzzzz
supriz falcılar mı acaba
yaa 1-2 gün uzak kalsam bile süper hızlı değişio burda rüzgarlar..:)
bende elmira (temiz olanı, iranlıydı sanırım), canan hnm ve emel omuzdaşın nosunu reca edicem.
msg hakkkı olmayanlara itinayla mail adresi verilir:)
öptüm sizi
demin gönderdim
selma toprak hakkında düşünecleriniz nedir arkadaşlar ?? sonuçta 75 yada 150 ikiside iyi para söyledikleri çıkıyormu ? ne falı bakıyor ?
Canım;
Bu kadın Güneşli-Bağcılar-İSTANBUL da oturuyor.Öyle paragözde değildir,zaten 10-20 TL normalde 10 TL istiyordu ama ben ve arkadaşlarım kadın çok güzel baktığı için her gidişimizde 20 TL bırakıyoruz.Zaten ilk gidişinde 1-2 saat bakıyor.Geçmişten başlayıp geleceğe doğru sayıp,döküyor.
ben elmira yi buradan buldum ve telefonda baktirdim bir kac kez sadece sunu söyleyebiliyorum iran lilar bu isi biliyorlar:))))
gecmis ve bugünü birebir söyledi ve en önemlisi benim duymak istediklerimi degil gördükerini söylüyor gelecekle ilgili... ben cok memnun kaldim mutlaka deneyin der
Arkadaslar kac gundur icimden hic fal baktirmak gelmiyor, sanirim kendiligimden biraktim, yazdiklarinizi okuyorum, pek boyle bi heveslenemedim nedense. yalniz bu elmira yi merak ettim, bi zahmet tekrar yorumlayabilir mi gidenler? bir de kafam allak bullak oldu, kac liraya bakiyor, telde bakiyor mu? yuzyuze mi tavsiye edersiniz, telde mi? evi nerede? gibi sorulara cevap rica edecegim
sevgiler
Selam arkadaslar,
sürekli yazmasam da forumu neredeyse her gün okuyorum ve övgü alan isimlere ben de baktırıyorum. her ne kadar takip etsem de benim de kacırdıgım seyler oluyor demek, son sayfalarda adı gecen canan hanım, emel omuzdas, ve bakırköy tuba ile ilgili bilgisi olan arkadaslar bana yardımcı olabilir mi? nerede,kaça bakıyorlar? ve tabii ki en önemlisi sizin bu isimlerle ilgili kanaatiniz...
şimdiden tesekkurler
canım normalde 150 evet. yaprakın arkadaşıym ya da ondan aldm telini dersen 75 e bakıyo bana ve çewreme.
(zuzux evt cnm avrupa yakasında)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?