hadı yaa o adama da sasırdım demkkı hıc olmıycak dıye dusundugun seylerı oldurmus hemde 1haftada:) ama deıdgın gıbı once ben bı olguyu deneyeyım ıyıse sende gıdersın,, sonrada emıne ablaya gıdıcem ınsallah:)ama umarım gerek kalmazp
ttlım özel msj atamıorumm yaaama umarım biri atar sana emine ablanın tlfnnu yada msnden flan werym istrsen :)
tmm super olur
sen bi olguyu dene inş memnun kalrsın cnmm umarm gerek klmaz ama yinde istrsen emnye beraber gideriz :):)
cnmm kadıköyde baraka die ew yemekleri yapan biyer war burcu bliomsn blmiorm ama ben hep gdrdim artık tanıdığı için bnde okdr etkli olamıo ama ilk kez götrdklerim flan hep çkmştr istrsen nmrsnı yollym 25e bakıo:)
slm canım
ben buldum ınternetten burcunun telini
tesekkur ederımm
bnde sbrsızlıkla bekliorum ttlım ii hberlerinii :):)
cnm buarada sevalım nıcklı bı arkadasımız tarot falı bakıyor sırayla..ondada sıraya gırsene,,yorumları okudumda sasırtıyo baya..
cnmm kadıköyde baraka die ew yemekleri yapan biyer war burcu bliomsn blmiorm ama ben hep gdrdim artık tanıdığı için bnde okdr etkli olamıo ama ilk kez götrdklerim flan hep çkmştr istrsen nmrsnı yollym 25e bakıo:)
cnmm sennde msj hakkın yok sanrm :s nse artık emine ablanın tlfnnu ulaştrrlar snaa inşş
ben yıllar önce gitmiştim bir iki kez bu burcuya. o zaman 10lira mı neydi :) ilk falı iyi sayılırdı ama bence 25 lira etmez onun falı.
veeeeeeeeeee 100. msjım hadi hayırlısı olsun msj isteyenler 100. msjım serefine emine olgu tel verilir promosyon=)
bugün güle gidicem demiştm ,şimdi ordan geldim kızlar ve fena değildi bikaç bişeyi bildi ama çok merak ettiğim bi konu hakkında hiçbişey demedi,ben sorunca da ortalama bi cevap verip geçiştrdi ama mesela benden sonra arkadaşıma baktı öle böle isim vermemiş herşeyi anlatmış ark. şok olup geldi.bide bundan önce olguya baktırmıştım, olgunun dediklerinin tersini söledi gül,aşk konusunda gülün dediklerinin çıkmasını daha çok istiyorum ama olgunun dedikleri daha mantııklıydı ha bide o çok merak ettiğim şeyle ilgili olgu konuşmuştu en azndan ve tutarlıydı.anlıcağınız bana kimse fal bakamıyor enerjimi kimseyle tam olarak tutturamadım.zaten daha önce çokk ii bilen bi ablam da demişti ben sende hiçbişey göremiyorum hissedemiyorum die..son olarak diyebilrim ki eğer birebir sizin hakkınızda birinin ne düşündüğünü merak ediyorsanız olguya gidin gül kaçırabiliyor bazı şeyleri ama genel olarak özellikle aşk konusunda gül ii baya(bunu kendi falımdan daha çok ark.falını baz alarak söylüyorum)yoksa olgunun falı çok kısa mesela bide öle soru falan da soramıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?