İstanbul'da Fal - Falcılar

Kavrak bana da kursun doken bayanin numarasini gonderebilir misiniz?

Yarin tatilim bir tanidigim icin dokturmek istiyorum, benimle gelmek isteyen olursa beraber gidebiliruz arkadaslar.

arkadaşlar banada rica etsem şu kurşun döken teyznin nosnu verblrmsnz sitede yeniyim özelden msj tamyrm

arkadaşlar kimsenin ekmeği ile oynamak istemiyorum ama eminenin bana söylediği hiçbirşey tutmadı geçmişi yarım yamalak bildi bugünü daha iyi tuturdu ama tam değil geçmişe gelince barışıcaksınız ve size evlilik var dediği eski erkek arkadaşım haftasonu nişanlanmış kısacası gittiğim zamanda hiç memnun kalmamıştım ama belki gelecekle ilgili söyledikleri çıkar diye bekledim verdiği tarihleri ama onlarda fos gittiğiniz onca yola yazık derim ben

kötülemek değil ki tutmuyosa tutmadı diceksin canım. emine bende de vasattı
illa ki harika demek gerkmiyor ki.
elmiranın başlangıc cümleside hosuma gitti. ben hissettiklerimi söylüyorum ama %100 diyemem gaybı Allah bilir.
Kötü bişiler cıkarsada sölicem ama fala takılı yaşama ne olacağını bilemeyiz.
Hayırda şerde Allahtan yaşamam gerekirse yaşarım sorun değil dedim.

dsepresiffff!!! yani dersi nki probably git bunu da bi gor :) hay allah, naapsam ki.. offf icim sisiyor bu fal isinden ama bilmiyorum ki.. gideyim bari. bi zahmet telini gonderebilir misiniz arkadaslar: bir de nerede bu hatun? sanirim hic gitmedim sirinevler e :) fal munasebetiyle gezelim gorelim istanbul olduk hepimiz

tarifide telefonuda yolladım

Arkadaslar size tuhaf bi hikaye anlaticam kendimden biliyorum. Ben sevgilimden ayrilip baska birisiyle nisanlanmistim, bu kisi tam anlamiyla yikilmisti. Bir sene sonra nisanlimdan ayrildim ve bu kisi bi sekilde yolunu bulup benimle tekrar baglantiya girdi, hemde herseyi bilmesine ragmen ve iki sene iliskimizin sonunda bu kisidende ayrildim. Yani bazi seyleri zamana birakip imkansiz dememek gerekiyor. Sizi umitlendirmek degil niyetim, bazi falcilar herkese bakamayabiliyolar bunu bu forumda gorup sahit olduk. Bazilarina evlenicegi tarihten tutun yapicagi cocuga kadar tutturmusken bazilarina ise tutmamis yada zamani oldugu icin henuz gerceklesmemis.

peki minikdepresif bir sorum olacak, elmira ve olgu aynı sonuca mı bağladılar lar laarrrr?

sanki öyle gibi.

bu elmira bir bana mı bakamadı yahu...başlarım böyle aşkın ızdırabına, hoaaaf

cümleler ve tarihler biraz farklı olsada olgu ile paralellerdi.
valla elmiranın enerjiside, söyledikelride benim nazarımda şu ana gittiklerimin içinde en iyisi.
hatta ilerde tekrar gidicem.
58 gün diye tarih verdi o olursa
şakaf saycam
çok denemişsiniz ama kopamıyorsunuz, sizin ki normal bi sevginin çok üstünde çok büyük bi aşk.
yıllardır beklediğin aradığın dedi.
kişisel özelliklerimi saydı en son aşka gelince orda gönül yayların gevşiyo normal kişiliğinle alakan kalmıyo didi
bu cümlesi tam isabetti

Arkadaslar birde benim guvendigim baska bi falci var Mona Liza Guler.. sevgilimle barismadan once bana seni bugun 3 4 saat sonra aricak demisti ve beni gercektende 4 saat sonra aradi. Kisilik analizi sevgilimin analizi superdi, bulundugu durumu herseyi bir bir saydi. Yurtdisi baglantilarima varana kadar bildi. Zorunlu gitmem gerektiginden tutun is yerimin nerde oldugunu ve bir suru sey, ki bu kisi ise girmeden oncede bu tur is yerinde calisacagimdan bahsetmisti.. benimle elektrigi uyustu ve sadece 15liraya bakiyor, canim SIKKINKEN gittigimde acayip sekilde desarj oldugum kisidir.

kesinlikle haklısın canım gaybı yalnız allah bilir herkesin herkesle enerjisi tutmuyor ben sadece kesinlikle olucak olmazsa paranı iade ederim gibi iddalı kurulan cümlelere kızıyorum. Netice nekadar inansakta bu bir fal ve his herzaman yanıltabilir.Rİca etsem bana enfalin nosunu özelden atabilirmisiniz

emine konusunda moralim bozulmaya başladı. zaten hiç ihtimal vermiyordum söylediğinin olmasına ama yine de bir umuttu
yani çıkmayan falı çoğaldı

Son düzenleme:
Günaydın,

Uzun zamandır fal rakamlarının yükselmeye başladığını görüyorum. Bazen benim de içim gitmiyor değil, o paraya kıyacak hale geliyorum. Ama sonra vazgeçiyorum. (Bu aralar biraz fazla açıldım da) Ama şöyle bir hesap yapacak olursak; haftada 1 kez gitsek (ki bir çoğumuz gidiyoruz sanırım) ortalama 25 TL'den ayda 100 lira veriyoruz. Bu yüzden duymayanınız varsa sizlerle paylaşmak istediğim bir isim var. Ama bu kadın falcı değil. Hint Astrolojisi ile uğraşıyor ve bazı bilgiler ışığında kişinin yaşam haritasını çıkarıyor. Kendisi buna hayatımızın yol haritası diyor. Kariyer, evlilik, çocuk sahibi olma gibi bazı özel konularda net noktaları belirlediğini ifade ediyor. Merakımdan bir seminerine de katıldım, ama
parama kıyıp analiz yaptıramadım. Çünkü analizleri ortalama 200 TL.

Benim istediğim analiz, ilişki analizi idi. E-mail adresinden kendisi ile yazıştım da, ama dediğim gibi paraya kıyamadım. Söylediğine göre sevdiğiniz kişinin doğum tarihi, doğum saati ve doğum yerini (tabi kendinizinki ile beraber) net şekilde kendisine bildirmeniz bu ilişki analizi için yeterli imiş.

Reklam yaptığımı sanmazsınız umarım. Zaten bu kadar paraya kimse reklama kanmaz diye düşünüyorum. İlgilenenler olabilir diye paylaşmak istedim sadece. Ama bu arada duyan ve analiz yaptıran varsa, burada paylaşırsa daha çok sevinirim. Ben henüz bu hanıma giden kimse bulamadım çünkü. O seminere katılanlar içinde bile yoktu. Web adresini de aşağıda yazıyorum.

Bu arada Olgu'nun söylediği tarihlere bikaç hafta kaldı. Çıkarsa sizlerle paylaşacağım. Olgu severler dua edin, çok istiyorum çıkmasını
Hepinize iyi haftalar.

Şebnem Ekşib

Merhaba kızlar, ben de aranıza bugün yeni katıldım, ama sizleri uzun zamandan beri takip ediyorum :) Zaten gittiğim birçok falcıyı buradan öğrenip ziyaret ettim. Dün akşam da minik depresifin yorumları için bilgisayar karşısında kilitlendim :) Elmira'yı çok merak ediyorum ve ziyaret etmek istiyorum ben de :)
Onun dışında birçok falcıya gittm ben de. Şuşu kafe - Şengül, Cafe Bi Melek - Sevgi, Sentimiento-Gül, Armağan, Symbol Taksim- Tarık, Symbol Nişantaşı-Fulya, Symbol Beşiktaş... Şimdi Tarkı'ın dediklerinin gerçekleşmesini bekliyorum :)
Hepinize iyi haftalar diliyorum :)

elmira dakka bir , gol bir :)
dün aranız kötü ayrılık gibi bişi ama ayrılıkta değil ama limonisiniz demişti.
hç korkma çözeceksiniz
az önce konuştuk. kırgınlık devam ama h.içi buluşup konusucaz yani hallettik

iyi haftalar şekerler,

size önceden bahsettiğim gibi soğanlık-emine hanımın ailemle ilgili bir sağlık probleminden bahsettiğini söylemiştim. (ki o zaman yoktu)

2hafta sonra sorun çıktı ve bugün ki son durumda aynen onun dediği gibi önemsiz bişey çıktı şükür ki...

destek olanlara tekrar teşekkürler:)

sadece paylaşmak istedim...

şimdi sıra geldi iş/aşşşk konularına, inşallah bir an önce hepimiz mutluluktan uçalım yahu..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…