İstanbul'da Fal - Falcılar

ufak ufak detaylar oluyor hayatta, benim kendime dert ettigim, sonra uzerinden zaman geciyor ve elmira'nın dediklerini ya okuyorum ya hatirliyorum, cogu onun dedigi gibi olmus. hatta neredeyse hepsi. bu ara isle ilgili sıkıntılarım var, bu sefer sanirim yuzyuze baktiracagim...

arkadaşıma selma toprak no verdim elmirayı ben biliyorum bi de bunu deniyelim diye. dün aramış bi erkek çıkmış tel.e 150 demiş :) bizimki de ama arkadaşlar 75 olduğunu söylediler demiş, kadınlar kulübü mü deyince tamam size de 75 yapalım demiş. ne zaman müsait olur ne zaman arayım parayı yatırdıktan sonra demiş saat vermemiş yrn ulaşamazsan öbür gün 7 den sonra ararsın demiş. bizimki de güvenemediği için vazgeçmiş. şimdi elmiraya baktıracak o da, bakalım aynı tutarlılıkta devam edecek mi elmira. selma toprak da deneyim diyodum 3 hafta sonra ama ben de vazgeçtim

ben telefondan yana değilim pek. maddeciyim sanırım. görücem illa ki. oturduk yere dün ,bğdaş kurduk konuştuk. terapi gibi oldu. hisleri kuvvetli. fala başlamadan bişiler söledi benimle ilgili sadece hissettikleri doğruydu. bende ona onun için hissettiklerimi söyledim.
kimse yanlış anlamasın reklam değil yaptığım ama ben çok iyi enerji aldım elmiradan. o yüzden yazıyorum.
o enerjiyi olgudanda almıştım. ama cafede oldugu için kısıtlı ve resmi olmak zorunda kalıyorsun. ama iyiydi oda.
bakalım neler olucak :)
herşey güzel olsun. herkes hakketiğini alsın. yüzümüzde gülücükler eksik olmasın

HAHAHAHA
yahu bu işin resmen bir pazarı var...
k.k. komisyon alıyomudur diycem "sayfa polisi" kırmızı kart ve maç cezası verecek diye korkuyorum:)

elmira ben dahil herkese terapi gibi gelmiş :)

Elmira'ya telefondan baktıran oldu mu hiç? Telefonda baktıranlar memnun kaldı mı? Bir de Selma Toprak'ı da merak ediyorum, o da telefondan mı bakıyor?

Canim annenin durumuna cok sevindim .. tekrar gecmis olsun

bende emine ablaya aile hakkında birşey sormuştum bir konu vardı olumsuz yorumlamıştı öyle olduğunu öğrendim bugün...

minikdepresif merhaba;

rica etsem,elmira'nın telefonunu gönderebilirmisin.şimdiden teşekkürler:)

geçmiş olsun.iyi haberler almana sevindim:)

Elmira'ya telefondan baktıran oldu mu hiç? Telefonda baktıranlar memnun kaldı mı? Bir de Selma Toprak'ı da merak ediyorum, o da telefondan mı bakıyor?

ben elmiranın telefonunu istedim.tel gelirese,bugün arkadaşım tel de baktıracak.yorumları yazarım.

ben fal orucuna devam ediyorum:)...ama yavaş yavaş 'kıpırdamaya' başladım:)...8 haftanın sonunda,baktırabilirim bende:).arkadaşım baktırsın.ok derse,bende elmira'yı deneyeceğim:)

Sbb, büyük geçmiş olsun, herşeyin başı sağlık, herşeyin yolunda olmasına sevindim :)
Minikdepresif, umarım Elmira'nın dediği gerçekleşir :) Peki sence Elmira telefonda da bu enerjiyi yayabilir mi? Yani teleonda da aynı şekilde verilmli olabilir mi? Senin 6. hissine güvenerek soruyorum

sbb çok geçmiş olsun.

ben maddeciyim canı. telefon ı ıh diyorum. görmeli insan. bakışlarını,mimiklerini.
6.hissim telefonda ı ıh diyor :) karşı kendileri.

Dün itibari ile melihanın söylediği bişeyi öğrendim .hamile birisi var kızı olacak demişti aynen öyleymiş:) söyliyim ddm

Kızlar selam
alnımın akıyla tekrardan sizlerleyim reklamcı olmadığım anlaşılmış durumda,özledim sizleri katre'm,angel'im ve leydim sizlere özellikle çok teşekkür ederim iyi niyetiniz,samimiyetiniz ve bana olan güveniniz için seviyorum siziiii :90::90::90:

hoşgeldin:)
seni aramızda görmek güzel:)!!

aaaaaaaaaaa!!! valla herbirimiz handemiz kukamiz reklam insani degildir, bildigin fal canavaridir dedik arkandan . hosgeldin bacim :) sherry seni ozledim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…