dün ben de angel ile birlikte gittim olgu'ya. baktırmaya niyetim yoktu 2 hafta önce baktırmıştım. çıkmadıysa henüz bir gelişme yoksa bakmayalım dedi hatta ben dayanamadım. bunca gezmelerden sonra ben buldum falcımı, olgu olgu olgu. 3. gidişimdi ve hep aynı tutarlılıkta.[/QUOTE
olgunun bana işle ilgili söylediği şey anlattığı şekiilde oldu valla bakalım diğerleri için biraz daha trih var ama sevdim bende kendisini en azından muallakta kalmadım netti bazı falcılarda bunu yaşıyorum banada çok sık baktırma çok kötüyüm dayanamıyosan bile 15 gün bekle demişti
Olgu çok ciddi ve işini acaip proffessyonel alan ve yapan bir şahıs. Ben genel hatları ile beğendim, özelliklede cıvımadığı için. Ancak çok soru sorması beni irilti etti, ama belkide ben çok rahat olmamış olabilirim. Bilemiyorum ve herzaman dediğim gibi bu bir enerji meselesi. Beni tek şoke eden şey şu oldu, Pilav Caffe Biriz ile Olgu bana benim için en önemli soruma aynı olumsuz cevabı vermiş olmalarıdır. Ben Biriz' e inanmamıştım ve pat Olgu aynı şeyi söyleyince dumura uğradım, çünkü benim hisslerim hep ters yönde oldu şimdiye dek. Üstelik Olgu Biriz' den daha da negatif cevap verdi.
Ve daha önceki sayfalarda bir şeyler sormuştum ve bir tek sen cevap vermiştim. Bunun için çok teşekkür ettim. Hoşuma gitti. Çünkü bazen orada insanlar hepside okuyor, ama bildikleri halde cevap vermiyorlar. Bu da insanı kötü hissettiriyor. Neyse, yinede çok sağol.
olgu mesela bana çok soru sormadı diye hatırlıyorum dediğin gibi enerji meselesi olabilir bende inanıyorum buna bizde gün için de işimizde yorgunsak çok verimli olamıyoruz
Olgu çok ciddi ve işini acaip proffessyonel alan ve yapan bir şahıs. Ben genel hatları ile beğendim, özelliklede cıvımadığı için. Ancak çok soru sorması beni irilti etti, ama belkide ben çok rahat olmamış olabilirim. Bilemiyorum ve herzaman dediğim gibi bu bir enerji meselesi. Beni tek şoke eden şey şu oldu, Pilav Caffe Biriz ile Olgu bana benim için en önemli soruma aynı olumsuz cevabı vermiş olmalarıdır. Ben Biriz' e inanmamıştım ve pat Olgu aynı şeyi söyleyince dumura uğradım, çünkü benim hisslerim hep ters yönde oldu şimdiye dek. Üstelik Olgu Biriz' den daha da negatif cevap verdi.
Ve daha önceki sayfalarda bir şeyler sormuştum ve bir tek sen cevap vermiştim. Bunun için çok teşekkür ettim. Hoşuma gitti. Çünkü bazen orada insanlar hepside okuyor, ama bildikleri halde cevap vermiyorlar. Bu da insanı kötü hissettiriyor. Neyse, yinede çok sağol.
cnm sen olguya gitmişmiydin??
emine çok emin konuşuyor olmazsa adımı değiştiririm gibi ben bu tarzları sevmiyorum o yüzden herkes ısınsada ben ısınamadım.
dediğim gibi 3-5 cümlelik bi faldı.
karakter analizinde yanıldığı ve olgu tutturdugu için olguya kayıyor gönlüm (yalan sölemiyim istediğimi söylediği içinde olabilir) yoksa gelecekle ilgili emine cok daha güzel bişiler söyledi.
mevcut ilişkim çok çetrefilli , olgu olacak dedi,evlilik tarihi vverdi.
emine yok dedi. temmuzda biri giricek hayatına, su an tanımıyorsun dedi. ama harika bir ilişki olacak yıllardır beklediğine degecek. ama ya nisan atmıs ya bosanmıs biri olacak cok cok mutlu olacaksın dedi.
ve dünden beri iyice sarpa sardı herşey.
hoş eminede ayrılık sen istemediğin sürece yok seni cok seviyor demişti.
sanırım elmiraya gideceğim. ama zamanını bilmiyorum ama bu sayfayı kapatırım o faldan sonra. sonrasında ancak arkadaslarla önceden yaptığımız gibi olabilir. eğlencesine. kahve içmişken fal,fal baktırmak için kahve değil.
kafam karıştı.
cümlelerimede yansımıştır.
emine bana da olmazsa gel burdayim parani iade edecegim, kesinkes oluyor dedi niyetim icin, malum olmadiginin haberi geldi sali gunu :))
arkadaşlar,
2 hafta önce soğanlıktaki emine hanıma baktırdığım falda bana sölediği 2 detay oldu:
1-ailemden birinin rahatsızlığından bahsetti-ki o zaman hiç bi rahatsızlığı yoktu-
ama İNŞALLAH sonucu onun dediği gibi olumsuz çıkar. İnşallah ciddi birşey yoktur...(sonucu paylaşacağım sizlerle) -sizde dua edin benim için herşey yolunda oslun...
2-işle ilgili söylediği bir detay oldu ama sonucu henüz belli değil.
bu durum iki hafta önce ortada yoktu ama onun söylediği isimli kişi ve onun söylediği harflerin içinde olduğu kuruluşla alakalıydı şaşırdım.
gelişmeler bunlar ...benim fallarım genelde tarihte tutmaz ve olsada söledikleri yolla olmaz ama bu durum beni şaşırttı...paylaşim dedim...
umarım olumlu gelişmeler hızlıca bir bir çıkar da sizlere burdan davul zurnalı bi duyurum yaparım
kızlar yurtdısında yasayan bır arkadasım ıcın soruyorum acaba telde bakan falcı kımdı
ya bişey söylicem gitmesen bile bi ara sor emine ablaya bana böyle böyle demiştin ama olmadı diye merak ettim ne dicek
ne diyecek tatlim ya.. bi sekilde toparlar.. sonucta o an ona oyle gelmis de olabilir, tamamen elektrik meselesi bu isler
cnm allah yardımcınız olsun umarım ciiddi bişey değildir allah şifa versin
emine bana da olmazsa gel burdayim parani iade edecegim, kesinkes oluyor dedi niyetim icin, malum olmadiginin haberi geldi sali gunu :))
sbb tekra cok gecmis olsun, umarim Emine hanimin dedigi gibi sorunsuz bi sekilde atlatir.
Bu arada Emine ablanin dedigi bir sey daha cikti, annemin tedavisinde radyoaktif tedavi uygulanicakti, cok paniklemistik, ama gecenlerde buna gerek olmadigini soyledi annem ve icime su serpti. Emine ablada sanildigi gibi korkulucak birsey olmadigini ufak bi ameliyatla iyilesecegini soylemisti, dilerim cikar..
saol tatlim
yarın iyi haberleri de alcaz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?