bence durdugun kabahat
terapiste gerek yok zaten elmira terapist gibi, gercekten hem cok iyi bakiyor hem cok rahatlatiyor insani... ama o da söyledi bazen enerjisinin tutmadigi kisiler olabiliyormus diye, bana ve arkadaslarima süper bakti gercekten
penaa sana mail attım. gelmedi mi :)
Selincimm, mailime bakamıyorum dunden berı telefon ayarlarında bır problem oldu, maılı guncelleyemıyor
emine hanım fincanı açtığı anda bana fal bakıyor musun diye sordu
bakmıyorum dedim
6.his dedi oldukca iyi dedim.
yıldızın çok yüksek dedi. ve bakamadı cok fazla.3-5 cümle. esneyip durdu kadın
bunu gittiğim falcıların cogundan duydum.
ve gidipte memnun kaldığım falcı cok azdır. nedense tutturamazlar.
olgu nokta atışlarında iyiydi. geçmişye hatırladıgım 1-2 falcı var bişileri tutturan.
o yüzden cekinceliyim biraz.
thmpc bi gelsin bakalım .
şu an baktırıyordur herhalde
Son 200 sayfatı bir haftadır göz gezdiriyorumda...En çok üzerinde durulan ve yorumlanan...
İranlı Elmira... Soğanlık Emine..ve Selma Toprak!
2011in başından beri ücret karşışığında kimseye fal baktırmamanın haklı gururuyla artıkın birine baktırmayı hak etmişimdir diye düşünüyorum ama kime gitsem? İtanlı elmira ve Selma Hanım fiyatları çok yüksek (bir fal için hayatımda bu rakamıı vermedım ) ama Emine hanımda çok uzakk aynı parayı ve daha cok zamanı yollarda geçiricem..Bana yardım edin hangisine Hangisi daha iyi yaww? Bu arada Şirinevlerde oturan iranlı olup hem kahve hem tarot baktıran bir bayan tanıyorum esmer bir bayan ismi Feriba:)) ama evinin pis değildir onun.
Aslında kızlar şey diycem bu topiğe anket eklenemiyormu bildiğimiZ tüm falcı isimlerini ankate ekleyelim begenilen ve beğenilmeyenler belli olur o zaman?
Benim bu zamana kadar gittiğim falcılardan aklıma gelenler..
Rita, Melehat,Laf cafe Emel, Melekler kahvesi Şengül,Altıncıhis Talin Abla,Kadıköy Serhan Hanım, Sunway Cafe Seyhan Hanım,Centimento Cefa Gül,Dejavu Cafe Yiğit, İstasyon Cafe Ömür...
dahasıı vardır muhakkak ama aklıma gelmiyor:)
Son 200 sayfatı bir haftadır göz gezdiriyorumda...En çok üzerinde durulan ve yorumlanan...
2011in başından beri ücret karşışığında kimseye fal baktırmamanın haklı gururuyla artıkın birine baktırmayı hak etmişimdir diye düşünüyorum ama kime gitsem? İtanlı elmira ve Selma Hanım fiyatları çok yüksek (bir fal için hayatımda bu rakamıı vermedım ) ama Emine hanımda çok uzakk aynı parayı ve daha cok zamanı yollarda geçiricem..Bana yardım edin hangisine Hangisi daha iyi yaww? Bu arada Şirinevlerde oturan iranlı olup hem kahve hem tarot baktıran bir bayan tanıyorum esmer bir bayan ismi Feriba:)) ama evinin pis değildir onun.
Aslında kızlar şey diycem bu topiğe anket eklenemiyormu bildiğimiZ tüm falcı isimlerini ankate ekleyelim begenilen ve beğenilmeyenler belli olur o zaman?
Rita, Melehat,Laf cafe Emel, Melekler kahvesi Şengül,Altıncıhis Talin Abla,Kadıköy Serhan Hanım, Sunway Cafe Seyhan Hanım,Centimento Cefa Gül,Dejavu Cafe Yiğit, İstasyon Cafe Ömür...
Canım merhaba;
Valla Emine ablaya muhakkak gıt derım, yanı o benım favorım, ki bana ayrılık yok evleneceksınız dedı, ve ayrılık yasayacagımı Mercan soylemesıne ragmen o da ama gecıcı bır ayrılık evleneceksınız dedı, Emine ablaya en azından bır kere gıt derım ama dedıgın gıbı cok uzak.
Mercan da 100 TL degıl de hanı 5o felan olsa kesın ona da gıt derdım ama mayısta bekledıgım olay da cıkana kadar kesın gıt dıyemem cunku 100 TL cıddı bır para en azından benım ıcın :))
emine abla herhangi bir ayrılıktan bahsetmemişti de mi?
Selincim hayır bahsetmedi, ama ben de falı kapatırken bıle bız evlenecek mıyız dıye ıcımden sormustum, o da ayrılmayacaksınız sızın yolunuz bır ve evlılık var dıyıp, aynı tarıhı vermıstı.
Bır de hem mercanın hem emıne ablanın bıldıgı bır sey; bır evınız var ıcınde esyalarınız var ama oturmuyorsunuz, sıkıntı olmus sıze dedı. Her ıkısı de 1 sene ıcınde satılacak ama bu ev dedı.
Ya aslında hala şakınlık yaşıyorum desem yeridir.emira yaklaşık 1 saatte yakın baktı.beni tekrar bana anlattı.geçmişle ilgili hep doğru şeyler söyledi..ve o an senin aklından geçeni resmen okuyor..ki ben söylediklerine hep tepkisiz kaldım etkilenmesin diye..hasan hakkında anlattıklları yani bu kadar otururdu bi ara aacba tanıyo mu filan diye düşündüm ama imkansız tabii...şu an ayrılmadığımızı bunun geçici bi süreç olduğunu ve hayat deneyimi olarak değerlendirmemi istediğii.kısa bir süre sonra her şeyin yoluna gireceğini ve çooookkkk güzel bi şekilde devam edeceğini söyledi.
Geçmişle alakalı ne dediyse garip bi şekilde doğru...yani hiç şaşmadı :))))ben çok memnun kaldım.tarzları farklı olsada olguyla aynı şeyler söyledi.birde bazen tam kelimelri söyleyememiyor yani anlatamıyor.ki türkçesi iyi gayet ama bi tutukluk oluyor gayri ihtiyari..ben şu an çokk mutluyum ya ....))))))))
birde asla bir fal baktırdıktan sonra ancak 15 gün sonra yenisine baktırın diyor..çünkü özellikle tarotun farklı bi enerjisi olduğuna inanıyor.ve zamanlara çokta takılmamak gerektiğini söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?