İstanbul'da Fal - Falcılar

ne yalan solım bu yorumu daha cok sevdım
yanı ıste o sorumlulugu alabılecekmı kendıde bende bılmıyoruz...bunun ıcın ben bıraz ayrı kalmayı dusunuyorumkı anlasın degerımıp belkı ondan sonra bı barısma olabılır...evet evet boyle olsun
agzına saglık cnm

bende kararsız olanlardanım,,elmıra hesap nosunu gonderdı sımdı elım bı gıdıo bı gıtmıyo:)

Eğer tereddütlerin varsa, şimdi parayı verme... bırak 3-5 gün geçsin, o zaman kararını vermiş olursun zaten :) Gidebileceğin bir sürü de falcı var... onlardan birine git

ben kımseyı bılmıyorum ya hıc bukadar merak etmemıstım sımdıye kadar, cok nadıren nısantası sembolde fulyaya gıderdım,,ama artık kesmıyo:)

Kesmiyor derken??? Ben çok önceden gitmiştim, memnun da kalmıştım... Ama unuttum bile.... İyi bakmıyor mu? Ben onu da sıraya koymuştum oysa

Eğer tereddütlerin varsa, şimdi parayı verme... bırak 3-5 gün geçsin, o zaman kararını vermiş olursun zaten :) Gidebileceğin bir sürü de falcı var... onlardan birine git

yarın buyuk gun yarın ya ararım elmırayı yada uzun bı muddet aramam ve sadece olguyu denerım sesınde bı yakınlık hıssettımde oyuzden onu denıyım dıyorum ama ıste ısın ucunda 75 lıra olunca 1000kez dusunuyo ınsan..:)dananın kuyrugu yarın kopacak

Kesmiyor derken??? Ben çok önceden gitmiştim, memnun da kalmıştım... Ama unuttum bile.... İyi bakmıyor mu? Ben onu da sıraya koymuştum oysa

cok ıste ılkkez ona gıtmıstım 1bucuk yıl once fln ve sok olmustum...buradada yazdım ztn ayın 14une dıkkat et demıstı o gun dedıgı sey oldu..14unde yenıden gıttım ve soyledım dedıgı seyın cıktıgını..ama ondan sonra hep aynı seylerı soyledıgı ıcın bıkez de baska bırıne baktırayım ıstedım soyle,ılk bakısta onun gıbı tutturabılecek bırı...

Ben önceleri Cafe Bi Melek'teki Sevgiden çok memnundum, ama sonraları tutturamamaya başladı... İstersen ona bir git, o da gayet güzel bakıyo, en azından belli bir süre idare eder :)
75 lira çok, biliyorum, ama 3 tane "öylesine baktırılmış" faldansa, bir tane Elmira olabilir .....
Ama ben henüz Elmiraya gitmedim... haftaya.... çünkü geçen hafta Tarık'a tarot baktırmıştım ve çok sık tarot baktırmamak lazımmı.... Ama haftaya 2 haftalık süre dolunca, doğru Elmirayaaaa

Merhaba miniğim :) sen bir keresinde elindeki tüm falcıların telefonları için ayrı bir sayfa açmıştın ya.... oradaki Mercanın telefonu doğruydu di mi?
Tabii benim için önce Elmira, ama ileride Mercana da baktırabilirim...

sevgili davul,
oncelikle kartlari kararken her sey guzel olacak diye hissettim seninle ilgili
gecmiste isle ilgili guzel kazanclarinin oldugu bir donem olmus, dort yil once baslamis bu durum. beraberinde kumral olan biriyle de iyi ve saglam bir iliski baslamis. bu adam kismetli biri ve sana da kismetini bulastirmis. ele gecen iyi bir para soz konusu, biriktirmeyi seven birisin, boyle devam et :)
su anda bekledigin bir sey, ne bileyim bir teklif olur, terfii olur gerceklesmemis ya da gerceklesmiyor ama yeniden gucu eline aldigini hissediyorsun o olumsuzluga ragmen, tekrar guclusun icten cice.
yakin gelecekte sevgi dolu bir karsilasma var. askla ilgili. guzel bir bulusma, beraberlikte karar almak gibi, sanki sozlusun ya da sozleniyorsun..
isle ve parayla ilgili ufa bir sikinti, 3 ay daha devam ediyor ama sonrasinda hepsi duzelecek.
ozel olarak isle ilgili : bekledigin destegi gorememis olmak biraz canini sikmis, sanki senden yasca buyuk bir adama cidden guvenmistin ama sana tam olarak istedigini vermemis. belki de verememistir istese de.ama senin icin bir yol soz konusu. bu yol manevi bir yol.diyemem ki bir degisiklik cok yakin ama oyle bir degisiklik olacak ki, sonunda kaderinin sana guldugunu goreceksin.
ozel olarak askla ilgili sen biraz hircinsin, bazen geriliyorsun bu iliskide. ama karsindaki sabirli sakin ve seninle uzun bir birliktelik dusunen, kafasi iyi calisan, akilli uslu biri. baska biri yok hatta dedigim gibi ya sozlusun ya da sozleniyorsun
allah gonlune gore versin :)
sevgiler

Arkadaslar Fal Magdurlari Terapi Odasi diye bir baslik actim :) oradan fallarimiza iliskin derin dertlesmelerimizi yapabilecegimizi dusunuyorum, tarotlari da oraya yazayim musadenizle, boylece bu basligi saptirmamis oluruz.
bugunluk hepinizi opuyorum. yarin ozelime mesaj gonderen iki arkadasima bakiyor olacagim :)
biriniz de bana bakin olur mu :)
sevgiler

olur yrn bende arayım haftaya giderim ama h.sonu çook kalabalık oluyor orası, taktım şu gay çocuğu bulcammm

sakın bana adı taner deme bana dedikleri doruysa atarım kendimi=) monalisada faceden bakabiliosan bak monalisada taner nolur o olmasınn=))

canımmmmmm çok sağol azına eline yüreğine sağlık,mutlu ettin beni:)bence biraz tarot üstüne düşmen lazım geliştir kendini benim şahsi fikrim yanlış anlama ilerde burdaki isimlere ihtiyacın olmaz
konumuza döniyim saptamaların %60 ı doru.beni görmeden bilmeden sölediğin şeyler sevgilim sandığın gibi uslu biri değil (uslu diil derken çapkın anlamında diil ama evet seviyor ama nasıl sölesem sorunlu baya 1.5 yıldır sabradiyorum ama sonu yok) çok iyi niyetlisin .
neyse bundan önce baktırdığım fal gibi çıktı aslında dayan biraz iş için iyi yerlere geliceksin mevcut ilişkin biticek ama beklediğin evleniceğin insan gelicek dediler aşağı yukarı sende bunu söledin .ne diyim ALLAH mutlu etsin seni bize nasıl yardım ettiysen ALLAH da hep senin yanında olsun .
sevgiler cnm

arkadaşlar,bu akşam bir arkadaşım avcılar düş cafe de nesibe hanıma gidecek ve bilip bilmediğini bana anlatacak.Sizlere yazarım...

bu arada sölemeden edemicem iş konusunda destek den bahsettin ya tam anlamıyla öyle oldu ,destek alamadım ama hakkım kalmadı .tekrar çok teşekkür ederim zaman ayırdığın için...

sabahtan beri onerde bu nerde diye sorduğumun farkındayım ama elmira çok pahalı geldi arkadaşlar gitmekte istiyorum bitürlü kararveremiyorum

mercan nerde çalışıyor acaba kaça bakıyor bilen var mı???

mercanda 100 lira cnm oda elmira gibi telde yada evinde bakıyor

Arkadaslar arkadaslar sakin olun, falcilarin dedigi gibi tutmayanlarin sebebi elektiriklerinin uyusmamasi.. hani tutanlara ayip oluyor.

kaç gündür yazıcam unutuyorum yahu.lütfen armağan hanımı da ekleyin listenize tabi size de hak veriyorum bazıları çıkmadı ama hoş sohbet tatlı kadın demiş. valla bilenler bilir benim tutucağım evin katına ve deniz görceğine kadar herşeyi bilmişti yazmıştım buraya 3 ay sonra gerçekten 3 katta deniz gören bi eve taşındım,2 kez baktırdım hatta bu işimi bile bildi ayrılcaksın dedi daha sonra ki işin hayırlı olcak dedi sonrasında da evleniceğin kişi ile tanışcan dedi bilmiyorum özellikle de sorduğum kişileri tam anlamıyla tarif etti kaldım öyle yarım saatten fazla bakıyor bilmiyorum ben etkilemek istemem ama anlatmak istedim .rahatlıyorsunuz çıkınca oradan,umut insana zaman kazandırıyor ...

Bilmeyenler varsa sıkıntı çekmesinler sorup beklemek can sıkıyor.cafe zade taksim de 25 e bakıyor k.kartı geçmiyor randevuyla çalışıyor nosu internette var .sevgiler

senden biraz yaşça büyük mü peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…