olgu bildiğim kadarıyla nstrdmsta 25e bakıyoo ben daha geçen hafta baktırdım emine ablaya biraz ara weriyim ay sonunda olguyu denicem mutlaka sen önce gidersn mtlka nasıl oldnu söle ama cnmm :):):)mesela benım gıttıgım fulya da hep umut verıyo gercekten bende umut ettıgım surece,,acabamı dıye sorgulamıyorum..bırının bana gerceklerı soylemesı lazım..belkı de bu olgudur:)
kadıkoyde demıstın degılmı,nekadara bakıyo pekı? yanı senın falında da olumsuzda gorse herseyı soylemıs vede tutmus daha ne olsunkı..ılla bugun baksın demıyorum zaten,buara ıhtıyacım var gıbı bugun yarın obur gun farketmez cnm saol sımdıden..
olgu bildiğim kadarıyla nstrdmsta 25e bakıyoo ben daha geçen hafta baktırdım emine ablaya biraz ara weriyim ay sonunda olguyu denicem mutlaka sen önce gidersn mtlka nasıl oldnu söle ama cnmm :):):)
Cnm valla en objektif o bana karsı seni sevio ama keyfi yerinde yalnız mutlu döner ama suan kafasını bosalttıgı cok sey var bi kızla yakınlasmıs onlada olmamıs fln dedi kiiiii ben böle oldugunu biliodum kötüde olsa sölüo bence dene numarasını verebilirim ama olgu para göz diil cool bi kdn cnm yorgunum suan bakamam baska zaman diebilir=)
veeeeeeeeeee 100. msjım hadi hayırlısı olsun msj isteyenler 100. msjım serefine emine olgu tel verilir promosyon=)
tabıkıde hemencık yazarım merak etme :) bugun ulasabılırsem ararım musaıtse gıderım valla..sonrada emıne ablayı denerım..ama olgudan umutluyum nedense
canım hayırlı olsun 100. mesajın :))
ben de alabılır mıyım olgunun telıni ve kaca bakıyor acabaaa
cnmm ara ama cmtsi e kadr izinli die bişe okumştm ama belki gçen hftdr o arada ii hberlerni bkliormm inşş mtlu dönersinnn :)
10 dkda bi atılıo 2466 ya attım sanada atarım 25 e bakıo cafede dısarda bakarsa nolur bilmiorum:S
iyki soyledın cnm ben cafeyı aradım ınternetten nosunu bulup,,1-2gun gelmıycek dedıler,,cuma tekrar arıycam, ona gore gıderım..ınsallah guzel seyler der ama uzulsemde net seyler soylıycegını umuyorum,oyle bı hıs var ıcımde..yazarım zaten gıder gıtmez
iyki soyledın cnm ben cafeyı aradım ınternetten nosunu bulup,,1-2gun gelmıycek dedıler,,cuma tekrar arıycam, ona gore gıderım..ınsallah guzel seyler der ama uzulsemde net seyler soylıycegını umuyorum,oyle bı hıs var ıcımde..yazarım zaten gıder gıtmez
Ya ben ankaradan araya parazit yapıyorum sürekli ama, olgu ve emine hanım telefon da bakıyorlar mı???
cnmm emine abla bildiğim kadarıla bi kere falan yüzyüze baktıktan snra telfnda sorunu cwplıyo ama telfnda nkdr ısrar etsnde bakmıo die bliorm olgu hakknda hiç bi fikrim yok ama emine ablanın nmrsnı weriim istersen:)
10 dkda bi atılıo 2466 ya attım sanada atarım 25 e bakıo cafede dısarda bakarsa nolur bilmiorum:S
olumsuzda olsaa herşeyi söylüomuş cnmm emine ablada öle gerçi dediği zamana daa war ama bi yorum yapamam çktı die :)bide bn maltpede gtmiştim hiç beğenmdm arkdşma baktrtmadan çkardım hatta ama snra adamın dedkleri tek tek olmştu 1haftada en son dediğide mayısta ama önce olguyu denemek lazım die dşünüorum:):)
saol canım:) ama sımdı yokmus arkadasların dedıgıne gore baska bırı var mı kadıkoy bostancı cıvarında fıyatı uyugun olan acepp
cnmm kadıköyde baraka die ew yemekleri yapan biyer war burcu bliomsn blmiorm ama ben hep gdrdim artık tanıdığı için bnde okdr etkli olamıo ama ilk kez götrdklerim flan hep çkmştr istrsen nmrsnı yollym 25e bakıo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?