merhaba pissiko gül ün nerde çalıştığını yazabilirmisin acaba bende gitmek istiyorum
Arzu en son fincandaydi mart basinda baktirmistm ben ona ne isle ne de askla ilgilu tutturdu gelecek konsunda.suani iyi yorumluyo ama gelecekle ilgili soyledigi hicbisey cikmadi.gerci bana kimse tutturamiyo prob bendedir belki bilemedm hc memnun kaldgm biri yok smdiye kdr
oluur
bu arada 2466 verdiğin no mercanın değilmiş ya azarladı benibi daha aramayın çocuğun tel.i bu dedi
2466 bende fal istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm
merhaba canım yeşilköy de sentimiento cafe de imiş aradım sordum :) madonun karşısındaymış
:)))bana gelen no oydu ama
Arkadaslar bende cok guzel bi dua var, isteyen ozelden mesaj atabilir gonderirim. Bende cok ise yaradigi zamanlar olmustur ve nitekim olmaya devam ediyor. Ama tek kural karsinizdaki kisinin sizi sevdigine inanmaniz, yoksa tam tersi bi durumla karsilasirsiniz ve bunu asla istemem.
problem değil belki bıktı kadın ne yapsın, iyi azarladı ama ya
sabahtan beri onerde bu nerde diye sorduğumun farkındayım ama elmira çok pahalı geldi arkadaşlar gitmekte istiyorum bitürlü kararveremiyorum
mercan nerde çalışıyor acaba kaça bakıyor bilen var mı???
yrn elmıraya baktırırsam yorumları yazarım:))
bende kararsız olanlardanım,,elmıra hesap nosunu gonderdı sımdı elım bı gıdıo bı gıtmıyo:)
bende kararsız olanlardanım,,elmıra hesap nosunu gonderdı sımdı elım bı gıdıo bı gıtmıyo:)
elmira bi çok şeyi bildi bende canımcım, hatta sadece düşüncede olan şeyleri ve fobilerimi bile :)) çok rahatlatıcıydı terapi gibi geldi, tam 50 dk sürdü, önecen hazırladığım sorularıma ben sormadan cvp verdi ama sen bilirsinn yine de ve haklsıın 75 fazla, sabret olguya gidelim 25 ten fazla vermeyelim artık
sen fal bakmıyormuydun kim bakıyor fal fincan fotosu fillaaan imdaaaaaaaaaat :))
elmiraya ben baktırdım beğendim canım deneyeb ilirsin
arkadaşlarrr lütfen MERCAN hakkında bilgi paylaşırmısnız nerde kaça bakıyor???baktıran varmı????lütfennnnnnnnnnnnnn çaresizimmmm :(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?