İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar özür diliyorum hala şaşkınlığmı atmış değilim..o yüzden baya bi karışık yazmışımm..özetle ben beğendimm..çok tatlı bi bayan.insanların istediklerini dğeil gördüklerini hissettklerini söylüyor.ben kendisinden baya etkilendim.
Ama tabi burda hep yazıyoruz bana iyi bakan bilen bi kişi başka bir arkadaşa bakamayabiliyor.değerlendirme olursa eğer olguyla aynı..yanlız elmira daha detaycı.zaman konusunda verdiği tarihten önce yada kısa bir süre sonra olabileceğini belirtti.ban verdiği süre 3gün ve 3hafta arası değişiyorr...

Roza'yı baktırdığım gün çok beğenmemiştim ama bana Mart ayı ortasında yaşayacağım bişeyi anlatmıştı... Aynen dediği gibi yaşadım... Tasula'nın kızıymış... Bende o gün bi kaç dediğine hayır öyle değil dedim, sen yanlış anlıyosun gibi şeyler dedi... Baya iddialı konuştu... Bakalım hala onun dedikleri ile ilgili şeyler çıkabilir aklımda...

nerden anladın istediklerini değil gördüklerini derken? söyledikleri istediklerin değil miydi?
bi de senaryo veriyor mu, şöyle gelecek bunu diyecek sonra şu olacak böyle diyecek ama inanma sonra bunu anlıyacaksın gibisinden.

bende ilk baktirdigimda ayni seyleri hissetmistim beni veya onu taniyor olabilir mi diye... gercekten cok iyi bakiyor! gelecekle ilgili söyledigi seyler cikmaya basladi cikiyor da ama asil meseleye zaman var daha birde o ciksa

emine olgu elmira canan selma toprak elmira hep ayni seyleri söylediler bende o yüzden daha fal falan baktirmam cok uzun bir süre diye düsünüyorum...
ama aranizda elmira yi denemeyen varsa mutlaka denesin derim aldigi her kurusu hakediyor

şöyleki işimle alakalı farklı bi konuda soru sordum kendisine ;sen böyle olmasını istiyorsun diye net bicümle söyledi(o an düşüncelerimi okudu zannettim)ama bu olay benim istediğimin tam tersi olacağını belirtti.

benim fal baktırdığım bazı insanlar bi konuda üzüldüğümü görünce biraz olayı yumuşatmaya yani kıvırmaya başlıyorlardı.elmira öyle yapmadı yani o an üzülmüş olmam onun için bi şey ifade etmedi.olgu da aynı şekilde mesela olayı yumuşatmadan neyse onu söylüyor

emine öyle değil miydi? gitmiş miydin?

[COLOR="black"]
esneyince iyi de mi? bana bir kişi bu kadar esnedi şu ana kadar. ama o fal çok iyiydi. hoşuma gitmişti.
bakamadı ki esnemekten :)

ya haksızlık bu çok ihtiyacım oldugu bi dönemde harika diyorsun
bi falcıya hiç o kadar para vermedim.
tek başıma gidemem korkarım.
bu gece ne yapmam gerektiğini düşüneyim.
[/COLOR]

Son düzenleyen: Moderatör:
emine öyle değil miydi? Gitmiş miydin?
emineye de gittim oda çok başrılı bi fal baktı bana.ben onuda beğendim hemde çok fazla .yazmayı unutmuşum sadece.
Ama onun verdiği tarih çıkmadı yanlız şöyleki verdiği tarihte hasanla görüştüm.ama barışmadık.onunda geçmişle ilgili söyledikelrinin bir çoğu doruydu gelecek ise dediği gibi olmasını diliyorum.
Benim gittiğim falcılar:
Dilek
tasula-roza ikisi aynı anda baktı yine aynı cafe de imam diye biri var(ona su falı baktırdım)
tarık
emine
elmira
olgu
hepsinin söyledeği aynı...
Zamanlar konusunda çoğunluk nisan ayı içi dediler

benim olgu ve emine farklı şeyler söylemişti.
olgu karakterini dogru analiz ederken, emine yanılmıştı.
ama eminenin dediğide olabilir,olgununda.
hey Allahım ne hallere düştüm:)

Son düzenleyen: Moderatör:
aslında tarihlere takılmıyorum bennn..
beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldırrrr....diyorummm(klişe bi cümle işte)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…