İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar inci cafede melihaya fal baktıranınız varmı? yorumlarınızı merak ediyrm cıkan oldumu

inci cafe meliha ya ben baktırdım...
dinlemeyi iyi bilen için mevcut ve geçmiş gayet iyi, "yakın gelecek" için de 10 üzerinden 8 veriyorum.
uzun uzun bakar ve azimle her soruyu cevaplar. pozitif yaklaşırsanız ekstra pozitif geri dönüş alırsınız kendisinden.
ilgilenenler varsa denemeye değer...:)

fufukcum,
:80:
tekrar tşk.

yarın için canan hanımdan keryniea ile beraber randevu aldık, gideceğiz...

canan hanıma gidenler fikirlerini saklamayıp paylaşırlarsa seviniriz...

ewet geçen gün bende gittim çok pozitif bir kadın hem tarot hem kahve bakıyor. bakalım beyendim ama gelecek yorumları cıkarsa yazarım:)

fufukcum,
:80:
tekrar tşk.

yarın için canan hanımdan keryniea ile beraber randevu aldık, gideceğiz...

canan hanıma gidenler fikirlerini saklamayıp paylaşırlarsa seviniriz...

insallah memnun kalirsiniz inanin önerirken insan cekimser kaliyor bana cok iyi bakan sana bakamayabiliyor:44:
elmira aciklamisti bana bu durumu gercekten enerji meselesiymis bazi insanlarin enerjisi tutmadigi zaman bakimlari zor oluyormus bakamiyorlarmis...
ama elmira yi da tavsiye ederim kesinlikle süüüüpppperrrrrr
soganlik emine de öyle yani bana hepsi ayni bakip ayni tarihleri verdiler söyledikleri olaylar gercek oldu

merhabalar,arkadaşlar dün de sölemiştim 100 den fazla sayfa okudum ve bikaç isim yazdım bunlar arasında bilgi sahibi olanlar bana yardım etsinler lütfen .
FUUFUKKKKKKKKKK biliyorsan sende yardım et
İRANLI ELMİRA , ŞİRİNEVLER ELMİRA VAR AYNI KİŞİ Mİ?
MERCAN
CANAN
AZERBAYCANLI HANIM
EMEL OMUZDAŞ
mesaj hakkım yok dediniz sanırım nasıl yardım ediceksinizi banaaaaaaaaa ...

thmpc bi baktır elmiraya bende gidebilirim.
moral durumlarım sıfırın altında.
75 lirayı gözden cıkarabilirim.
ya da 75 daha ekliyip psikologdan randevu mu alsam aceba

iranli elmira nerede oturuyor bilemiyorum ama temiz olan elmira diye bahsediliyor forumda
ben iranli elmira ya baktirdim birkac kez ve inanilmaz memnun kaldim hem coook tatli bir insan hemde bu isi bilen aldigi paranin her kurusunu hak eden biri... bos ümit vermiyor olacaksa olacak diyor olmayacaksa olmayacak diyor
canan da cok iyidir kesinlikle onu da tavsiye ederim,
emel omuzdas bana 10 sene evvel baktiginda söylediklerini teker teker yasadim ve seneler sonra gidip onu tekrar buldum biraz pahalidir ama ben cok memnunum....
mercan la azeri kadina hic baktirmadim ama tuz elimde her an kosmak icin bekliyorum

bu arada soganlik emine de cok iyi bakti... dedikleri cikiyor da .... olgu da ayni sekilde...

UZUN LAFIN KISASI: YUKARIDA SAYDIGIM KISILERIN HEPSI BIREBIR AYNI SEYLERI SÖYLEDILER NEREDEYSE VE HEMEN HEMEN AYNI TARIHI VERDILER BARISMA ICIN!
ARADA ISIMLE ILGILI EVIMLE ILGILI ARKADASLARIMLA ILGILI OLACAK DEDIKLERI SEYLERI YASADIM TEKER TEKER....

biryerlerde hiyar var demislerdi bende tuz elimde hazirim ya kosmaya selma ablayada kostuuuuummm

iyide yapmisim süperdi gercekten... digerleriyle ayni seyleri söyledi olacaklardan bahsetti ayni digerlerinin söylediklerini tutuyor dedikleri...
kisilik analizi süperdi beni bana anlatti, sevdigimi taniyormus gibi tarif etti o da dönecek dedi... dahasi seker gibi bir insan sanki yillardir taniyormusum gibi konustu bana
yani kizlar gidilecekler listesine mutlaka selma toprak i da ekleyin

FUUFUKKKKKKKKKK
çok teşekkürler dikkate alıp cvp verdiğin için ama ben bu kişilere ulaşmak istiyorum adres yada tel bilgilerini nasıl verebilirsin?

moral durumlarım sıfırın altında.
ya da 75 daha ekliyip psikologdan randevu mu alsam aceba

bence durdugun kabahat
terapiste gerek yok zaten elmira terapist gibi, gercekten hem cok iyi bakiyor hem cok rahatlatiyor insani... ama o da söyledi bazen enerjisinin tutmadigi kisiler olabiliyormus diye, bana ve arkadaslarima süper bakti gercekten

FUUFUKKKKKKKKKK
çok teşekkürler dikkate alıp cvp verdiğin için ama ben bu kişilere ulaşmak istiyorum adres yada tel bilgilerini nasıl verebilirsin?

bana mail adresini yazarsan sana gönderebilirim bilgilerini! maalesef henüz özelden msj atma hakkim yok:2:

Moral durumlarım sıfırın altında.
Ya da 75 daha ekliyip psikologdan randevu mu alsam aceba
şimcik ben yarın elmira ya bi baktırımmm....hepinizle paylaşıcammmm...
O zaman gidersin sende hatta demet te gidicek....
Ya bak heyecan yaptım şimdi yarın için...

etoile çok teşekkür ettim zeynebin numarası için,bana da ilk gittiğimde gelecekle ilgili bi sürü bişey demşti daha uzun vadede söylediği için henüz olmadı ama anlatışını sevmiştim.çıkmadı dersen gözden geçireyim bir daha ayrıca melekler kahvesi ferhat a baktıran var mı aranızda, bana güzel bi analiz yaptı şuanı ve gelecek içşn de imkansız bi tarih vermişti ama bi iletişim oldu söylediği kişiyle,çok şaşırdım baktırıp memnun kalan var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…