İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaslar arkadaslar sakin olun, falcilarin dedigi gibi tutmayanlarin sebebi elektiriklerinin uyusmamasi.. Hani tutanlara ayip oluyor.

keryneia dediğim gibi tartışmayı sevmiyorum kalp kırmayı ama sölediklerimde haklıydım belki sende savunmakta .neyse arkadaşımın babasına sölediğin şeyler için teşekkür ederim allah şifa versin tüm hastalara.sevgiler

Canim seni de anliyorum, ama fal bu nihayetinde cokta inanmamak gerekiyor. Olur olmaz bunu ancak allah bilebilir.

Canim seni de anliyorum, ama fal bu nihayetinde cokta inanmamak gerekiyor. Olur olmaz bunu ancak allah bilebilir.
tabii şüphesiz ALLAH bilir.bakalım herkesin hakkında hayırlısı .bu yaşıma geldim aslında yeni öğreniyorum desem yeridir bazen diretmemek gerek hayırlısını istemek en güzeli istediklerimiz o anda bizi mutlu edebiliyor belki ama sonrasında hata yaptığımızı anlıyoruz .hayırlısı herşeyin ,sevgiler

Her olumsuz sey bizi basariya tasir, yeni seyler ogretir.. ben bunu bilir bunu soylerim. Cocuklugumuza donelim, hep hata yaparak ogrendik oyle degilmi, hayat kisaca budur iste!

Arkadaslar

ben bugun ikinci kez elmiraya gittim.

erkek arkadasimin ismi de dahil is hayatim da dahil herseyi soyleyiverdi ilk gittigimle ayni seyleri soyledi.

Dün burada adını duyduğum ve beğenildiği söylenen Pinakyo Cafe'deki Olga'ya gittim. Arkadaşımla baktırdım. İkimiz de memnun kalmadık. Dedikleri zaten zor anlaşılıyor. Buradaki Mete de Majestic'deki Mete. Ben bilmiyordum aynı Mete olduğunu. Oraya gidince tanıdık kendisini.
Pinokyo'dan memnunsuz şekilde ayrılınca Tarık'a gidip baktırdık.

ya fal baktırcağım online biri varmı acaba? ücreti ne? cok darlıyım bugün kafam patlıo

Tarıktan memnun musunuz? Ben de baktırdım ve memnunum çok... Ama gerçekleşmesi için zaman var ....

Tarıktan memnun musunuz? Ben de baktırdım ve memnunum çok... Ama gerçekleşmesi için zaman var ....

Tarık bana mart ayı içinde yaşıcağım bişeyi söylemişti yşadım eğer modunda yakalrsan iyidir ben en son baktırdığımdan memnun kalmıştım ama beni bazen muallakta bırakırdı yani bişey söylerdi sonra baka bişey söylerdi kafam karışırdı en son baktırdıımda daha netti memnun kalmıştım

kızlar maltpde baktırdığım ersinin falları iyice çıkmaya başladı bugün 2arkdşıma daha aynı dediği şekilde çıkmış fallar :):)sonuncusuda mayısta asıl o olsa inşşş :):)ay sonu tekrar gidicem inş :):)

Kızzlarrrr herkese merhabaaa....bi kaç gün yoktummm.aramıza bayyaaaa yeni arkadaşlar katılmışş:))))ne güzelll..bazen tartışmalar olmuş ama buda tuzu biberi diyelim .aslında şunu unutmamak lazımm fallarda herkes yanılabilir söylenen her şey doğru çıkacak diye bir şey yok..bende burda gittiğim bi çooookkkkk falcı ayrılık yok barışacaksınız dedi hatta tarih verdi ve hatta bazılarının tarihide geçti.ama çoğunun bana söylediği şeyler doğruydu.düşünsenize geçmişi bilmeleri bilee enteresaan değil mi???ya aman neyse boşverelimmm....ya bu arada bende elmiraya gittim biliyorsunuz...ama elmira türkiye ye 10 yaşında gelmişş.bana öyle söyledi hatta eşide iranlı ama türkiye de tanışıp evlenmişler.gerçi ayrılar şu an.belkide 4-5 ay önce irana gitmiş tekrar gelmiştir.
Bu arada fallarda bakılmaya başlanmış ne kadar güzelll..ya gerçekten bi gün ayarlayıpta buluşsak hepimiz olmaz mı ya.organizeyi ben yaparımmm:)))
birde bende o muhabbet duasından istiyorummm....
Sizleri özlemişimmmmm...öpüyorum hepiniziizii

peki yorumun????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…