Hee birde kapris cafe rozayı övdü geçende bir arkadaşım ama çok sinirliymiş..bilemedin deyince azıcık cırlıyormuşş:)) kızıl saçlı bir bayanmışş.. Sanırım denizdenin bahsettiği aynı kişi Tasula yada Roza dediler ve 15 liraymış gidenler varsa yorumunuzu bekliyorum
Arkadaşlar özür diliyorum hala şaşkınlığmı atmış değilim..o yüzden baya bi karışık yazmışımm..özetle ben beğendimm..çok tatlı bi bayan.insanların istediklerini dğeil gördüklerini hissettklerini söylüyor.ben kendisinden baya etkilendim.
Ama tabi burda hep yazıyoruz bana iyi bakan bilen bi kişi başka bir arkadaşa bakamayabiliyor.değerlendirme olursa eğer olguyla aynı..yanlız elmira daha detaycı.zaman konusunda verdiği tarihten önce yada kısa bir süre sonra olabileceğini belirtti.ban verdiği süre 3gün ve 3hafta arası değişiyorr...
Ya aslında hala şakınlık yaşıyorum desem yeridir.emira yaklaşık 1 saatte yakın baktı.beni tekrar bana anlattı.geçmişle ilgili hep doğru şeyler söyledi..ve o an senin aklından geçeni resmen okuyor..ki ben söylediklerine hep tepkisiz kaldım etkilenmesin diye..hasan hakkında anlattıklları yani bu kadar otururdu bi ara aacba tanıyo mu filan diye düşündüm ama imkansız tabii...şu an ayrılmadığımızı bunun geçici bi süreç olduğunu ve hayat deneyimi olarak değerlendirmemi istediğii.kısa bir süre sonra her şeyin yoluna gireceğini ve çooookkkk güzel bi şekilde devam edeceğini söyledi.
Geçmişle alakalı ne dediyse garip bi şekilde doğru...yani hiç şaşmadı :))))ben çok memnun kaldım.tarzları farklı olsada olguyla aynı şeyler söyledi.birde bazen tam kelimelri söyleyememiyor yani anlatamıyor.ki türkçesi iyi gayet ama bi tutukluk oluyor gayri ihtiyari..ben şu an çokk mutluyum ya ....))))))))
birde asla bir fal baktırdıktan sonra ancak 15 gün sonra yenisine baktırın diyor..çünkü özellikle tarotun farklı bi enerjisi olduğuna inanıyor.ve zamanlara çokta takılmamak gerektiğini söyledi.
tphpmc cim dilek tarot bakmısmıydı..yanı ben gecen hafta baktırdım ya yıne baktırabılırmıyım::
nerden anladın istediklerini değil gördüklerini derken? Söyledikleri istediklerin değil miydi?
Bi de senaryo veriyor mu, şöyle gelecek bunu diyecek sonra şu olacak böyle diyecek ama inanma sonra bunu anlıyacaksın gibisinden.
nerden anladın istediklerini değil gördüklerini derken? Söyledikleri istediklerin değil miydi?
Bi de senaryo veriyor mu, şöyle gelecek bunu diyecek sonra şu olacak böyle diyecek ama inanma sonra bunu anlıyacaksın gibisinden.
benim fal baktırdığım bazı insanlar bi konuda üzüldüğümü görünce biraz olayı yumuşatmaya yani kıvırmaya başlıyorlardı.elmira öyle yapmadı yani o an üzülmüş olmam onun için bi şey ifade etmedi.olgu da aynı şekilde mesela olayı yumuşatmadan neyse onu söylüyor
bakamadı ki esnemekten :)esneyince iyi de mi? bana bir kişi bu kadar esnedi şu ana kadar. ama o fal çok iyiydi. hoşuma gitmişti.
Ya aslında hala şakınlık yaşıyorum desem yeridir.emira yaklaşık 1 saatte yakın baktı.beni tekrar bana anlattı.geçmişle ilgili hep doğru şeyler söyledi..ve o an senin aklından geçeni resmen okuyor..ki ben söylediklerine hep tepkisiz kaldım etkilenmesin diye..hasan hakkında anlattıklları yani bu kadar otururdu bi ara aacba tanıyo mu filan diye düşündüm ama imkansız tabii...şu an ayrılmadığımızı bunun geçici bi süreç olduğunu ve hayat deneyimi olarak değerlendirmemi istediğii.kısa bir süre sonra her şeyin yoluna gireceğini ve çooookkkk güzel bi şekilde devam edeceğini söyledi.
Geçmişle alakalı ne dediyse garip bi şekilde doğru...yani hiç şaşmadı :))))ben çok memnun kaldım.tarzları farklı olsada olguyla aynı şeyler söyledi.birde bazen tam kelimelri söyleyememiyor yani anlatamıyor.ki türkçesi iyi gayet ama bi tutukluk oluyor gayri ihtiyari..ben şu an çokk mutluyum ya ....))))))))
birde asla bir fal baktırdıktan sonra ancak 15 gün sonra yenisine baktırın diyor..çünkü özellikle tarotun farklı bi enerjisi olduğuna inanıyor.ve zamanlara çokta takılmamak gerektiğini söyledi.
emineye de gittim oda çok başrılı bi fal baktı bana.ben onuda beğendim hemde çok fazla .yazmayı unutmuşum sadece.emine öyle değil miydi? Gitmiş miydin?
benim olgu ve emine farklı şeyler söylemişti.
olgu karakterini dogru analiz ederken, emine yanılmıştı.
ama eminenin dediğide olabilir,olgununda.
hey Allahım ne hallere düştüm:)
peki eminenin söylediğiyle olgununki farklı mı gelecek konusunda?
taban tabana zıt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?