İstanbul'da Fal - Falcılar

banada bak nolur ya özelden yazamıyorum 100 olmadı. sadece iş ve para konusunda istiyorum. 2 iş arasında kaldım. napcamı bilmiyorum

Hepimiz olguda buluşalım........ama grup indirimi yapsın........belki memnun kalır......hem böylece tanışmış oluruz.........(ama belkide şok olur.........bizleri kovalar....kim bilir....ne manzara olurdu..)

merhaba kızlar ben tam 2,5 sene önce fal baktırdım şimdiye kadar ki ilk falım ama kadının söyledikleri dün gibi aklımda geleceğe dair baya şey sölemişti ben söyledikleri çıktı da yani o zaman işte 13 tl di şimdi ne kadardır bilmem ama en kısa zamanda bakırköydeki cıvıltı cafeye gitmeye niyetliyim tabi kadın ordaysa yoksa tarık ı çok övüyolar ama onda da çok sıra varmışş ne zamanlar az sıra olur hafta içi falan bilen var mı acaba ??????????????:97:

phestacım maltepede nereye gıttın kaca bakıyo
pazar maltepeye gıdıcem gıderım belkı uygunsa

Be geçen perşembe 3'te gittim ve beni hemen aldırlar :) Ama tabii önce taksim symbol'ü arayıp randevu aldım. Siz de öyle yaparsanız, hiç sıra beklememiş olursunuz
Bakırköy cıvıltıdaki kadının adı neydi?

tesekkur ederız canımcım:26:

kızlar elmiraya baktırdım genel olarak memnun kaldım emiine ablayla olguyla ve diğer bilumum falcılarla aynı şeyleri söyledi :) bi konu varki emine aablayla ikisi aynı şeyi söyledilr o da mayısın ilk haftası belli olucak deneyiin derim bende artık uzun bi süre baktırmıcam yeter artık ya :)

eve yeni geldim sayfayı açtım
hemen mesajı uçuruyorum sana tatlım

Gelmediniz.........duayı banada gönderin lütfen dedim ama göndermediniz...........ne olur banada gönder.............:2:

phestacım maltepede nereye gıttın kaca bakıyo
pazar maltepeye gıdıcem gıderım belkı uygunsa

tatlım maltpede caminin orda 7renkti sanrım cafenn adı hemn yakın köşede büyük bi cafe zaten tek bi kişi bakıyo :)inş sende memnun kalrsınn haberlerinii bekliyorumm :) bu arada 25e bakıyo cnmm :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…