İstanbul'da Fal - Falcılar

minikdepresif çok sağol yaa bende nie kimse geri dönmüyor diodum,tabi forumda tecrübeli olmak bir başka:) ulaşan arkadşlar ne kadar olduğunu da söylerlerse çok memnun olurum,off bi falcı da şu kafamdaki soruları gidersin istiyorm

cnm olguya gitseydin keske ya kadın iyi yani annemde dün benle geldi hahaha saka gibi onuda baya bilmiş=)

olgu bende pek bişi bilmedi ya herkes de bilmesi çok şaşırtıcı biraz da enerji meselesi sanırım:) bide olgu çok kısa bakmıyor mu

cnm olguya gitseydin keske ya kadın iyi yani annemde dün benle geldi hahaha saka gibi onuda baya bilmiş=)

olgunun kendisini cok begendim ben ya
gereksiz ağdalı cümleleri yok.
kesin ve kısa cümleler. ve cool bi görünüşü var.
gelecekle ilgili kart çekçek dilek tut dedi.
tamam dedim. olumlu sölediği bi konuda tuttum. bak dönebilir olumsuz cıkabilir dedi.
olsun risk alıcam dedim. tabi gene olumlu cıktı
yolum karşıya düşerse gene giderim.
muhtemelen havalar biraz ısınınca

Bende arkadaşımla gitmiştim ona da herşeyi sölemişti sevgilisi iki gün önce evlenme muhabeti yapmıştı onu bile demişti:S benle kimsenin enerjisi tutmuyor sanırım etrafımdakilere herşeyi blen falcılar bana bakınca kilitleniyorlar hiçbişi tutturamıyorlar

kıyamam sana olsun kuzum bizede tutsada bi numara olmuo ztn=))

evetttttttttt saat 21,00 de bionsesle elmirada randevumuz var :)
benim için devrim o parayı vermek. elmiranın sesinden o enerjiyi almış olmasam gitmezdim.
ama sesinde tarif edemediğim bi tını vardı

ben sanırım fal olayını elmirayla kapatrım o kadar para verdikten sonra deil tutturmak biyorafimi döktürmesini isterim gerçi şaka bi yana minikdepresif çok ii bilirse sana bende gidebilirm gözümü kararttım o kadar( aa canım sana özelden msj atmıştım bi bakarsan:)) enfale gittinz mi buarada elmiradan önce?

özel mesaj atabildiğini sanmıyorum canım mesaj sayın yetmez
zaten bana mesajda gelmedi
enfale gitmedim ben
elmirayla birlikte ara vericem , haziran gibi selma toprak'a gidicem.
arada canım cok fal çekerse, doğru olgu

evet farkettim canım tamam o zaman enfalin ne kadara baktığını öğrendikten sonra bende kararımı vercem kime gidiceğime:)) benm kriz anlarım da falcım dilek bende onun tutturma payı daha ii diğerlerine göre:))

kim ya o enfal cafe di mi ? her gün orda mı ve ne kadar? ayy çok merak ettm:18:

almira kafe mi ne öyle bi yer. yalnız telefonla randevu almadan bakmıyor diye biliyorum. kafe de kapalı caddeden sahile doğru inerken kemal tanca var. ondan sonraki sokaktan sola dönüyorsun. bi tane restoranda bakıyor

Enfal 25 e bakıyor. Telle randevu alıp gidiyosunuz. Arkadaş doğru tarif etmiş Almira cafe ev yemekleri yerin adı. Kahve içiyosun ama fincanı açıyo ama sürekli bakmıyor. Gitmek isteyenler yanlarında mutlaka foto götürsünler. fotodakine de yorum yapıyo. Acayip bir adam yani. 8 gün sonra bir haberin var dedi bana haftaya ctesi ye falan geliyo. Bakcaz artık ona göre diğer verdiği tarihlerr de bakıcam...

şimdi arasam salıya randevu verir mi acabaaa Sen memnun kaldın mı yani şimdiyi bildi mi?

Şimdiyi ve geçmişi bildi ki şimdi de karışık şeyler vardı detay detay söyledi valla.. Telefonunu açık bulmak zor. kapalıysa bi mesaaj at o tel.i açınca sana iletim raporu gelsin hemen ara. Biz öyle yakaladık..

aradım bacım salı için yarın 12den sonra ara dedi yanlış aradığımı düşünüyorum zaten şuan sen daha önce olguya falan gtmişmiydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…