İstanbul'da Fal - Falcılar

cnm rita bu kurtuluştaki ritamı?

merhaba selin...

ben senin önerini hatırlıyorum...ve gayet başarılı bence:)...tekrar gündeme getirsene...hepimizin işine yarar!

cnm rita bu kurtuluştaki ritamı?

Ta kendisi! Nasıl bir karışık saçmalık anlattı bana şaşarsın... =) Bi de taa 30 yıl sonrasına kadar söylüyo ama çıkmaz onun dediği! 2 gün sonrası için dediği hiç bişey çıkmadı 30 yıl sonrası mı çıkıcak =)

Arkadaşlar gürpınar da Kısmet teyze, diye bir bayan varmış duyan varmı forumda görmedim adını.. iyi oldugunu duymuştum gelin görün ki numarasını bilen yok. bilen varsa rica etsem bana yardımcı olurmu?

Çok haklısın cnm ya. bir insan eğer anı, geçmişi bilemiyorsa zaten söylediği geleceği nasıl dikkate alabilirsin ki.. zaten onu kimse begenmiyor, ama bir o kadar da meshur yani ben cok duydum cevremden yorumların coğu da olumsuz bilmiyor hiç bişey..!!!

Hakkını yememek lazım eskiden iyiymiş... Kadının o kadar bilinmesinin nedeni geçmişe dayanıyor zaten bence... Ablam bundan 10 yıl önce fln baktırmış beğenmiş... O referansla büyük umutla gittim ama sonuç hüsran!

kim ya o enfal cafe di mi ? her gün orda mı ve ne kadar? ayy çok merak ettm:18:

bugün gün elmirada randevum vardı, dayanamadım dün tel.de aradım baktırdım. gayet iyi,şu anki durum ile ilgili herşeyi bildi. yakın zaman için çok şey söyledi terapi gibi valla. hatta inanmıyosun söylediklerime dedi, evet çünkü imkansız dedim hayır olacak dedi zaman da verdi gayet kendinden emin. %99 oranında olacak dedi. tel kapatırken ya bu kadın bunları söyledi ama ben inanmıyorum yine diyosun kafandan dedi :) 3 hafta içinde belli olacak bakalım

bıde kızlar telde baktırmak evdekı gıbı olurmu ya

Demircim valla; Mercan da Elmira da aynı şeyi soylemişti, genelde telefonda bakıyoruz, değişen birşey olmuyor demişti ama ben yuz yuze baktırdım ıkısıne de telefonda baktıran arkadaşlar da çok memnun ama sanırım.

elmiraya da baktırdın mı sen? nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…