İstanbul'da Fal - Falcılar

olgu istediğim. pozitif olanda olguydu ama bilmiyorum ki. 3.bi göz istiyorum bir dahada baktırmak istemiyorum çoook uzun bi süre.

anladım. işallah nasıl istiyorsan öyle olsun. bunu şu yüzden sordum emine sanırım herkese mavi boncuk dağıtmıyor. olguyu bilmiyorum tabi.

şekerler ben çıkıyorum 1 saat sonra yine burdayımm:))))))

ayy editörde kızacak bana ama napımm:)))))))sizde kızmayın olur mu???????

olgu istediğim. pozitif olanda olguydu ama bilmiyorum ki. 3.bi göz istiyorum bir dahada baktırmak istemiyorum çoook uzun bi süre.

elmiraya gitmekten çekiniyorsan beraber gidelim istersen...ben hala iranlı elmiramı yoksa selma toprakmı diye tereddutteyım hatta 75 liraa acayip yuksek bir rakam bana gore ama kanımı durttu..ben bana kalırsa ıkısıne de gıtcem bu gıdışle:)

anladım. işallah nasıl istiyorsan öyle olsun. bunu şu yüzden sordum emine sanırım herkese mavi boncuk dağıtmıyor. olguyu bilmiyorum tabi.

emine çok emin konuşuyor olmazsa adımı değiştiririm gibi ben bu tarzları sevmiyorum o yüzden herkes ısınsada ben ısınamadım.
dediğim gibi 3-5 cümlelik bi faldı.
karakter analizinde yanıldığı ve olgu tutturdugu için olguya kayıyor gönlüm (yalan sölemiyim istediğimi söylediği içinde olabilir) yoksa gelecekle ilgili emine cok daha güzel bişiler söyledi.
mevcut ilişkim çok çetrefilli , olgu olacak dedi,evlilik tarihi vverdi.
emine yok dedi. temmuzda biri giricek hayatına, su an tanımıyorsun dedi. ama harika bir ilişki olacak yıllardır beklediğine degecek. ama ya nisan atmıs ya bosanmıs biri olacak cok cok mutlu olacaksın dedi.
ve dünden beri iyice sarpa sardı herşey.
hoş eminede ayrılık sen istemediğin sürece yok seni cok seviyor demişti.
sanırım elmiraya gideceğim. ama zamanını bilmiyorum ama bu sayfayı kapatırım o faldan sonra. sonrasında ancak arkadaslarla önceden yaptığımız gibi olabilir. eğlencesine. kahve içmişken fal,fal baktırmak için kahve değil.
kafam karıştı.
cümlelerimede yansımıştır.

şekerler ben çıkıyorum 1 saat sonra yine burdayımm:))))))

ayy editörde kızacak bana ama napımm:)))))))sizde kızmayın olur mu???????
kızarmıyız kuzum sana ya

tam karar veremiyorum yardım et bana napıyım ?
hayatım her yönden tam bir çıkmazda ,güzel şeyler duymaya ihtiyacımda var.
ama korkuyorumda.
tek gidemem ,yanıma yoldaş olursan süper olur tabi.
ama netleşmem lazım

Aaaa Elmira'yı anlatıp fal iştahımı kabartmayın ama!!!
Bana zaten çoğu çok iyi bakamıyor... Saçma sapan falı için Rita'ya verdiğim 35 lira hala içime oturmuş halde... 75 lira verip bana iyi bakamazsa kafamı duvarlara taşlara... :18:

Cnm seni o kadar iyi anlıyorumki şaşkınlıgını,inan bende aynı olmuştum ki bide bana tak diye isim vermesi ve akla hayale gelmeeycek bir isim bu en azından müslüman ismi değil o kadar diyim yani:) diyorum ya tekrar isimlerini yazmak istemiyorum ama burada bahsedilenlerin coguna ve cok ünlü hemen hemen herkese gittim isimleri verip dejenere etmek de istemiyorum bi kere yazdım cünkü sonucta onlarında ekmek parası. sunu söylemeden de gecemiyecegim bu işi gercekten hakkıyla yapan 3 kişi var bana göre.. tabiiki herkesede saygı duyuyorum.. bu kişiler Elmira,Mercan ve daha öncede bahsettim burda adı gecmeyen ve gecmeyecek olan bir abla cünkü bakmam ben dedi. sizler için sordum özelimden cok istek oldugu için.ben handekuka arkadasımıza ve katre arkadasımıza cokk teşekkür ediyorum Mercanın ve Elmiranın telefon numaralarını bana verdikleri için.aynı zamanda o azeri kadın varya hani kusan bugün oraya gittigimiz arkadaslarımızdan biriyle konusurken sordum hatırlıyromusn diye evet gitsem cıkartırım dedi. bende rica ettim arkadaslarım cok istiyor diye. sormadı kim arkadasların diye. tabii o bu forumu bilmiyor yani benim fal bu kadar fal meraklısı oldugumu:)inşallah giderse sizlere bildirecegim gelişmeleri ben gitmem ama sizler gitmek istiyorsunuz çünkü. ben çok ürkmüştüm ama süper bakıyordu gercekten oda.adı Elanit miş hatırladı arkadasım.:79::81:

vallaa ben birine gidicem kesin ama hangisinee :)) sen ben yalnız gidemem deyince ben de madem öyle bari minikdepresife eşlik edeyim zaten ikisi içinde iyi diyorlar elmiraya gideyim dedim:))) ir

Heyy kızlarr şu ankett meselesi hakkında bir yorumda siz deyin yaww..bak hep gittiklerimizz ortakk insanlarr vee bir sürü falcı varr bence süper olur?

bana da böyle davranmışlardı bırakmıştım :)

Ben bugün bakırköyde enfal e gittim. ahan da böyle çıktım adam benim adımı sevgiliminkini ve etrafımdaki bilimum insanın adını ve onlarla ilgili bilgileri verdi. yemin ederim korktum. birkaç tarih ve olay verdi. şu an beklemedeyim bakalım neler olacak..

sherry gitmişti di mi canan hanıma?

yorum da alamıyoruz...!

sherry dön artık yahu, ösledik seni(en azından kendi adıma seviodum ben tarzını..)

fufuuuk arkadaşımdan başka giden yok mudur canan hanıma???

yarın randevumuz var acaaayip merak içindeyim....

bi de elmiranın yeri neresi? ay keryneia kafamı gözümü kırcak herhalde ama napiim?!
gerçi cidden pahalı gelio artık elimira da ama şeytan işte bi yerlerden dürtüyo insanı...:78:
en azından 2 hafta falan idare eder umarım canan beni sorasını düşüncem...

kararımı verdim elmiraya gidicem.
yarın erken uyanabilirsem arayacağım. randevu isteyeceğim.
bakalım ne zamana vericek.
hayrolsun.
bende elimde tuzla gezmeye başladım

kızlar yurtdısında yasayan bır arkadasım ıcın soruyorum acaba telde bakan falcı kımdı

Cnm ben Mercana telden baktırdım zaten cogu müşterisi yurtdışından ve sehirlerarasından mış kendisi demişti. forum u okudugumda da cogu arkadas telden baktırmış. bi ses den yola cıkarak nasıl o kadar detayı bildi ben hala saskınım..

biosciences ben de elmiraya gitmeye karar verdim burda okuduklarımdan sonra. henüz özel mesaj hakkım yok. senin varsa özelden mesaj atabilirmisin numarasını bana.bi de yeri nerde???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…