İstanbul'da Fal - Falcılar

cnmm sennde msj hakkın yok sanrm :s nse artık emine ablanın tlfnnu ulaştrrlar snaa inşş

ya evet ben yazdım sana mailimi ekledim de hatta ama gelmeyince sildim:) artık özel mesaj hakkı olan iri yazar emine hanımın numarasını diye ümit ediyorum:)

ovv herşey çok olumlu desene. unutma. sorun yoksa sorun vardır :)

Bak bununla ilgili Elmira'da benzeri seyler soyledi, adam hep durust, acik olmus sana karsi, hic kirici olmamis.. bos vaatler vermemis suanki durumunu anlaman lazim dedi. Hani seni sevmese saygi duymasa yapmacik davranip sorunsuz SIKINTISIZ yurutur iliskiyi sonrada ayrilirdi. Bu zaten sana olan sevgisini gosteriyor demisti. Boyle diyincede hak vermiyor degilim, ama duzelsin duzeliceksede yaw..

ne gibi olumsuz durum? şaşırdım çünkü gül'ün ilk defa olumsuz birşey söylediğini duydum. ilişki bazlı değil de mi bu olumsuzluk?

İlişki bazlı canım valla bende şaşırmıştım Gül genelde herkesi barıştırıp, evlendiriyor hepimiz mevki atlıyoruz pat diye .. Bana söylediği zaman böyle bir ihtimal yoktu olumsuz bir ara dönem yaşıycaksın dedi yani geçici birşey 3 ay sonra yaşadım halen bitmiş değil...

kızlarr olgu hanım gerçekten ne varsa söylüyo öyle herkese mutluluk tablosu falan çizmez ben emin oldum bu arada birşey daha sorucam caddebostan zeynebin dediklerini yaşayan var mı?????

arkadaşlar zeynep kafeden ayrılmış bana telini verebilirmisinz lütfen

ortaköy de kafede çalışan melahat diye çooook yaşlı bir teyze var, esnaf tanıyor, kahve falı bakıyor, 30 liraya..

maalesef benim daha 100 mesajim dolmadigi icin ben de atamiyorum, ama forumumuz cok paylasimcidir, birazdan gelecektir telefon numarasi. hosgeldin. :)

biosciences özelden elmiranın bilgilerini bana msj atmış ama düşünüp cvp verdiğin için sanada teşekkür ederim :)

Bu arada biosciences sanada çok teşekkür ederim bilgileri benimle paylaştığın için

Arkadaşlar herkes olgununda emine ablanında çok iyi fal baktığını söylüyor fakat ikiside bana taban tabna zıt şeyler söylediler hangisine inanım hangisinin falları gelcek yorumları size daha çok çıktı yorumlara bakıyorumda herkese ikiside aynı şeyleri söylemişler bir benmiyim ikisinde farklı yorum yaptığı ya çok üzülyrm:18:

banada özel hayatta taban tabana zıt yorum yaptılar
yaşayıp görücez :2:

daha önce zıt şeyler söylediği kişiler mevcuttur forumu takip ettiğim kadarıyla. algım yanıltmıyorsa bunlardan biri minikdepresif.
ama genelde zıt şeyler söylüyorlarsa fal baktıran olguyu daha çok seviyor.
muhtemelen sen de olgu'nun söylediğinin çıkmasını istiyorsun?

çok tatlı bir bayan, çok güzel enerjisi var, ama dedikleri çıkmıyo....

hadi ya bu duyduğuma çok üzüldüm yarın gitmeyi düşünüyodum ama yinede gidebilirim çünkü herkes herkese bakamıyo bence ben bi deniycem yinede armağan hanımı bilirse yada bilemezse yazarım burda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…