İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaslar Emine ablayla gorustum, kendim icin birsey sorucaktim, ama forumdaki yazismalarinizi birisi soylemis kendisine. Parasini geri isteyenler gelip alabilir yada gonderirim dedi. Cok utanc verici bir durum sahiden, ne diyecegimi sasirdim sadece uzulmemesi gerektigini soyleyebildim.

niye utanıyorsun ?
eleştirme hakkımız yok mu ? o iddialı konuşabiliyorsa burda da iddialı konuştuğu biri bana böyle demişti ama olmadı diyebilir. olmazsada şunu yaparım demişti der.
utanılcak bir durum göremiyorum.
konu parada değil. adımı değiştiririm, parayı iade ederim tarzı yanlış bi tarz.

arkadaşlarr

bugün krizim tuttu yine falcıya gidicem ancak bakırköy tarafına gidicem , emeli adayı emre yi denedim adını bilmediğim birkaç kişi daha denedim ancak bana önerebileceğiniz biri varmı çoğunluğun evet dediği biri lütfen yazın

bende gidicem istersen beraber gidebiliriz

bence hic de utanilacak bir durum yok. ben muhattabi oldugum icin bu yazdiklarinin cevap vermek istedim. baska arkadaslarim da var burada iddiali konusup, soyledikleri cikmamis. ben her zaman gitmeyeyim o zaman emine ye diyenlere, sonucta bana cikmadi, boyle boyle dedi olmadi, ama size cikabilir dedim ve vicdanim rahat ama kimse de degelendirmelerimden dolayi bunun utanc verici oldugunu soylemesin lutfen. iyiye iyi, kotuye kotu demek de benim hakkim. kimsenin parasini istedigi yok. ben bu kadar iddiali konustu ama olmadi dedim, kaldi ki arayip boyle boyle dedin ama olmadi naber bile demedim. sonucta kadin senet imzalamiyor. nereden bilebilir ki kesin olarak. yazdiklarimizi da takip ettigine eminim. kirmak incitmek istemem ama, adimi degisirim, gel ben burdayim, cikmazsa parani iade ederim.. gibi cok iddiali cumleler soyluyorsaniz, bu tarz elestrilere de hazirlikli olmalisiniz. en nihayetinde ben/bizler musteriyiz ve her konuda oldugu gibi fal konusunda da eger bu musterilik durumunda hosuma gitmeyen bir sey olursa sizinle paylasirim ben. dinlersiniz, dinlemezsiniz, umrunuzda olur olmaz, buna herkes kendisi karar verecek ama nasil ki bir falcinin dedigi ciktiginda yaziyorsam, cikmadiginda da yazmam gerektigini dusunuyorum ki, paylasimimizin bi amaci olsun. sizden de cikan fallariniz kadar cikmayanlari da duymak isterim sahsim adina. malum, hem zaman hem para ayriliyor bu fal islerine. parayi hadi gectim, zaman cok kiymetli..

enfale gidelim istersen olurmu

kıslar şu an keryneia için elmiranın yolları taştan vaziyeti var...

hem onun için hem de kendim için heyecan şettirdim...:18:

bende akşam graham bell amcaya telefonu icat ettiği için teşekkür ederek elmirayı arayacağım...

ay çok heyecanlıyım gene saçmalamaya başladım....:78:

geçtiğimiz günlerde emine ablaya gittim fala değil keyfi oturmaya yaklaşık 3 senedir tanırım kendisini fal muhabbeti ile tanışmıştık zaman içerisinde abla kardeş ilişkisine dönüştü ben falını çok beğeniyorum beni hiç yanıltmadı bugüne kadar ama siz beğenmezsiniz buna diyecek bir lafım yok lakin sezarın hakkı sezara demişler bir kere falı çok kısa sürede bitirp hadi kalk git diye gözünün içine bakmaz 5 dakikamı sürdü devamını sen getirebilirsin istediğin kadar soru sor hepsine cevap verir.
bir diğer konuda burada emine çok kötü,gitmeseydim değmezmiş diyen arkadaşlar var onlara sesleniyorum madem beğenmedin falını neden tel açıyosun emineye ;
emine hn.siz 50-100 tlye fal bakanlar gibisiniz ama çok ucuza bakıyosunuz yada dediğiniz çıktı yada şöyle demiştin olacak galiba vs.vs diye neden tekrar geri dönüyosunuz ?
kendim duydum konuşurken forumda kim olduğunu da biliyorum bu yaptığınız çok çirkin çok ya iyidir ya kötüdür ortası yok beğenmediysen telefon açıpta övmeyeceksin forumda bir kalitesizlik var almış başını gidiyor

ben sahsim adina, kendisini falimdan sonra bir daha ne gordum, ne duydum, kimseye de neden begenmedigimi izah etmek zorunda degilim hande cim. sen sevebilirsin, begenebilirsin, herkes, tum forum cok begenebilir ama bu bana moralim en bozuk oldugu ve birseyler duymaya en cok ihtiyacim oldugu anda, kalkip teptigim 3 saat yolun ardindan olacak, olmazsa gel ben burdayim.. ifadelerini unutturmuyor. allah degil kadin hasa, bana ilk olacak diip, yanilmis insan da degil ama burada bana cok kesin konustu olmadi diyenler olunca ben de kendi yorumumu yaptim, cok da iyi yaptim, cunku durustce soyledim, neyse o. yine de gitmek isteyenler gider, sonucta bana cikmadi diye, o kadar fali cikan insanlarin soyledikleri cope mi gidecek? olgu da bilemedi, ayni seye o da olacak demisti ama supheli, belli olmaz nihayetinde dedigi icin, hic kizgin degilim. bir konuda iddiali seyler soyluyorsaniz, iddianiz yerini bulmadiginda insanlarin tarafiniza getirecegi elestrilere de acik olmayi bileceksiniz.

yazdıklarına katılıyorum.%100 deemek serbest piyasada dahi yasaktır %99 çözüm derler
niye sorun olursa mahkeme yolunu kullanma diye seni o yüzde 1 lik kısma sokarlar
sen ,ben içimizden geçeni,duydugumuzu yazdık. bize göre negatif başkasına pozitif olabilir.
zira elmira çok hoşuma gitti ama baskası ı ıh diyebilir.

he ama şu var burda eleştirip ,telefonla arayıp pohpohluyorsan iki yüzlüsündür o ayrı mesele.artık kim yaptıysa onu.(sana alıntı yaptım diye alınma he sana demiyom)

ben falı beğenilir beğenilmez onu eleştirmem hiç bir zaman kimseye kızmayada hakkım yok
ama ortada çirkin bi davranış var beğenmiyorsun ama telefon açıp tekrar konuşma ihtiyacı duyuyosun sencede bu çelişki değil mi ? tutarsızlık değil mi ?

minikdepresif; bende zaten bunu anlatmaya çalışıyorum
(he ama şu var burda eleştirip ,telefonla arayıp pohpohluyorsan iki yüzlüsündür)
bak sen elmirayı beğenmişsin ben ise hiç beğenmedim önce evlendirdi beni sonra boşadı baktı olmayacak nişan yaptı bana :) şu durumda birbirimize kızabilirmiyiz,eleştirebilirmiyiz HAYIR

bak kızıyorum ama handekuka,benide evlendirdi litfen
bütün ümidimi alırsan elimden saçını çekerim valla.

şaka bi yana, açık konuşayım emineden haz etmedim,tavırları ve konuşması bana sıcak gelmedi. enerjilerimiz çakıştı. çok iddialı konuştu benim için en büyük eksi bu. ki telefonunu kaydetmedim dahi. çıkıp burda eleştiriyorsam kadını arayıpta geleceğimi danışmam.
danışırsam iki yüzlülüğün yanında bende bi arıza var demektir.
ben senin dediğini analdım merak etme

kızdıgım nokta eğer iddialı konusuyorsan eeleştirilmeyi kaldıracaksın.

ben zekam konusunda cok iddialıyımdır. ukalalık boyutunda gecen patronum bişi dedi adam haklı, dedim zekam yaşım ilerledikçe azalıyo herhalde

iddialıyım ve eksik yaptım o zaman kuyruğu kıstırıcan

velhasıl kelam karı kocanın teni birbirine uymuyo biliyoken. her falcı herkese 4/4 bakamazç
yeter ki şu bahsettiğim iddialı sözcükleri kullanmasınlar :82:

çok mu uzattım evet uzattım aşırı sinirliyim buraya yazacağım tuttu

Kendisini bende gerçekten çok sevdim abla diye hitap edenlerdn biride benim 1 kere baktırdım sonra ablamı arkadaşları götürdüm çıkar çıkmaz bilemem ama dedikleri tabiki çıksın istiyorum (= sonuçta ne bilim olmasını istediğm şeyleri söyledi bana kesin konuşmadı sadece bekliceğimi söyledi çıkar yada çıkmazsa burdan paylaşıcam hani pembe tablo çizen bi bayanda değil kendisi olumsuz bişi görünce olumsuzuda sölüyor ne bilim arkadaşlar olursa hayırlıdır olmazsada hayırsızmış diicem gönül meselesiyle ilgili düşün düşün yoruluyor insan zaten sakinleştim :) falada mola verdim

canim, ben emine hanimin evinin kapisindan ciktiktan sonra bir daha aramadim, konusmadim, telefonunu dahi cevirmedim ve buyuk konusmuyorum ama arayacagimi da sanmiyorum bir daha. bu arada sana katiliyorum, burada yok iyi degil, cikmadi, bi daha gitmem diyip, arayip pohpohlamanin kesinlikle ikiyuzluluk ve riyakarlik oldugunu dusunuyorum. ayip. kim yapmissa, yapiyorsa, dursun bir an once, hos degil. boylece bu konuyu da kendi acimdan kapiyorum.

gercekten üzücü bir durum... sonucta fal bu cikip cikmayacaginin garantisi yok ki bunun bilinciyle baktirip paramizi veriyoruz bence... emine gercekten cok tatli cok tok gözlü gönlü zengin biri keske üzülmesine neden olacak yorumlar yapilmasaydi... ben kendi adima söylemem gerekirse bana söylediklerinin bircogu cikti bile birtek konu kaldi onun da zamani var demisti....

ya arkadasim, emine hanim fal bakan bir hanim, insanlarin ovguleri kadar elestrilerine de hazirlikli olmali. uzulmus, olabilir, aylik hedeflerimiz tutmadiginda bizi de uzuyorlar valla, hem de nasil, oyle zarif zarif elestirerek degil. fal bakti, cok da iddiali soylemlerde bulundu ve fali cikmadi. soylemeyelim mi bunu? o zaman buradaki paylasim yapan insanlari kandirayim, arkadaslar muhtesem fal bakiyor kendisi, ayrica oyle pek de iddiali konusmadigi halde, soyledigi her sey cikti bana. muhakkak gidiniz. herkes rahatladi mi? muhtesem falcimiz emine hanimin da kalbi kirilmamis oldu boylece! garipsiniz vesselam! ben ona verdigim 20 liranin pesinde degilim, degildim ,ama oyle sinirlendim ki simdi arayip ver parami, madem bi laf ettin dur arkasinda diyecegim neredeyse. la havle!

ben en son zeynebe kafede baktirmistim ama suan evinde bakiyor. numarasi var bende isteyenlere verebilirim. ve sadece eski sevgilimle olan gelismeleri degil, bircok seyi daha bildi. tavsiye ederim herkese

zeynebin iletişim bilgilerini nasıl alabilirim bir de evinde ne kdara bakıyor..
tskler..

Bu gün fal krizim tuttu Kadıköy'de birini önerin bana gitmediğim olsun Olgu Cumartesiye kadar izinliymiş bu arada bilginize sunarım... Arkadaşım gitti sabah o söyledi...
Kadınlar kahvesi ışıl hakkında yorum yapabilecek olan var mı? Yoksa bana taksim yolları mı gözükmeli bu saatten sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…