minikdepresif çok sağol yaa bende nie kimse geri dönmüyor diodum,tabi forumda tecrübeli olmak bir başka:) ulaşan arkadşlar ne kadar olduğunu da söylerlerse çok memnun olurum,off bi falcı da şu kafamdaki soruları gidersin istiyorm
minikdepresif çok sağol yaa bende nie kimse geri dönmüyor diodum,tabi forumda tecrübeli olmak bir başka:) ulaşan arkadşlar ne kadar olduğunu da söylerlerse çok memnun olurum,off bi falcı da şu kafamdaki soruları gidersin istiyorm
cnm olguya gitseydin keske ya kadın iyi yani annemde dün benle geldi hahaha saka gibi onuda baya bilmiş=)
Bende arkadaşımla gitmiştim ona da herşeyi sölemişti sevgilisi iki gün önce evlenme muhabeti yapmıştı onu bile demişti:S benle kimsenin enerjisi tutmuyor sanırım etrafımdakilere herşeyi blen falcılar bana bakınca kilitleniyorlar hiçbişi tutturamıyorlar
minikdepresif çok sağol canımmm:))
ben sanırım fal olayını elmirayla kapatrım o kadar para verdikten sonra deil tutturmak biyorafimi döktürmesini isterimgerçi şaka bi yana minikdepresif çok ii bilirse sana bende gidebilirm gözümü kararttım o kadar ( aa canım sana özelden msj atmıştım bi bakarsan:)) enfale gittinz mi buarada elmiradan önce?
kim ya oenfal cafe di mi ? her gün orda mı ve ne kadar? ayy çok merak ettm:18:
almira kafe mi ne öyle bi yer. yalnız telefonla randevu almadan bakmıyor diye biliyorum. kafe de kapalı caddeden sahile doğru inerken kemal tanca var. ondan sonraki sokaktan sola dönüyorsun. bi tane restoranda bakıyor
evet farkettim canım tamam o zaman enfalin ne kadara baktığını öğrendikten sonra bende kararımı vercem kime gidiceğime:)) benm kriz anlarım da falcım dilek bende onun tutturma payı daha ii diğerlerine göre:))
şimdi arasam salıya randevu verir mi acabaaaSen memnun kaldın mı yani şimdiyi bildi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?