valla şahsını severım ama dedikleri çıkan cok nadir acıkcası....derın fal bakamıyor gelıcek gelmıycek bırde ısım bılıyor ıste sana fal....bana yetmıyor artık bırde dedıklerı cıkmayınca gıtmeye gerek kalmıyor...
Bı ara herkese sandalyeden koltuga gececeksın dıyordu,bırde kasım ayında herkesın sevgılısı dönüyordu:))
ve evet sonra sorulan sorulara verılen cevaplar komple atmasyon
seni kıskandım :) işallah çıkar sana olumlu dediği hepsi.
angel sanırım sende olguya gitmişsin.yorumun ne onun falı hakkında?beğendin mi?
Yok valla nasil bakildigina bagli.. siz ayrilamazsiniz, ama isleri oturana kadar ayril baris olucak dedi her ikiside. Hic hos degil, heran pes edebilirim kendi adima. Babamla papaz olucakmisim bu konu yuzunden vs.. Yani emin degilim ben!
begenmedım diyemem kısa bakıyor zaten ama yanlıs bır yorumu olmadı...gercı genelde gelecek anlattı ama...
ıskambıl ole bakılıyor galıba kıme baktırıcaksın dıye soruyor...ama keske sormadan sole bırı var sole tipte,bu karekterde aranız sole deyıp baslayabılse mesela emıne gıbı:)))
Dedıklerını beklıycem görücem insallah cıkar....ama oyle süper diyemem kadın ıcın acıkcası...
begenmedım diyemem kısa bakıyor zaten ama yanlıs bır yorumu olmadı...gercı genelde gelecek anlattı ama...
ıskambıl ole bakılıyor galıba kıme baktırıcaksın dıye soruyor...ama keske sormadan sole bırı var sole tipte,bu karekterde aranız sole deyıp baslayabılse mesela emıne gıbı:)))
Dedıklerını beklıycem görücem insallah cıkar....ama oyle süper diyemem kadın ıcın acıkcası...
ovv herşey çok olumlu desene. unutma. sorun yoksa sorun vardır :)
içime su serptin :)
içine su serptiysem ne mutlu bana canım insallah falın senın ıstedıgın sekılde cıkar :)
peki kısa vadede kehanetleri var mı? "1 hafta sonra arıyacak, görüşmek istiyecek ama sen istemiyeceksin" gibi. bi de senin yolculuğunu bilebildi mi?
herkes mutluluk tabloları çizerken şuan içinde bulunduğum olumsuz durumu bana aylar önce söyleyen tek güldü hatta yok sanmıyorum olmaz demiştim oldu valla iyikide o zaman söylemiş.. Her dediği tutanlardan biri de benim zamanları genelde tutmuyor ama ben kendisini sevmiyorum iyice para için baktığını belli eder bir hali var...
Geçmiş sayfaları okudum, ANGEL oglu' dan bahsetti. Ben OLGU' ya gittim geçen hafta, kendisi çok ciddi iş yapıyor, tak tak söylüyor. Ama bana göre çok fazla soru soruyor. Ancak bahsettiğim gibi Pilav Biriz ile (benim en önemli sorumda) aynı cevabı verdi, hatta çok daha olumsuz konuştu. Biriz' de bu cevaba bozulmuştum, ama OLGU' da aynı şey daha negatif söyleyince şok oldum. Ama benim kendi şahısma olan hissim, benim beklediğim olayın ene sonunda benim istediğim gibi ve dilediğim gibi olacağıdır. Sadece daha zaman var. Ben şimdiye kadar ha bu falcı herşey çok çok bildi, inanılmazdı, müthişti diye biri ile (para karşılığında bakanlardan bahsetmekteyim) karşılamşmadım. Veya daha karşılaşacağım da olabilir. Benim için önemli olan gelecek ve geçmişte benim çözemediğim şeylere cevap almam. Ama o nokta atışları yapan daha olmadı, geri kalanı da ben biliyorum. Bursa ' da bir kadından bahsetmişlerdi. Karışmış diyorlardı. Kendisi Jugoslav asıllı. Mavi gözlü sarışın. O manyak biliyormuş. Of ne garip bir konu.............................
Evet bende öyle bakılmasını sevmem en baştan kime baktırıcaksın diye sorulmamalı bence...
Benim içimden gelmiyordu o kadına gitmek nedense isabet olmuş demek =)
pekı negatıf konustugu konu ılıskın le ılgılımıydı,yanı ılıskıyle ılgılı negatıf konusuyormu,ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?