hangi falcı hakkında canım..elmira mı?
arkadaslar, hepimiz caresizlikte son noktayiz
tum fallarimda cikiyor sakin baslama diye gerci ama ben azicik tarot bakiyorum, oyle kendi kendime.
aslinda 5-6 yil once bakiyordum ama insanlarin negtaif enerjisi isimi gucumu terse soktugu icin birakmistim.
isteyen olursa, bakabilirim, cok darlanmis olup, paradan da sikintili olanlar varsa bana mesaj atip ya da buradan yazabilirler. ne hakkinda is mi ask mi saglik mi onu da yazarsaniz, bakarim. yalniz ozel mesaj hakkim yok, dolayisiyla bilemiyorum cevabini nasil donerim. buradan aciktan yazmamin bi sakincasi olmazsa sizler icin aciktan yazarim.
bari milletten bi fayda yok birbirimizi rehabilite edelim, boyle bakan biri varsa bana da o baksin
sevgiler
kızlar maltpde baktırdığım ersinin falları iyice çıkmaya başladı bugün 2arkdşıma daha aynı dediği şekilde çıkmış fallar :):)sonuncusuda mayısta asıl o olsa inşşş :):)ay sonu tekrar gidicem inş :):)
merhaba kızlar ben tam 2,5 sene önce fal baktırdım şimdiye kadar ki ilk falım ama kadının söyledikleri dün gibi aklımda geleceğe dair baya şey sölemişti ben söyledikleri çıktı da yani o zaman işte 13 tl di şimdi ne kadardır bilmem ama en kısa zamanda bakırköydeki cıvıltı cafeye gitmeye niyetliyim tabi kadın ordaysa yoksa tarık ı çok övüyolar ama onda da çok sıra varmışş ne zamanlar az sıra olur hafta içi falan bilen var mı acaba ??????????????:97:
kaç gündür yazıcam unutuyorum yahu.lütfen armağan hanımı da ekleyin listenize tabi size de hak veriyorum bazıları çıkmadı ama hoş sohbet tatlı kadın demiş. valla bilenler bilir benim tutucağım evin katına ve deniz görceğine kadar herşeyi bilmişti yazmıştım buraya 3 ay sonra gerçekten 3 katta deniz gören bi eve taşındım,2 kez baktırdım hatta bu işimi bile bildi ayrılcaksın dedi daha sonra ki işin hayırlı olcak dedi sonrasında da evleniceğin kişi ile tanışcan dedi bilmiyorum özellikle de sorduğum kişileri tam anlamıyla tarif etti kaldım öyle yarım saatten fazla bakıyor bilmiyorum ben etkilemek istemem ama anlatmak istedim .rahatlıyorsunuz çıkınca oradan,umut insana zaman kazandırıyor ...
Bilmeyenler varsa sıkıntı çekmesinler sorup beklemek can sıkıyor.cafe zade taksim de 25 e bakıyor k.kartı geçmiyor randevuyla çalışıyor nosu internette var .sevgiler
Merhaba miniğim :) sen bir keresinde elindeki tüm falcıların telefonları için ayrı bir sayfa açmıştın ya.... oradaki Mercanın telefonu doğruydu di mi?
Tabii benim için önce Elmira, ama ileride Mercana da baktırabilirim...
eve yeni geldim sayfayı açtım
hemen mesajı uçuruyorum sana tatlım
eve yeni geldim sayfayı açtım
hemen mesajı uçuruyorum sana tatlım
iyiyim fıstıkım sen nasılsın ?minikcim nasılsın canım cımmmmmmm????????
öleyim di miHarikasın miniğim :) Teşekkürlerrr
iyiyim fıstıkım sen nasılsın ?
öleyim di mi
minikin aşkı daim olsun ,amin de bakem
iyiyim fıstıkım sen nasılsın ?
öleyim di mi
minikin aşkı daim olsun ,amin de bakem
Sende haberler harika anlaşılannnnMaşallah!!! Allah daim etsin
phestacım maltepede nereye gıttın kaca bakıyo
pazar maltepeye gıdıcem gıderım belkı uygunsa
Iyiyim canımm elmira dan sonra fala ara verdim :::::)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?