İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaşlarrr lütfen MERCAN hakkında bilgi paylaşırmısnız nerde kaça bakıyor???baktıran varmı????lütfennnnnnnnnnnnnn çaresizimmmm :(

GAZELLLL mercan evinde bakıyor 100 lira fiyatı da .bende teli var görüştüm kendisiyle istersen veririm yanlış no diil isteyene de veririm

probably eğer boş zamanın olursa nasıl olucak bilmiyorum ama bana el atarsan bakarsan yani sevinirim ama boş zamanın da olur yada olmaz.bunu teklif edip insanlara yardım etmek istemen çok güzel ...

cnmm banada bakarmısnn acaba yaa çok ihtycm war bu aralar

ben dun emıne ve elmırayla telde konustum nasıl ve nezmn yaparız dıye,,nıyeyse elmıra daha bı yakınlık hıssı verdı bana:S:S:S

bide onu dene cnm 75mlyn ama bikere dnemeye deer herkes bkdr memnun inş ii şler çkarda mutlu olrsun we hepimiz istedmizede kawuşruz artıkk :):):)

canim,
Allah tan iyi bilen olmaz tabii ama kartlara ve hislerime gore :
senin bu cocuga karsi hislerin yogun, ozellikle maddi olarak artilarinin olmasi seni biraz etkilemis olabilir. ayrica kumral duz sacli biri sanirim ve sen onu biriyle ya da bi unluyle ozdeslestirdigin icin sana daha da hos geliyor olabilir. bu iliski 9 . ay ya da haftasinda sende ufak soru isaretlleri olusturmus. aslinda samimi ve yogun hislerin var ama biraz da sikilmaya baslamissin ve ben kendi kendime yeterim diyip azicik kibirlenmis olabilirsin
O sana karsi su anda biraz kendisini kapamis, umursamaz ama aci ceker gibi bir hali var. onun biriyle iliskiye aslinda cok da hazir olmadigini dusunuyorum. sanki iliskileri kolelik gibi goruyor ve su anda da icinde onun hesaplasmasini yasiyormus diyebilirim. ama biraz toparlanmis, birlikte yasadiginiz bir ola, ne bileyim bi zorlugu atlatmak ya da birlikte tatile gitmek, yalniz kalmak gibi bir sey kafasinda sana karsi sadakat olusturmasini saglamis, hatta kafasindaki ikinci bir ismi de bu olaylardan sonra silmis.
Bu ilsikinin yakin geleceginde, bir muddet her sey iyi gidecek ama maalesef askta karsilikli azalma ve bir kopus olabilir.
Uzak gelecekte de, maalesef ayrilik goruyorum. cok ozur dilerim, terapi diye yola ciktik daha beter oldu sanirim seni biraz olsun ferahlatir mi bilmiyorum ama bu ilskiden 4-5 ay sonra senden biraz yasca buyuk, muhendis olan saci koyu renkli cocukla bir iliskin olabilecegini dusunuyorum.
Senden iki yas kucuk olan arkadasin, o sanirim senin mevcut birlikteligin onaylamiyor ve seni biraz yanlis yonlendiriyor olabilir, art niyetli degil ama sakinlesmeye ihtiyacin var biraz.
sevgiler

probably eğer boş zamanın olursa nasıl olucak bilmiyorum ama bana el atarsan bakarsan yani sevinirim ama boş zamanın da olur yada olmaz.bunu teklif edip insanlara yardım etmek istemen çok güzel ...

davul, sana da bakiim hemen canim
ne icin olacak? bir de sen daha cok genc olmalisin, kendini cok birakma olur mu? :)

arkadaslar, bu tarot isi icin bir tarot acalim bence,
ben de elimden geldigince bakayim size ama artik ne kadar bakabilirim, ne kadar cikar bilmiyorum
yalniz ufak bir sikinti var, ben nasil konu acacagimi bilmiyorum, biriniz acarsaniz, oradan devam edelim. bu konu basligini da sabote etmemis oluruz.
oyle dertlesilen , fal bakilan bi alan olsun isterseniz?
fal magdurlari olabilir basligimiz :)

GAZELLLL mercan evinde bakıyor 100 lira fiyatı da .bende teli var görüştüm kendisiyle istersen veririm yanlış no diil isteyene de veririm

çok teşekkür ederim canım yaa ama 75 den kaçarken 100 ün dolusuna tutuldum resmen : offf ne yapıcam bilmiyorum
olguyada gittim memnunda kaldım ama henüz birşey çıkmadı bekle allah bekle bayılıcam artık :S

evet cnm cıddı bı ılışkıye hazır olmayabılır...bu kısmı dogru ama bıldıgın arap gıbı bı cocuk ve parasıda yok aslında:s ama dedıgın gıbı ılışkıyı kolelık gıbı goruyo rahat olmalı ona gore ınsan..ve bana bı muddet sonra guvenmıs oldugu da dogru, yogun bı sevgı selınden sora suan bıraz kabuguna cekıldıgı de..ama muhendıs olan ve koyu renk saclı olan ozaten:S
datlım cook cook tsk ederım ben acık acık yazdım sende tutan seylerı bıl dıye.

davul, sana da bakiim hemen canim
ne icin olacak? bir de sen daha cok genc olmalisin, kendini cok birakma olur mu? :)

canm çok sağol ama yaşım ufak :)sen bakarsan belki bi fikrin oluryani şu an en önem verdiğim durum iş konusu birlikteliğim de olabilir genel olarak da bakabilirsin karar senin .probably çok sağol şimdiden ALLAH gönlüne göre hayırlı olanı versin san .bekliyorummmmmmmmmm

Merhaba banad bakabilirimsin rica etsem:)

e o zaman gelecekte tekrar mi oluyor acaba? :)
cok ciddiyim bak oyle bi muhendis cocuk hissettim, sac koyulugunu da hissettim.. hem de neredeyse evleneceksiniz desem yeri, atmiim de :) bi aradan sonra tekrar beraberlik diyebiliriz o zaman! icim ferahladi :))

rica ederim cnm ,aslında mercanı düşünüyosan bişiy diyemem ben açıkçası burda en beğenilen elmira sankitercih senin ben defterime not aldım bi kaç kişinin nosu var ama ALLAH nasip ederse cumartesi olgu ya gidicem ondan sonra baya sonra elmira düşünüyorum cumartesi sende gel istersen .sevgiler

tabi vaktin varsa dicektm:) valla çok makbule geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…