İstanbul'da Fal - Falcılar

olgu bildiğim kadarıyla nstrdmsta 25e bakıyoo ben daha geçen hafta baktırdım emine ablaya biraz ara weriyim ay sonunda olguyu denicem mutlaka sen önce gidersn mtlka nasıl oldnu söle ama cnmm :):):)

olgu bildiğim kadarıyla nstrdmsta 25e bakıyoo ben daha geçen hafta baktırdım emine ablaya biraz ara weriyim ay sonunda olguyu denicem mutlaka sen önce gidersn mtlka nasıl oldnu söle ama cnmm :):):)

tabıkıde hemencık yazarım merak etme :) bugun ulasabılırsem ararım musaıtse gıderım valla..sonrada emıne ablayı denerım..ama olgudan umutluyum nedense

cnm bana numarasını gonderebılcekmısın olgunun?

tabıkıde hemencık yazarım merak etme :) bugun ulasabılırsem ararım musaıtse gıderım valla..sonrada emıne ablayı denerım..ama olgudan umutluyum nedense

cnmm ara ama cmtsi e kadr izinli die bişe okumştm ama belki gçen hftdr o arada ii hberlerni bkliormm inşş mtlu dönersinnn :)

cevap gelmedi bana ama ben yine de yorumlarımı yazayım :)
taksimde yakın diye x cafe rana'ya gittim 3.gidişim bu yıldızname bakıyor karakter analizleri hayatımdaki kişilerin tiplerinin tarifi çok iyi zaten genelde gelecek üzerine konuşmaktansa olan durumları yorumluyor bu sefer bi kaç yorumu oldu karakter tahlilleri çok iyi olduğu için soruyorum gelecek tahminleri çıkan oldu mu rana'nın kızlar :) giden oldu mu desem daha doğru olacak :)

cnmm ara ama cmtsi e kadr izinli die bişe okumştm ama belki gçen hftdr o arada ii hberlerni bkliormm inşş mtlu dönersinnn :)

iyki soyledın cnm ben cafeyı aradım ınternetten nosunu bulup,,1-2gun gelmıycek dedıler,,cuma tekrar arıycam, ona gore gıderım..ınsallah guzel seyler der ama uzulsemde net seyler soylıycegını umuyorum,oyle bı hıs var ıcımde..yazarım zaten gıder gıtmez

hemen ekleyeyım sagolsun larox86 gonderdı cep telını,,aradım ve kucuk bı operasyon gecırmıs baska bırı baktı telefonuna 2gun sonra arayın dedı,, cuma gunu arıycam yıne ınsallah...

olumsuzda olsaa herşeyi söylüomuş cnmm emine ablada öle gerçi dediği zamana daa war ama bi yorum yapamam çktı die :)bide bn maltpede gtmiştim hiç beğenmdm arkdşma baktrtmadan çkardım hatta ama snra adamın dedkleri tek tek olmştu 1haftada en son dediğide mayısta ama önce olguyu denemek lazım die dşünüorum:):)

Ya ben ankaradan araya parazit yapıyorum sürekli ama, olgu ve emine hanım telefon da bakıyorlar mı???

Ya ben ankaradan araya parazit yapıyorum sürekli ama, olgu ve emine hanım telefon da bakıyorlar mı???

cnmm emine abla bildiğim kadarıla bi kere falan yüzyüze baktıktan snra telfnda sorunu cwplıyo ama telfnda nkdr ısrar etsnde bakmıo die bliorm olgu hakknda hiç bi fikrim yok ama emine ablanın nmrsnı weriim istersen:)

hadı yaa o adama da sasırdım demkkı hıc olmıycak dıye dusundugun seylerı oldurmus hemde 1haftada:) ama deıdgın gıbı once ben bı olguyu deneyeyım ıyıse sende gıdersın,, sonrada emıne ablaya gıdıcem ınsallah:)ama umarım gerek kalmazp

saol canım:) ama sımdı yokmus arkadasların dedıgıne gore baska bırı var mı kadıkoy bostancı cıvarında fıyatı uyugun olan acepp

cnmm kadıköyde baraka die ew yemekleri yapan biyer war burcu bliomsn blmiorm ama ben hep gdrdim artık tanıdığı için bnde okdr etkli olamıo ama ilk kez götrdklerim flan hep çkmştr istrsen nmrsnı yollym 25e bakıo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…