İstanbul'da Fal - Falcılar

sen bi olguyu dene inş memnun kalrsın cnmm umarm gerek klmaz ama yinde istrsen emnye beraber gideriz :):)

slm canım
ben buldum ınternetten burcunun telini
tesekkur ederımm

cnm buarada sevalım nıcklı bı arkadasımız tarot falı bakıyor sırayla..ondada sıraya gırsene,,yorumları okudumda sasırtıyo baya..

aa cddenmii saoll cnmm benmm yaa çokk sewndmm bu haberee :)nasıl ulaşcam şimdi :))bnde kahwe falı bakıorumda bi kendme tutramıorumm off walla :):)

ben yıllar önce gitmiştim bir iki kez bu burcuya. o zaman 10lira mı neydi :) ilk falı iyi sayılırdı ama bence 25 lira etmez onun falı.

ben yıllar önce gitmiştim bir iki kez bu burcuya. o zaman 10lira mı neydi :) ilk falı iyi sayılırdı ama bence 25 lira etmez onun falı.

sadece ilk falı iyi onun ikinci kez gittimde bana bir salladıı artık tanıo beni geçen yılda giderdim bir salladıki kendi bile karar weremedi sewgili sewgilim dönücekmi dönmezmi en son dedi döncek ama eskisi gbi diil bi kararsız bi falcıya bi kere gitmek grekio sanrım :):)ama ilk falı cdden iidi hani bilmek istedklermi bni mtlu edicek şleri söledinden diil olumsuzlarıda söledi ama ismne kadr bildi en sonda alfbei saydı o ayrı konu :):):)

merhaba sevgili üyeler, fal aşkına üye oldum lütfen yardımcı olun elmiranın numarasını bende istiyorum ama özel mesaj hakkım yok ne yapabilirim? :

bugün güle gidicem demiştm ,şimdi ordan geldim kızlar ve fena değildi bikaç bişeyi bildi ama çok merak ettiğim bi konu hakkında hiçbişey demedi,ben sorunca da ortalama bi cevap verip geçiştrdi ama mesela benden sonra arkadaşıma baktı öle böle isim vermemiş herşeyi anlatmış ark. şok olup geldi.bide bundan önce olguya baktırmıştım, olgunun dediklerinin tersini söledi gül,aşk konusunda gülün dediklerinin çıkmasını daha çok istiyorum ama olgunun dedikleri daha mantııklıydı ha bide o çok merak ettiğim şeyle ilgili olgu konuşmuştu en azndan ve tutarlıydı.anlıcağınız bana kimse fal bakamıyor enerjimi kimseyle tam olarak tutturamadım.zaten daha önce çokk ii bilen bi ablam da demişti ben sende hiçbişey göremiyorum hissedemiyorum die..son olarak diyebilrim ki eğer birebir sizin hakkınızda birinin ne düşündüğünü merak ediyorsanız olguya gidin gül kaçırabiliyor bazı şeyleri ama genel olarak özellikle aşk konusunda gül ii baya(bunu kendi falımdan daha çok ark.falını baz alarak söylüyorum)yoksa olgunun falı çok kısa mesela bide öle soru falan da soramıyorsun

eweeet güle gidicektim ki birden ayakların dejavuya gitti... yiğite fal baktırdım:) genel olarak bildi bazı şeyleri.. canımı sıkan kızın ismini bildi... ama bakıcaz artık önemli olan gelecek tabi:) yiğitten memnun olanlar parmak kaldırsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…