İstanbul'da Fal - Falcılar

Bende hiç öyle değildi ya... Bana 2 ay içinde neler yaşayacağımı direk söyledi o kişinin ismiyle beraber... Ve kısa öz baktı ama dediği herşeyi yaşadım... Mayıs için de bişey demişti, onu beklemeyi düşünmüyorum şuan tekrar gitmek istiyorum... Hem ilk dedikleri ile tutarlı mı olucak merak ediyorum...
Ama dediği herşeyi yaşadım sevgilinle ayrılıcaksın ama o dönmek isticek dedi... Ve başka bi kız meselesi duyucaksın ama aslında o kızla bişeyi yok demişti...
Evet başka bi kız hikayesi duydum o yüzden ayrıldım... Dönmek istedi, dönmedim...
Eski sevgilimle ilgili onla görüşmeye konuşmaya devam ediceksin daha demişti... O da aynen öyle...

Dün imam'a fal baktırdım onunda tutarlı olduğu tek kısım... Eskisi sana politik davranıyor çok yakınlaşamıyor, çünkü ailesiyle ilgili maddi problemleri var ama sana anlatmak istemiyor demişti... Bu da doğru esas oğlanın karakteri öyledir maddi konuları, sıkıntılarını anlatmaz... Ve hakkaten öğrendim maddi sorunları var... Ama İmam'ın dediği başka hiç bişey de doğru değildi...

şimdi haftasonu o sagnak yagmurda dayanamayıp ıstanbul turu yaparak olguya gittiimmm....soguk degıldı aslında bildi mi bilemedi diyebilecegım bırsey yok gelecek ıcın ve an ıcın soyledıgi şeyler güzel şeylerdi acıkcası,gerceklesmesını ısterım....

ancak benım begendıgım fal tarzı bu degıl...ben kıme baktırmak ıstıyosun seklındekı fallardan degılde atıyorum okan kım seklındekı fallardan hoslanıyorum yanı bana ıcınde bulundugum durumu karsımdakı anlatsın,adamla ılgılı detay versın tıp,yas,karekter gıbı neysee sonucta kadın kötü değil pozıtıftı bırde..

sormak ıstedıgım olgu dobra denılıyor bu adamla olmayacak dedıgı,yada bunla ayrılırsın dedıgı,yada senı sevmıyor dedıgı varmıı...cok umutlu bır faldı benımkısı o yuzden merak edıyorum...olumsuz konusulanlar konussun lütfen korkuyorum gül gibi olmasından

ha ordan cıkıp adını vermek ıstemedıgım bır baskasına ordan da tarık a gectım suyu cıktı gene tarıkın kafası guzeldı saat baya gectı ama o kafayla bıle 8 aydır ne dıyorsa aynısını soyledı

Son düzenleme:
valla aylardır tarıh veriyor ama yok ıste aha oldu cıktı dedımm en son hatırlarsınız yazdım buraya ama olmuyor ıste görüşüyor olmam gülün dediği gibi bana geri döndüğü anlamına gelmiyor maalesef...hanı gidişat ta olumsuz zaten....

çok deniyorum dönecek diyor hep her kim için olursa olsun ama dönen falan yok yanıı...

ıyı kız ama 24 ekım deyıp de umutlandırıpta sonra bısı cıkmayınca ee ınsan bozuluyor tabııı

falı cıkanlar sanslı ne dıyımmm

seni kıskandım :) işallah çıkar sana olumlu dediği hepsi.

Yok valla nasil bakildigina bagli.. siz ayrilamazsiniz, ama isleri oturana kadar ayril baris olucak dedi her ikiside. Hic hos degil, heran pes edebilirim kendi adima. Babamla papaz olucakmisim bu konu yuzunden vs.. Yani emin degilim ben!

angel sanırım sende olguya gitmişsin.yorumun ne onun falı hakkında?beğendin mi?

begenmedım diyemem kısa bakıyor zaten ama yanlıs bır yorumu olmadı...gercı genelde gelecek anlattı ama...

ıskambıl ole bakılıyor galıba kıme baktırıcaksın dıye soruyor...ama keske sormadan sole bırı var sole tipte,bu karekterde aranız sole deyıp baslayabılse mesela emıne gıbı:)))

Dedıklerını beklıycem görücem insallah cıkar....ama oyle süper diyemem kadın ıcın acıkcası...

Yok valla nasil bakildigina bagli.. siz ayrilamazsiniz, ama isleri oturana kadar ayril baris olucak dedi her ikiside. Hic hos degil, heran pes edebilirim kendi adima. Babamla papaz olucakmisim bu konu yuzunden vs.. Yani emin degilim ben!

ovv herşey çok olumlu desene. unutma. sorun yoksa sorun vardır :)

peki kısa vadede kehanetleri var mı? "1 hafta sonra arıyacak, görüşmek istiyecek ama sen istemiyeceksin" gibi. bi de senin yolculuğunu bilebildi mi?

Evet bende öyle bakılmasını sevmem en baştan kime baktırıcaksın diye sorulmamalı bence...
Benim içimden gelmiyordu o kadına gitmek nedense isabet olmuş demek =)

Geçmiş sayfaları okudum, ANGEL oglu' dan bahsetti. Ben OLGU' ya gittim geçen hafta, kendisi çok ciddi iş yapıyor, tak tak söylüyor. Ama bana göre çok fazla soru soruyor. Ancak bahsettiğim gibi Pilav Biriz ile (benim en önemli sorumda) aynı cevabı verdi, hatta çok daha olumsuz konuştu. Biriz' de bu cevaba bozulmuştum, ama OLGU' da aynı şey daha negatif söyleyince şok oldum. Ama benim kendi şahısma olan hissim, benim beklediğim olayın ene sonunda benim istediğim gibi ve dilediğim gibi olacağıdır. Sadece daha zaman var. Ben şimdiye kadar ha bu falcı herşey çok çok bildi, inanılmazdı, müthişti diye biri ile (para karşılığında bakanlardan bahsetmekteyim) karşılamşmadım. Veya daha karşılaşacağım da olabilir. Benim için önemli olan gelecek ve geçmişte benim çözemediğim şeylere cevap almam. Ama o nokta atışları yapan daha olmadı, geri kalanı da ben biliyorum. Bursa ' da bir kadından bahsetmişlerdi. Karışmış diyorlardı. Kendisi Jugoslav asıllı. Mavi gözlü sarışın. O manyak biliyormuş. Of ne garip bir konu.............................

peki kısa vadede kehanetleri var mı? "1 hafta sonra arıyacak, görüşmek istiyecek ama sen istemiyeceksin" gibi. bi de senin yolculuğunu bilebildi mi?

yok yolculugumu bılemedı mesela ben bekledım soylemesını ama soylemedı,emıne ılk gıttıgımde dırek seyehata cıkıyorsun gıdıcen gelıcen soyle olucak demıstı....

yanı sole dedı senı sevmedıgını düşünüyorsun ama sevıyor dedı...bence sevmıyor ama....
mayıs hazırana oturucak ılıskı dedı,şu an kı belirsizliği bildi...

yanı cok belırgın seyler yoktu,is degısklıgı dedı tarıf ettı nasıl olacagını bu olası bısey mesela yakın tarıh verdı bunun ıcın....hatta falda ılk ıs cıktı kafam da işe yogundu zaten....

yanı emıne gıbı yuzdekı leke falan tarzında belırgın seyler yoktu...
yokmu olmıycak dedıgı bı kısı

herkes mutluluk tabloları çizerken şuan içinde bulunduğum olumsuz durumu bana aylar önce söyleyen tek güldü hatta yok sanmıyorum olmaz demiştim oldu valla iyikide o zaman söylemiş.. Her dediği tutanlardan biri de benim zamanları genelde tutmuyor ama ben kendisini sevmiyorum iyice para için baktığını belli eder bir hali var...

ne gibi olumsuz durum? şaşırdım çünkü gül'ün ilk defa olumsuz birşey söylediğini duydum. ilişki bazlı değil de mi bu olumsuzluk?

pekı negatıf konustugu konu ılıskın le ılgılımıydı,yanı ılıskıyle ılgılı negatıf konusuyormu,ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…