sağolun kızlarrr ilk fırsatta gidecm
Aaaa Elmira'yı anlatıp fal iştahımı kabartmayın ama!!!
Bana zaten çoğu çok iyi bakamıyor... Saçma sapan falı için Rita'ya verdiğim 35 lira hala içime oturmuş halde... 75 lira verip bana iyi bakamazsa kafamı duvarlara taşlara... :18:
ben daha önce foruma bir anket önerdim, ama kimse pek oralı olmadı bio. farklı kategorilerde puanlandırıp ona göre ağırlıklar verip puanlar çıkaracaktım. ama umursayan olmadı pek 3-4 kişi harici o yüzden paylaşmadım forumla.
cnm rita bu kurtuluştaki ritamı?
Ta kendisi! Nasıl bir karışık saçmalık anlattı bana şaşarsın... =) Bi de taa 30 yıl sonrasına kadar söylüyo ama çıkmaz onun dediği! 2 gün sonrası için dediği hiç bişey çıkmadı 30 yıl sonrası mı çıkıcak =)
Çok haklısın cnm ya. bir insan eğer anı, geçmişi bilemiyorsa zaten söylediği geleceği nasıl dikkate alabilirsin ki.. zaten onu kimse begenmiyor, ama bir o kadar da meshur yani ben cok duydum cevremden yorumların coğu da olumsuz bilmiyor hiç bişey..!!!
Ben bugün bakırköyde enfal e gittim. ahan da böyle çıktımadam benim adımı sevgiliminkini ve etrafımdaki bilimum insanın adını ve onlarla ilgili bilgileri verdi. yemin ederim korktum. birkaç tarih ve olay verdi. şu an beklemedeyim bakalım neler olacak..
kızlar yarını doldurmusunnuz yaw elmirada aradımda..
yahu kızlar metrobus duragına yakınmı elmiraa
dddemir10 rica etsem bana dca elmira nın tel numarasını verebilirmisin. cok merak ettim bende gitmek istiyorum; ancak tel bilgisine ulaşamadım
bıde kızlar telde baktırmak evdekı gıbı olurmu ya
Demircim valla; Mercan da Elmira da aynı şeyi soylemişti, genelde telefonda bakıyoruz, değişen birşey olmuyor demişti ama ben yuz yuze baktırdım ıkısıne de telefonda baktıran arkadaşlar da çok memnun ama sanırım.
elmiraya da baktırdın mı sen? nasıldı?
Elmira ne kadara bakıyor
75 e bakıyor, biliyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?