İstanbul'da Fal - Falcılar

bi de kime gittiysem şimdiye kadar bu çocuk seni seviyor dedi... ama yok yani adamda duygunun esamesi kalmamıs ee ben kıme ınanıyım şimdiii bi bildikleri varmıdır dersiniz

bi de kime gittiysem şimdiye kadar bu çocuk seni seviyor dedi... ama yok yani adamda duygunun esamesi kalmamıs ee ben kıme ınanıyım şimdiii bi bildikleri varmıdır dersiniz

kime gittiğine bağlı ?? kimleri denedin cnm?ben sana sölimm bi 6 ayımı yiyenler oldu zira=))

bu çok üzücü birşey gerçekten. inanıyorsun ister istemez. seviyordur da nasıl seviyordur? asıl soru bu. falcılara pek inanmıyorum ben artık. ama baktırmak alışkanlık olmuş o ayrı. çünkü fal baktırdıkça güdümlü yaşamaya başlıyorsun. ev alacaksın diyen bir falcının falındaki diğer kehanetler çıkmasın diye ev almaktan vazgeçtiğim bile oldu. biraz hayatı kendine bırakmak lazım sanırım.

eger o merak ettıgın seyı sen sorduysan o söylemediyse ve gecıstırdıyse %100 sallamıstır....

gül baştan dinliyo sonra sorduğumuzda dinlemiyo öylesine cevap veriyo sanırım bazı şeylerin tutup bazılarının tutmamasını ona bağlıyorum artık

valla şahsını severım ama dedikleri çıkan cok nadir acıkcası....derın fal bakamıyor gelıcek gelmıycek bırde ısım bılıyor ıste sana fal....bana yetmıyor artık bırde dedıklerı cıkmayınca gıtmeye gerek kalmıyor...

Bı ara herkese sandalyeden koltuga gececeksın dıyordu,bırde kasım ayında herkesın sevgılısı dönüyordu:))

ve evet sonra sorulan sorulara verılen cevaplar komple atmasyon

Bana da her gidişimde aynı sonucu söylüyor daha gerçekleşmedi ama tutarlı diyorum sonuca nasıl gidileceğini hep aynı şekilde anlatıyo bide çok sıcakkanlı olduğu için dayanamıyorum gidiyorum amaa malesef olan bişey yok

kime gittiğine bağlı ?? kimleri denedin cnm?ben sana sölimm bi 6 ayımı yiyenler oldu zira=))

levent.. tarık herseferinde bunu söylüyor. batuda aynı seyi söyledi. yiğitte.. gülde sana yalan söylüyor duyguları var dedi. aynı şekilde olguda söyledi bunu.. geçmişte öyleydi ewet ama şimdi dediğim gibi geçmişlemi karıstıyorlar dicem gülceksiniz:)

Canim, madem cok merak ediyorsun gelecekte birsey olup olmayacagini, Olgu haricinde digerlerine pek guvenme derim. Emine ve Elmira bence bu konuda cok daha iyiler. Olgu'yu bilemiyorum cunku baktirmadim. Ama Emine'nin olmayacaginda aksini soyledigini hic duymadim. Bu yuzden daha guvenilir olduklarini dusunuyorum. Ayrica Emine'nin bi dedigide cikmak uzere, bu yuzden ona guvenim iyice pekisti.

elmiraya gitmek istiyorum açıkçası.... olguda duyguları var dedi. inanıyımmı sımdı adam karsıma gecp sevmiyrm artk ddi

elmiraya gitmek istiyorum açıkçası.... olguda duyguları var dedi. inanıyımmı sımdı adam karsıma gecp sevmiyrm artk ddi

dönücek dedimi sadece duygularımı var dedi olgu cok net ve acımasız konusuo zira son gittiğimde bildiğim ama duymak istemediğim seyler söledi bana:S

eger o merak ettıgın seyı sen sorduysan o söylemediyse ve gecıstırdıyse %100 sallamıstır....

ya zaten farkettim bi geçiştirdi böle,kızlar kafam çok karışk halde hayatımda olan biri için olgu bu çocuğa güvenme dedi gül ise bu çocuğun duyguları gerçek ama dengesiz dedi peki sizce hangisine güvenmeliyim offf yaaa ikisinin her konuda dediği o kadar zıt ki acaba diyorum bidaha mı olguya gitsem en kötüsü ben gülün dediklerine inanmak istiyorum

ayni durumdayiz desene bende kime baktiriyorsam bu adam seni seviyor döncecek diyor da adamda iyice donuklasti karsimda ben simdi kime inanayim
biri cikip kes ümidini seni sevmiyor artik dönmez dese seve seve inanip acimi cekip unutacagim da böyle olunca kafam hallac pamuguna döndü

ya bende ona göre bi karar vercem, adam açıldı ama ben ne diceğimi bilemiyorum şimdi güvensem bi türlü güvenmesem bi türlü ya gülün dedikleri doğruysa ve ben boşuna harcıyorsam zamanımı duygularımı:S

gül'ün müdavimi olarak olguya inan derim :)

seni kıskandım :) işallah çıkar sana olumlu dediği hepsi.

slm canım ben kendım sahsım olarak gule 3 kere fal baktırdım ve gulun bana dedıklerı harfı harfıne cıktı gul sımdıkı zamanı cok guzel yorumluyor. gulun bana gelecekle ılgılı dedıklerıde cıktı gul sadece tarıhlerde yanılıyo buna emın oldum cunku verdıgı tarıhler hıc tutmadı dedıklerı hep cıktı ama tarıhler ya once oldu ya sonra oldu. gul ayrıca karsı tarafın hıslerını de yorumlayabılıyor. benım esım hayatıma gırmeden once gul bana dıger falcılardan once demıstı eskılerden gelen bırısı var dedı adını suan soyleyemıycem ama bu senın gecmısınden gelen bırı yenıden karsılasıcaksınız ve o senın kaderın demıstı yanı kısaca dıycegım su gul suankı yasadıgın anı guzel yorumluyo goruyo tarıhlerı bıraz karıstırabılıyor. ama ben kendı sahsım adıma gulden memnunum bunu belırtebılırım canım sevgıler ...

merhaba arkdşlar bende de fal baktırmak istiyorum bakırköyde tavsiye edebileceginiz bir yer var mı acaba ?

içime su serptin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…