İstanbul'da Fal - Falcılar

fuufuk sen daha önce ki,mlere gitmiştinn..en çok elmira dan mı memnun kaldın

soganlik emine, emel omuzdas, canan, olgu ve elmira... sasilacak sekilde hepsi ayni seyleri söylüyorlar... elmira icin pahali demisler ama aldigi her kurusu hakediyor... gerci hepsi bende cok iyi baktilar birebir neredeyse ayni seyleri söylediler... su iyi bu iyi diyemem...
elmira yi mutlaka deneyim derim... bugün bir arkadasimda gitmis cok memnun kalmis...

yaa 1-2 gün uzak kalsam bile süper hızlı değişio burda rüzgarlar..:)

bende elmira (temiz olanı, iranlıydı sanırım), canan hnm ve emel omuzdaşın nosunu reca edicem.

msg hakkkı olmayanlara itinayla mail adresi verilir:)

öptüm sizi

demin gönderdim

selma toprak hakkında düşünecleriniz nedir arkadaşlar ?? sonuçta 75 yada 150 ikiside iyi para söyledikleri çıkıyormu ? ne falı bakıyor ?

canim ben baktirdim selma ya biliyorsun. memnun kaldim acikcasi, herkesin olacak dedigi bir seye olmayacak dedi ve haberini de hemen aliyorsun dedi. ertesi gun sabahina geldi haberi. ki kesin olacak gozuyle baktigim bir seydi. 75 e bakti bana. sanirim tarot bakti, sormadim. ama kahve degildi, cunlul telefondaydi.. yani niye sormadin dersen, ben dogum yasimi soyledim, e ama sen haziran dogumlusun daha girmedin o yasa dedi, kaldim oyle dinledim. soyledigi her sey dogruydu, gelecegi gorecegiz tabii allah bilir. giden iki uc kisi oldu forumdan, onlarin da yorumunu al bence. ben 10 ustunden 8 veririm. mayis itibariyle olacak dedigi olaylar var, o zaman notu yukselecek ya da dusecek :))

emel omuzdas mi? :) bunu simdi duydum. hergun okuyorum, yine de ritme ayak uyduramiyorum.
kizlar ben musadenizle bu sefer ilk gidenlerden olmayip, hepinizin elmira deneyimini dinlemek isiyorum. siz de allah rizasi icin gider gitmez yazarsaniz, ona gore baktirayim ya da durayim.
selma dan sonra ustume bi durulma geldi, elmira yla noktalarim belki insallah.
bi arkadas rita yi sormus, rita hakkinda daha once yorum yapmistik ama tekrar edeyim, eskiden iyiydi ama hepsi o kadar. artik bakamiyor, arkadaslarim da cikarttilar onu listelerinden. ama uc-dort yil onceye kadar allah i var, muhtesem bakiyordu.

merhaba bende yenı uye oldum özelden msj atamıyorum sanırım bağcılarda oturan nilüfer hanımdı galıba bende onun adresını ve telını alabılırmıyım lütfen

elmiranin telefonunu bana da gonderebilirseniz cok memnun olurum, tesekkurler

cnm sen olguya gitmişmiydin??

Arkadaşlarrr;

Ben kıpırdayamıyorum bugun bır yere cunku salı gunu sınavım var Bu fal olayı nasıl bır bagımlılıkmıs ya evde oturmaya calısıyorum ama zor dayanıyorum :)

Selam arkadaslar,

sürekli yazmasam da forumu neredeyse her gün okuyorum ve övgü alan isimlere ben de baktırıyorum. her ne kadar takip etsem de benim de kacırdıgım seyler oluyor demek, son sayfalarda adı gecen canan hanım, emel omuzdas, ve bakırköy tuba ile ilgili bilgisi olan arkadaslar bana yardımcı olabilir mi? nerede,kaça bakıyorlar? ve tabii ki en önemlisi sizin bu isimlerle ilgili kanaatiniz...

şimdiden tesekkurler

Sen de gittiklerin hakkında yorumlarını paylaşır mısın bizlerle?

canım normalde 150 evet. yaprakın arkadaşıym ya da ondan aldm telini dersen 75 e bakıyo bana ve çewreme.
(zuzux evt cnm avrupa yakasında)

mrhaba,
ben baktırmaı düşünmüorm ama bi arkadasım baktırcak
senin için sakıncası yoksa yaprak ın arkadasıyız dicek

arkadaşlar daha önce kadıköy nostradamusta bakan zeynep'in numarasını bana yollar mısınız caddebostanda bakıyodu sanırım bu hafta sonu gitmeyi düşünüyoruz arkadaşımla yorumları yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…