sonuc nedir.. evleniyomusunuzz??
evet
ama zamanı var. benim istediğim zamanlar bakalım
ikizlerim olcekmiş
Kavrak bana da kursun doken bayanin numarasini gonderebilir misiniz?
Yarin tatilim bir tanidigim icin dokturmek istiyorum, benimle gelmek isteyen olursa beraber gidebiliruz arkadaslar.
Hadi bakalim erkek olsunda bizim kizlari veririzahaha.. guzel moralinin duzeldigine sevindim.
yanlış anlaşılmasın ukalalık değil 6.hissime güvenirim.
elmiranın sesini duyunca kesin gitmeye karar verdim. sesinin tınısı güven veriiyor. yüzünede söyledim. iyi niyetli bi insan. bunu olguda da hissettim ama eminede hissetmedşm.
arkadaşlar kimsenin ekmeği ile oynamak istemiyorum ama eminenin bana söylediği hiçbirşey tutmadı geçmişi yarım yamalak bildi bugünü daha iyi tuturdu ama tam değil geçmişe gelince barışıcaksınız ve size evlilik var dediği eski erkek arkadaşım haftasonu nişanlanmış kısacası gittiğim zamanda hiç memnun kalmamıştım ama belki gelecekle ilgili söyledikleri çıkar diye bekledim verdiği tarihleri ama onlarda fos gittiğiniz onca yola yazık derim ben
Evet geldim :)
falım yarım saat sürdü :)
falın sonunda yüzüme baktı sadece onun için gelmişsin dedidogru söze ne denir.
kısa ve öz gidiyim mi derseniz gidin.
hep kilit bi nokta var kimse bilemiyo derdim.
elmira falın başında çat diye söledi
dediklerinin zamanı var ama görücem.
benim kişilik analizim,sevgilimin ki cug diye oturdu
sevgilimi tanıyo sanırsam dedim
6.hissime değindi hepsinin oldugu gibi ve nazara. hep malum sahıs üzerine konustuk. ondan baska hiçbişi cıkmıyo sırf ona odaklanıp gelmişsin dedi
ben ebgendim
dsepresiffff!!! yani dersi nki probably git bunu da bi gor :) hay allah, naapsam ki.. offf icim sisiyor bu fal isinden ama bilmiyorum ki.. gideyim bari. bi zahmet telini gonderebilir misiniz arkadaslar: bir de nerede bu hatun? sanirim hic gitmedim sirinevler e :) fal munasebetiyle gezelim gorelim istanbul olduk hepimiz
arkadaşlar kimsenin ekmeği ile oynamak istemiyorum ama eminenin bana söylediği hiçbirşey tutmadı geçmişi yarım yamalak bildi bugünü daha iyi tuturdu ama tam değil geçmişe gelince barışıcaksınız ve size evlilik var dediği eski erkek arkadaşım haftasonu nişanlanmış kısacası gittiğim zamanda hiç memnun kalmamıştım ama belki gelecekle ilgili söyledikleri çıkar diye bekledim verdiği tarihleri ama onlarda fos gittiğiniz onca yola yazık derim ben
tarifide telefonuda yolladım
peki minikdepresif bir sorum olacak, elmira ve olgu aynı sonuca mı bağladılar lar laarrrr?
sanki öyle gibi.
bu elmira bir bana mı bakamadı yahu...başlarım böyle aşkın ızdırabına, hoaaaf
kötülemek değil ki tutmuyosa tutmadı diceksin canım. emine bende de vasattı
illa ki harika demek gerkmiyor ki.
elmiranın başlangıc cümleside hosuma gitti. ben hissettiklerimi söylüyorum ama %100 diyemem gaybı Allah bilir.
Kötü bişiler cıkarsada sölicem ama fala takılı yaşama ne olacağını bilemeyiz.
Hayırda şerde Allahtan yaşamam gerekirse yaşarım sorun değil dedim.
emine konusunda moralim bozulmaya başladı. zaten hiç ihtimal vermiyordum söylediğinin olmasına ama yine de bir umuttu
yani çıkmayan falı çoğaldı
tarifide telefonuda yolladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?