arkadaslar kadıköyde biri vardı, bi cafede fal bakan bir kadın. kim söledi burdan hiç hatırlamıyorum ben ama gitmiştim. adını da hatırlamıyorum cafenin yerinide.. ama fala başlamadan önce bir açıklama yapıyordu. işte harfler karısabilir mesela h ile y.. rakalmlar karısabilir mesela 2 ve 7.. gibi. işte ben böyle böyle bişey dersem sunu ima etmiş olurum sor anlamazsan. diyeee. böyle biriydi.. yeri eski iski binasının arkasındaydı sanki. lütfen acil yardımmmmmmmmmmm
insallah canim icini ferah tut, dualarimiz sizinle..
minikdepresif de elmira da şimdi bakalım yorumu nsıl olacak çok merak ediyorum :))
bu arada biz bugün keryneia ile beraber canan hanıma gidecektik ama kısmet olmadı...
bu akşam tesadüfen sherry den haber aldım.
(malum o gidecekti cuma akşamı, yorumunu merak da ediyordum çok.)
ve öğrendim ki pek memnun kalmamış. gerçi detayını bilmiyorum fakat gelince mutlaka paylaşır diye umuyorum, canan hanım konusu ile ilgilenenlere duyrulur...
sadece paylaşmak istedim.
bi de fufuukcuum, paylaşımın için tekrar teşekkürler..:)
bencede dimo cafe fatoş :) hayırdır?
Ay bende cok merak ediyorum :), yarinda ben gidicem saat 16h'da simdiden heyecan basti hani oyle bi anlatildiki kadincagiz farkli bi varllikmis gibi geldi birden
bana bişey demişti de çok enteresan bişey ama ben umursamamıştım, bugün bi bakayım dedim elimin altında bişeydi ama pek inanmadım o zaman baktım ki dediği doğruymuş.. kolay bişey de değildi aslında sölediği.. dimo fatoş olabilir evet telefonu varsa bana yazarmısınız
siz baktırdınız mı çıktı mı :)
telde nası fala bakılır bu bana hep saçma gelmiştir..
Evet geldim :)
falım yarım saat sürdü :)
falın sonunda yüzüme baktı sadece onun için gelmişsin dedidogru söze ne denir.
kısa ve öz gidiyim mi derseniz gidin.
hep kilit bi nokta var kimse bilemiyo derdim.
elmira falın başında çat diye söledi
dediklerinin zamanı var ama görücem.
benim kişilik analizim,sevgilimin ki cug diye oturdu
sevgilimi tanıyo sanırsam dedim
6.hissime değindi hepsinin oldugu gibi ve nazara. hep malum sahıs üzerine konustuk. ondan baska hiçbişi cıkmıyo sırf ona odaklanıp gelmişsin dedi
ben ebgendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?