İstanbul'da Fal - Falcılar

evet en son fincandaydı orası kapandı ztn

sabahtan beri onerde bu nerde diye sorduğumun farkındayım ama elmira çok pahalı geldi arkadaşlar gitmekte istiyorum bitürlü kararveremiyorum

mercan nerde çalışıyor acaba kaça bakıyor bilen var mı???

slm canım bana dua yı atarmısın bari sevap kazanalım dua edip

arkadaşlarrrr mercan nerde çalışıyor bilen gören varsa paylaşabilirmisiniz???yeni üyeyim özel mesaj atamyıroum bi el atın yardımcı olun

sabahtan beri onerde bu nerde diye sorduğumun farkındayım ama elmira çok pahalı geldi arkadaşlar gitmekte istiyorum bitürlü kararveremiyorum

mercan nerde çalışıyor acaba kaça bakıyor bilen var mı???

bende kararsız olanlardanım,,elmıra hesap nosunu gonderdı sımdı elım bı gıdıo bı gıtmıyo:)

günler geçsinnn artık, elmiranın söyledikleri çıksın çoook uzun fal baktırmicam çaresiz olmadığım günleri özledimm ben

bende kararsız olanlardanım,,elmıra hesap nosunu gonderdı sımdı elım bı gıdıo bı gıtmıyo:)

elmira bi çok şeyi bildi bende canımcım, hatta sadece düşüncede olan şeyleri ve fobilerimi bile :)) çok rahatlatıcıydı terapi gibi geldi, tam 50 dk sürdü, önecen hazırladığım sorularıma ben sormadan cvp verdi ama sen bilirsinn yine de ve haklsıın 75 fazla, sabret olguya gidelim 25 ten fazla vermeyelim artık

benim de yaa benim tüylü hayvanlara karsı alerjim olduğunu bild :)

arkadaşlarrr lütfen MERCAN hakkında bilgi paylaşırmısnız nerde kaça bakıyor???baktıran varmı????lütfennnnnnnnnnnnnn çaresizimmmm :(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…