peki gelecek çıkıyormu önemli olan bu .. ama ben enfale niyetlendim hangi cafe de calısıyordu:) bakırkoyun neresinde
peki gelecek çıkıyormu önemli olan bu .. ama ben enfale niyetlendim hangi cafe de calısıyordu:) bakırkoyun neresinde
enfali bende merak ettim ama bilmiyorum onu. Elmira şu an ki durumları geçmişi bildi, gelecekle ilgili zamanlar verdi. En geç 3 hafta içinde olacaklardan bahsetti. Inanmıyosun söylediğime dedi ben bi şey demeden, evet dedim %99 3 hafta içinde olacak dedi bugünden itibaren 3 hafta saymaya başla dedi. Bakalım bekleyip görecez. Artı ben tel etmeden soracağım soruları hazırlamıştım, sonunda tek tek sorarım diye, fala devam ederken ben daha sormadan hepsine tek tek cevap verdi zaten. Onda çok şaşırmıştım
elmira bana da 3 hafta dedi :)))))))))))acaba herkese mi öyle diyo yaa((uff ama çok da iyi baktı beee
elmira bana da 3 hafta dedi :)))))))))))acaba herkese mi öyle diyo yaa((uff ama çok da iyi baktı beee
kızlar 15 günlük fal orucumu bozupselma toprak a baktırdım beğendim kensini telefonda baktırdım 1 saat falan sürdü daha da sürerdi ma benim merak ettiklerimi söylediz zaten tatlı hoşsohbet bi kadın bi deneyin derim elmirayı mercan canan hanımı da merak ediyorum ama selma hanıma yeni 75 tl verdim :)) özellikle elmira çok sık geçmeye başlamış bide ondan angel ve bikaç arkadaş memnun kalmmıştı diye hatırlıyorum
kararsız kalmıştım selma toprak mı elmira mı diye ama yeni 75 vermişken dediğin gibi, şu 3 hafta içinde dayanazmazsam selma toprak denerim galiba, numarasını isteyecektim ama senin de özelden msj atma hakkın yok galiba( 3 hafta sonraya inşallah :)
canım selma toprak ın internet sitesinden bulabilirsin numarasnı ben ordan aldım aradım
diğerleri gibi sandım bende, hiç aklıma gelmemişti :)) teşekkür ettim ama dayanacam 3 hafta söz verdim kendime, bakalım beraber görecez çıkacak mı diye, sende gelişmeleri yazarsın artık
berabermi gidicez yoksa sen yalnız gitmeye mi karar verdin?Ben de ona göre arayayım elmirayı:))
dün olgudaydımmm birebir aynı seyleri söledi sürekli daimi de baktırmıorum 2. falımdı cok tutarlıydı allahım artık cıksın bu ay cıkıcak öle hissediorum dedi he bu arada hbr alcaksın dedi aldım bosanma duycaksın dedi duygum hemde faldan 2 saat sonra ikisinide yasadım bi bu kaldı poff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?