sesimi duyan varmııııııııııııııı ?mail adresimi de verebilirim FUUUFUK nası yapcaz????
Davul;.............yazdığım kişiler hakkında bilgi verirsen yani adres yada tel çok sevincem .teşşkür edrim fuufuk :)))))
teşekkür ederim penac halletcem tmm ama bana mail gelmedi senden
ay çıldırıcammmmmmm yahuuuu
penac gönderdin mi cnm gelmedi ,anlamadım niye olmuyo sorun olursa tekrardan başka adres veriiim fuufuk kayboldu
penac gönderdin mi cnm gelmedi ,anlamadım niye olmuyo sorun olursa tekrardan başka adres veriiim fuufuk kayboldu
davulcum sana burdan ozel mesaj da gonderdım maıl de yolladım tekrardan.
mrhaba,
ben baktırmaı düşünmüorm ama bi arkadasım baktırcak
senin için sakıncası yoksa yaprak ın arkadasıyız dicek
penac çok teşekkür ederim saollll,gittikten sonra yazıcam buradan .
Bir kac gundur foruma girmiyordum bu arada arkamdan cok konusulmus gecmis yazılanları okuduğumda ne kadar yalnıs anlasıldıgımı da anladım. Fal nicin baktırılır öncellikle meraktan sonra da bir sorundan dolayı en azından ben bu sebepten falcıya gitmeye ihtiyac duyarım.
Elbetteki bu sorun ask ile ilgili olabilir, ozel hayatlada (aile vb.) ya da iş ile ilgili. Kendi adıma konusursam benim bu yorumlardan sıkıldığımda yoktu. Okumaktan da keyif alıyordum. Fakat bir anda ortam bulandı. Falcıya gidersiniz falcının dedikleri çıkar ya da çıkmaz bunu da detayları ile anlatırsınız bundan benim bir sıkıntım yok fakat kimsenin de bir sıkıntısı olduğunu sanmıyorum. Elbetteki falcıların neyi nasil bildigini az da olsa kanıtlayabilmek için o konu ile ilgili bir kac cumle ile su anki durum anlatılır. Bunu arkadaslarımızla konusurken de aramızda yapıyoruz. Herkes herkesin sevgisine de saygı duyar fakat konu almış basını gidiyordu 5 aydır bu konuyu takip eden biri olarak ilk defa fikrimi soyledim.
Benim ne Sherry takma isimli arkadasla ne de digerleri ile alip veremedigim bir sey var ya da burda kavga arıyordum. Fakat Sheryy nokta atısı yapmıs simdi okudum bütün falcılar eskisinin beni sevdigini donecegini soyluyordu ama benim sevenim yokmus (ben zaten biliyordum).
sheryy, handekuka ve aklıma gelmeyen butun arkadasların yorumlarını okuyup onların tavsiye ettiği falcılara bende gittim. Memnun da kaldım gitmekten. Cok tesekkurederim onlara ve insallah tekrar yorumlarını okuyabilirim.
Sadece her cumlenin sonunun bir tek isime ilanı ask ile bitmesi (ayrıca keske ben de o kadar cesaret edebilseydim gecmiste belki hala beni seven biri olabilirdi) ve bazı mesajların karsılıklı fal ve falcılardan cok arkadas muhabbettine donmesi biraz tuaf kactı. Ben de fikrimi beyan ettim.
Eminim yuzyuze olsak sizlerle ne demek istedigimi daha iyi anlarsınız. Bazen yazdıklarımız ile soylemek istediklerimiz okuyanların anlamak istedikleri ile celisiyor.
Evet simdi ben de kendimi savunmak adına konu dısı yazmıs oldum.
Fakat hala Selme Toprak hakkında ki yorumları okumak beni cezbediyor ne kadar artık uyeligimi iptal ettirmek istiyor olsamda.
Umarım herkesin dileği gerceklesir.
cnm hiç birinin falı sanadamı cıkmadı bende forumda kimi okuduysam gittim ama hala gerceklesen bişey yok sanırım aynı kaderi paylasıoruz en son olguya gittim o ck daha gercekci konusuo gittinmi sen ona git istersen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?