İstanbul'da Fal - Falcılar

peki gelecek çıkıyormu önemli olan bu .. ama ben enfale niyetlendim hangi cafe de calısıyordu:) bakırkoyun neresinde

almira kafe mi ne öyle bi yer. yalnız telefonla randevu almadan bakmıyor diye biliyorum. kafe de kapalı caddeden sahile doğru inerken kemal tanca var. ondan sonraki sokaktan sola dönüyorsun. bi tane restoranda bakıyor

peki gelecek çıkıyormu önemli olan bu .. ama ben enfale niyetlendim hangi cafe de calısıyordu:) bakırkoyun neresinde

enfali bende merak ettim ama bilmiyorum onu. elmira şu an ki durumları geçmişi bildi, gelecekle ilgili zamanlar verdi. en geç 3 hafta içinde olacaklardan bahsetti. inanmıyosun söylediğime dedi ben bi şey demeden, evet dedim %99 3 hafta içinde olacak dedi bugünden itibaren 3 hafta saymaya başla dedi. bakalım bekleyip görecez. artı ben tel etmeden soracağım soruları hazırlamıştım, sonunda tek tek sorarım diye, fala devam ederken ben daha sormadan hepsine tek tek cevap verdi zaten. onda çok şaşırmıştım

elmira bana da 3 hafta dedi :)))))))))))acaba herkese mi öyle diyo yaa ((uff ama çok da iyi baktı beee

kızlar 15 günlük fal orucumu bozupselma toprak a baktırdım beğendim kensini telefonda baktırdım 1 saat falan sürdü daha da sürerdi ma benim merak ettiklerimi söylediz zaten tatlı hoşsohbet bi kadın bi deneyin derim elmirayı mercan canan hanımı da merak ediyorum ama selma hanıma yeni 75 tl verdim :)) özellikle elmira çok sık geçmeye başlamış bide ondan angel ve bikaç arkadaş memnun kalmmıştı diye hatırlıyorum

elmira bana da 3 hafta dedi :)))))))))))acaba herkese mi öyle diyo yaa ((uff ama çok da iyi baktı beee

bende seni merak ediyodum ben dayanamadım bugüne kadar dün evden aradım :)) ya ne oluuuur 3 hafta doğru çıksın, imkansız dediğim bi şeye %99 diyor o kadar emindi ki, 3 hafta sonra araım dedim tamam dedi :) bu bize bi ay yeter senin nasıldı

kararsız kalmıştım selma toprak mı elmira mı diye ama yeni 75 vermişken dediğin gibi, şu 3 hafta içinde dayanazmazsam selma toprak denerim galiba, numarasını isteyecektim ama senin de özelden msj atma hakkın yok galiba ( 3 hafta sonraya inşallah :)

canım selma toprak ın internet sitesinden bulabilirsin numarasnı ben ordan aldım aradım

canım selma toprak ın internet sitesinden bulabilirsin numarasnı ben ordan aldım aradım

diğerleri gibi sandım bende, hiç aklıma gelmemişti :)) teşekkür ettim ama dayanacam 3 hafta söz verdim kendime, bakalım beraber görecez çıkacak mı diye, sende gelişmeleri yazarsın artık

diğerleri gibi sandım bende, hiç aklıma gelmemişti :)) teşekkür ettim ama dayanacam 3 hafta söz verdim kendime, bakalım beraber görecez çıkacak mı diye, sende gelişmeleri yazarsın artık

tamam cnm ya bende elmiraya baktırırım herhalde ama dayanabildiğim kadar dayanıcam :)

Selam,

Ben formunuza yeni üye oldum. İsmini saydığınız çoğu falcıyı bende tanıyorum ve baktırdım. İçlerinden en çok Olgu ve Zeynep'i beğeniyorum.

Fakat Zeynep'in telefon numarasını kayıp ettim. Eğer birinizde varsa benle paylaşırsa çok sevinirim. Şu aralar epey bir ihtiyacım var

selam kızlar aranıza yeni katıldım sayılır.bayadır takip ediyorum konuşulanları, ben de sizin gibi fal meraklılarındanım nerdeyse gitmediğim falcı da kalmamıştır. tarık emre olgu şengül sedat dilek pelin ama daha tutturanı görmedim zaten gelecek hakkında bilmemelerini geçiyorum bana şimdiyle ilgili tutturan da olmadı ama.konuşulanlardan en çok emine ablayla enfali merak ettim ama okulum dolayısıyla emine ablaya gitmem zor,o yüzden enfali merak ettim ne kadara bakıyor bide randevu falan denilmiş nasıl alınıyor randevu?

canım umarım yazdığım tel nosunu alabilmişsindir. 5 dakıka once yazdım sımdıde sılıyorum mesaj atma butonun yok senin o yuzden yollayamadım.

Son düzenleme:
sevgili biosciences bana mı yazmıştın anlayamadım eğer öleyse alamadım çok üzgünüm. bide ne kadr olduğunu bilen yok mu acaba enfalin

elmirayı aradım.
sesi deli pozitif çok hosuma gitti :)
iki randevusunun iptali ihtimali varmış öyle olursa atalyıp gidicem bugün
bionses mailine bak kuzu

dün olgudaydımmm birebir aynı seyleri söledi sürekli daimi de baktırmıorum 2. falımdı cok tutarlıydı allahım artık cıksın bu ay cıkıcak öle hissediorum dedi he bu arada hbr alcaksın dedi aldım bosanma duycaksın dedi duygum hemde faldan 2 saat sonra ikisinide yasadım bi bu kaldı poff

kalbinden geçenler olur inşallahhhhh
bende oturdum elmiradan telefon bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…