İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaşlarrr lütfen MERCAN hakkında bilgi paylaşırmısnız nerde kaça bakıyor???baktıran varmı????lütfennnnnnnnnnnnnn çaresizimmmm :(

mercana ulaşmaya çalıştım ama yok bizde de maalesef. bu hafta nostradamusa uğrasam mı acaba? şu sabırsızlığıma çareee off ya

ama bak sende dahıl cogunluk elmıraya baktırmıs ve begenmıs,,ve benım bıran once bısıyler duymaya ıhtıyacım var okdr yogunumkı manevı olarak
dun emıne hanımı aradım aksam,,2saat sonra gel dedı,,hemen gel deseydı atlayıp gıdecektım ama 2saat deyınce vazgectım,,bıde telde bakıyo olması da ıyı elmıranın..ben evıne gıtmeye falan cekınıyorum bırılerının, hanı cafe falan olurda..nebıleyım ınsan korkuyoo neler olmuyokı:s

hımmm anladım canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için
ya şu iyi bakanlar bir cafede olsa 50nin altında baksa ne olur sanki yaaaa offfffffffffffffffff:26:

olgu 25 e bakıyo, kızlar ya bi ara rumeli de ya da mona lisa da bi çocuk vardı hiç hatırlayanınız var mı, hafif gay gibiydi sanki, acayip tutturmuştu,inanılmazdı ne dediyse günü gününe çıkmıştı. ikinci gidişimde yoktu bi onu bulsam bırakmicam da

mercana ulaşmaya çalıştım ama yok bizde de maalesef. bu hafta nostradamusa uğrasam mı acaba? şu sabırsızlığıma çareee off ya

ben olguyuda aradım operasyon gecırmıs yarın tekrar ararım sende telı yoksada verırım,,cuma tekrar arayın demıstı cunku telını acan bayan:97:

emine için çok iyi şeyler söylemediler ama baktırmadım bilmiyorum yorum yapmayım. dediğim gibi 50 altı bi olgu var çok övülenler arasında,

hımmm anladım canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için
ya şu iyi bakanlar bir cafede olsa 50nin altında baksa ne olur sanki yaaaa offfffffffffffffffff:26:

bencede 75 bı fal ıcın coook coook fazla,,zaten 50 dk konusmasın 3-5cumle de yeter ama ıyı yorumlasın sadece ama ıste suan ıcın olgu emıne mercan ve elmıra var,,emıne her daım olabılır ztn 20 tl ye bakıyor..mercana ulasamadık..olgu hasta...elımızde bı elmıra kaldı:)

ben olguyuda aradım operasyon gecırmıs yarın tekrar ararım sende telı yoksada verırım,,cuma tekrar arayın demıstı cunku telını acan bayan:97:

olur yrn bende arayım haftaya giderim ama h.sonu çook kalabalık oluyor orası, taktım şu gay çocuğu bulcammm

emine baya iyi 20 tl ise, gerçekten kötü mü bakıyo acaba

yaaaa rica etsem bana da duayı atarmısın msj hakkım yok malesef

olur yrn bende arayım haftaya giderim ama h.sonu çook kalabalık oluyor orası, taktım şu gay çocuğu bulcammm

ben kımseyı bılmıyorum ya hıc bukadar merak etmemıstım sımdıye kadar, cok nadıren nısantası sembolde fulyaya gıderdım,,ama artık kesmıyo:)

arkadaslar, hepimiz caresizlikte son noktayiz
tum fallarimda cikiyor sakin baslama diye gerci ama ben azicik tarot bakiyorum, oyle kendi kendime.
aslinda 5-6 yil once bakiyordum ama insanlarin negtaif enerjisi isimi gucumu terse soktugu icin birakmistim.
isteyen olursa, bakabilirim, cok darlanmis olup, paradan da sikintili olanlar varsa bana mesaj atip ya da buradan yazabilirler. ne hakkinda is mi ask mi saglik mi onu da yazarsaniz, bakarim. yalniz ozel mesaj hakkim yok, dolayisiyla bilemiyorum cevabini nasil donerim. buradan aciktan yazmamin bi sakincasi olmazsa sizler icin aciktan yazarim.
bari milletten bi fayda yok birbirimizi rehabilite edelim, boyle bakan biri varsa bana da o baksin
sevgiler

ben kımseyı bılmıyorum ya hıc bukadar merak etmemıstım sımdıye kadar, cok nadıren nısantası sembolde fulyaya gıderdım,,ama artık kesmıyo:)

bi elmirayı dene rahatlarsın bi kereye mahsus 75 ver madem :)) ya da yrn olguyu bi arayalım mutlaka

yaa lutfen lutfen boyle bı yetenegın varsa ıstıyorum vallahı eger senı cok yormıycaksa...ama ben hıc anlamam...sevalım nıcklı bı arkadasda tarot bakıyo ama cok sırası olmus oyuzden elındekılerı bıtırıp haftaya alıcakmıs,,onuda takıp edebılırsınız..duyurulur....

emine baya iyi 20 tl ise, gerçekten kötü mü bakıyo acaba

kotu diye bir sey yok ki canim, bazisina elektrigi tuttu bazisina tutmadi, bu da olagan. ben begenmedim ama benim begenmedigim kadar begenenler de cok. dolayisiyla eger zamanin ve lokasyon uyuyorsa deneyebilirsin tabii. sonucta benim cok begendiklerimde begenilmiyor burada ara ara.

tamam canim bakicam sana.
yetenek ama korelmeye yuz tutmus bir yetenek diyebiliriz.
bana ya ozelden ya buradan , artik nasil istersen, ne hakkinda oldugunu soylersen hemen bakicam simdi, icimden geldi :) iki kiz arkadasin var senin biri senden iki yas kadar kucuk olmak uzere, tek hissettigim bu soracagin konunun onlarla da ilgili olabilecegi..

evet en yakın kız arkım benden 2yas kucuk...dogru hıssetmıssın
soracagım sey erkek arkadasımla ılgılı...arkadaslardan cekınmıyorum vala hatta terapı bıle olabılır bıraz..adam cok vurdumduymaz..sevdıgını dusunuyorum ama bazen emın de olamıyorum..emın olamayınca rahat olamıyorum...bununla ılgılı bısıyler yorumlayabılırmısın acaba kartlarla...zahmet olmazsa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…