cnmm sennde msj hakkın yok sanrm :s nse artık emine ablanın tlfnnu ulaştrrlar snaa inşş
ovv herşey çok olumlu desene. unutma. sorun yoksa sorun vardır :)
ne gibi olumsuz durum? şaşırdım çünkü gül'ün ilk defa olumsuz birşey söylediğini duydum. ilişki bazlı değil de mi bu olumsuzluk?
kızlar zeynebin telini yani ev telini bana ozelden yazabilirmisiniz .... cok acillll ...
Kızlar şu 100 msj olayını bende bekliyorum o yüzden msj atamıyorum rica etsem zeynebin telini bana msj atabilirmisinz
arkadaşlar zeynep kafeden ayrılmış bana telini verebilirmisinz lütfenetoile çok teşekkür ettim zeynebin numarası için,bana da ilk gittiğimde gelecekle ilgili bi sürü bişey demşti daha uzun vadede söylediği için henüz olmadı ama anlatışını sevmiştim.çıkmadı dersen gözden geçireyim bir dahaayrıca melekler kahvesi ferhat a baktıran var mı aranızda, bana güzel bi analiz yaptı şuanı ve gelecek içşn de imkansız bi tarih vermişti ama bi iletişim oldu söylediği kişiyle,çok şaşırdım baktırıp memnun kalan var mı acaba
ortaköy de kafede çalışan melahat diye çooook yaşlı bir teyze var, esnaf tanıyor, kahve falı bakıyor, 30 liraya..
maalesef benim daha 100 mesajim dolmadigi icin ben de atamiyorum, ama forumumuz cok paylasimcidir, birazdan gelecektir telefon numarasi. hosgeldin. :)
Arkadaşlar herkes olgununda emine ablanında çok iyi fal baktığını söylüyor fakat ikiside bana taban tabna zıt şeyler söylediler hangisine inanım hangisinin falları gelcek yorumları size daha çok çıktı yorumlara bakıyorumda herkese ikiside aynı şeyleri söylemişler bir benmiyim ikisinde farklı yorum yaptığı ya çok üzülyrm:18:
Arkadaşlar herkes olgununda emine ablanında çok iyi fal baktığını söylüyor fakat ikiside bana taban tabna zıt şeyler söylediler hangisine inanım hangisinin falları gelcek yorumları size daha çok çıktı yorumlara bakıyorumda herkese ikiside aynı şeyleri söylemişler bir benmiyim ikisinde farklı yorum yaptığı ya çok üzülyrm:18:
taksim de tarık mı dilek mı daha ııdır kızlar lutfen buna cvp verebılırsenız cok sevınırım yarın gıdıcem de
çok tatlı bir bayan, çok güzel enerjisi var, ama dedikleri çıkmıyo....cafe zade armağan hanımı söylüyolardı bi ara çok iyi diye son zamanlarda baktıran varmı ona
kızlar olgu ve elmiranın telini gönderebilirmisiniz :)
canım olgunun yok telefonu,elmirayı yolladım.
çok tatlı bir bayan, çok güzel enerjisi var, ama dedikleri çıkmıyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?