hangisi olumlu senin için? hangisi olmasını istediğin hangisi istemediğin?
olgu istediğim. pozitif olanda olguydu ama bilmiyorum ki. 3.bi göz istiyorum bir dahada baktırmak istemiyorum çoook uzun bi süre.
olgu istediğim. pozitif olanda olguydu ama bilmiyorum ki. 3.bi göz istiyorum bir dahada baktırmak istemiyorum çoook uzun bi süre.
anladım. işallah nasıl istiyorsan öyle olsun. bunu şu yüzden sordum emine sanırım herkese mavi boncuk dağıtmıyor. olguyu bilmiyorum tabi.
kızarmıyız kuzum sana yaşekerler ben çıkıyorum 1 saat sonra yine burdayımm:))))))
ayy editörde kızacak bana ama napımm:)))))))sizde kızmayın olur mu???????
elmiraya gitmekten çekiniyorsan beraber gidelim istersen...ben hala iranlı elmiramı yoksa selma toprakmı diye tereddutteyım hatta 75 liraa acayip yuksek bir rakam bana gore ama kanımı durttu..ben bana kalırsa ıkısıne de gıtcem bu gıdışle:)
Ya aslında hala şakınlık yaşıyorum desem yeridir.emira yaklaşık 1 saatte yakın baktı.beni tekrar bana anlattı.geçmişle ilgili hep doğru şeyler söyledi..ve o an senin aklından geçeni resmen okuyor..ki ben söylediklerine hep tepkisiz kaldım etkilenmesin diye..hasan hakkında anlattıklları yani bu kadar otururdu bi ara aacba tanıyo mu filan diye düşündüm ama imkansız tabii...şu an ayrılmadığımızı bunun geçici bi süreç olduğunu ve hayat deneyimi olarak değerlendirmemi istediğii.kısa bir süre sonra her şeyin yoluna gireceğini ve çooookkkk güzel bi şekilde devam edeceğini söyledi.
Geçmişle alakalı ne dediyse garip bi şekilde doğru...yani hiç şaşmadı :))))ben çok memnun kaldım.tarzları farklı olsada olguyla aynı şeyler söyledi.birde bazen tam kelimelri söyleyememiyor yani anlatamıyor.ki türkçesi iyi gayet ama bi tutukluk oluyor gayri ihtiyari..ben şu an çokk mutluyum ya ....))))))))
birde asla bir fal baktırdıktan sonra ancak 15 gün sonra yenisine baktırın diyor..çünkü özellikle tarotun farklı bi enerjisi olduğuna inanıyor.ve zamanlara çokta takılmamak gerektiğini söyledi.
vallaa ben birine gidicem kesin ama hangisinee :)) sen ben yalnız gidemem deyince ben de madem öyle bari minikdepresife eşlik edeyim zaten ikisi içinde iyi diyorlar elmiraya gideyim dedim:))) ir
Heyy kızlarr şu ankett meselesi hakkında bir yorumda siz deyin yaww..bak hep gittiklerimizz ortakk insanlarr vee bir sürü falcı varr bence süper olur?
kararımı verdim elmiraya gidicem.
yarın erken uyanabilirsem arayacağım. randevu isteyeceğim.
bakalım ne zamana vericek.
hayrolsun.
bende elimde tuzla gezmeye başladım
bugun arayanlar yarına randevu alamıyorlar minikdepresif :) okumadın mı forumu
kızlar yurtdısında yasayan bır arkadasım ıcın soruyorum acaba telde bakan falcı kımdı
bende ne zamana verirse artık dedim ya
yarın arıcam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?