Arkadaslar Emine ablayla gorustum, kendim icin birsey sorucaktim, ama forumdaki yazismalarinizi birisi soylemis kendisine. Parasini geri isteyenler gelip alabilir yada gonderirim dedi. Cok utanc verici bir durum sahiden, ne diyecegimi sasirdim sadece uzulmemesi gerektigini soyleyebildim.
arkadaşlarr
bugün krizim tuttu yine falcıya gidicem ancak bakırköy tarafına gidicem , emeli adayı emre yi denedim adını bilmediğim birkaç kişi daha denedim ancak bana önerebileceğiniz biri varmı çoğunluğun evet dediği biri lütfen yazın
Arkadaslar Emine ablayla gorustum, kendim icin birsey sorucaktim, ama forumdaki yazismalarinizi birisi soylemis kendisine. Parasini geri isteyenler gelip alabilir yada gonderirim dedi. Cok utanc verici bir durum sahiden, ne diyecegimi sasirdim sadece uzulmemesi gerektigini soyleyebildim.
arkadaşlarr
bugün krizim tuttu yine falcıya gidicem ancak bakırköy tarafına gidicem , emeli adayı emre yi denedim adını bilmediğim birkaç kişi daha denedim ancak bana önerebileceğiniz biri varmı çoğunluğun evet dediği biri lütfen yazın
kızlar hoşbulduk,okudum arkamdan yaptığınız yorumları tşkr ederim :)
geçtiğimiz günlerde emine ablaya gittim fala değil keyfi oturmaya yaklaşık 3 senedir tanırım kendisini fal muhabbeti ile tanışmıştık zaman içerisinde abla kardeş ilişkisine dönüştü ben falını çok beğeniyorum beni hiç yanıltmadı bugüne kadar ama siz beğenmezsiniz buna diyecek bir lafım yok lakin sezarın hakkı sezara demişler bir kere falı çok kısa sürede bitirp hadi kalk git diye gözünün içine bakmaz 5 dakikamı sürdü devamını sen getirebilirsin istediğin kadar soru sor hepsine cevap verir.
bir diğer konuda burada emine çok kötü,gitmeseydim değmezmiş diyen arkadaşlar var onlara sesleniyorum madem beğenmedin falını neden tel açıyosun emineye ;
emine hn.siz 50-100 tlye fal bakanlar gibisiniz ama çok ucuza bakıyosunuz yada dediğiniz çıktı yada şöyle demiştin olacak galiba vs.vs diye neden tekrar geri dönüyosunuz ?
kendim duydum konuşurken forumda kim olduğunu da biliyorum bu yaptığınız çok çirkin çok ya iyidir ya kötüdür ortası yok beğenmediysen telefon açıpta övmeyeceksin forumda bir kalitesizlik var almış başını gidiyor
ben sahsim adina, kendisini falimdan sonra bir daha ne gordum, ne duydum, kimseye de neden begenmedigimi izah etmek zorunda degilim hande cim. sen sevebilirsin, begenebilirsin, herkes, tum forum cok begenebilir ama bu bana moralim en bozuk oldugu ve birseyler duymaya en cok ihtiyacim oldugu anda, kalkip teptigim 3 saat yolun ardindan olacak, olmazsa gel ben burdayim.. ifadelerini unutturmuyor. allah degil kadin hasa, bana ilk olacak diip, yanilmis insan da degil ama burada bana cok kesin konustu olmadi diyenler olunca ben de kendi yorumumu yaptim, cok da iyi yaptim, cunku durustce soyledim, neyse o. yine de gitmek isteyenler gider, sonucta bana cikmadi diye, o kadar fali cikan insanlarin soyledikleri cope mi gidecek? olgu da bilemedi, ayni seye o da olacak demisti ama supheli, belli olmaz nihayetinde dedigi icin, hic kizgin degilim. bir konuda iddiali seyler soyluyorsaniz, iddianiz yerini bulmadiginda insanlarin tarafiniza getirecegi elestrilere de acik olmayi bileceksiniz.
ben sahsim adina, kendisini falimdan sonra bir daha ne gordum, ne duydum, kimseye de neden begenmedigimi izah etmek zorunda degilim hande cim. sen sevebilirsin, begenebilirsin, herkes, tum forum cok begenebilir ama bu bana moralim en bozuk oldugu ve birseyler duymaya en cok ihtiyacim oldugu anda, kalkip teptigim 3 saat yolun ardindan olacak, olmazsa gel ben burdayim.. ifadelerini unutturmuyor. allah degil kadin hasa, bana ilk olacak diip, yanilmis insan da degil ama burada bana cok kesin konustu olmadi diyenler olunca ben de kendi yorumumu yaptim, cok da iyi yaptim, cunku durustce soyledim, neyse o. yine de gitmek isteyenler gider, sonucta bana cikmadi diye, o kadar fali cikan insanlarin soyledikleri cope mi gidecek? olgu da bilemedi, ayni seye o da olacak demisti ama supheli, belli olmaz nihayetinde dedigi icin, hic kizgin degilim. bir konuda iddiali seyler soyluyorsaniz, iddianiz yerini bulmadiginda insanlarin tarafiniza getirecegi elestrilere de acik olmayi bileceksiniz.
yazdıklarına katılıyorum.%100 deemek serbest piyasada dahi yasaktır%99 çözüm derler
niye sorun olursa mahkeme yolunu kullanma diye seni o yüzde 1 lik kısma sokarlar
sen ,ben içimizden geçeni,duydugumuzu yazdık. bize göre negatif başkasına pozitif olabilir.
zira elmira çok hoşuma gitti ama baskası ı ıh diyebilir.
he ama şu var burda eleştirip ,telefonla arayıp pohpohluyorsan iki yüzlüsündür o ayrı mesele.artık kim yaptıysa onu.(sana alıntı yaptım diye alınma he sana demiyom)
minikdepresif; bende zaten bunu anlatmaya çalışıyorum
(he ama şu var burda eleştirip ,telefonla arayıp pohpohluyorsan iki yüzlüsündür)
bak sen elmirayı beğenmişsin ben ise hiç beğenmedim önce evlendirdi beni sonra boşadı baktı olmayacak nişan yaptı bana :) şu durumda birbirimize kızabilirmiyiz,eleştirebilirmiyiz HAYIR
ben falı beğenilir beğenilmez onu eleştirmem hiç bir zaman kimseye kızmayada hakkım yok
ama ortada çirkin bi davranış var beğenmiyorsun ama telefon açıp tekrar konuşma ihtiyacı duyuyosun sencede bu çelişki değil mi ? tutarsızlık değil mi ?
gercekten üzücü bir durum... sonucta fal bu cikip cikmayacaginin garantisi yok ki bunun bilinciyle baktirip paramizi veriyoruz bence... emine gercekten cok tatli cok tok gözlü gönlü zengin biri keske üzülmesine neden olacak yorumlar yapilmasaydi... ben kendi adima söylemem gerekirse bana söylediklerinin bircogu cikti bile birtek konu kaldi onun da zamani var demisti....
ben en son zeynebe kafede baktirmistim ama suan evinde bakiyor. numarasi var bende isteyenlere verebilirim. ve sadece eski sevgilimle olan gelismeleri degil, bircok seyi daha bildi. tavsiye ederim herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?