İstanbul'da Fal - Falcılar

bu arada daha önce maltpede ersini deneyen warmı kızlarr :)yoksa bi bendemi kehanet şeklinde tutuyo :):)

valla hatunlar maşallah diyin o kadar fal baktırırım tonlarca şey söylerler 3 şey çıktı şimdiye kadar: biri hasta olup işe gitmemem, ikincisi yola çıkmam, üçüncüsü de tam verdikleri tarihte yoğunluk. o kaar şeyin arasından o kadar falcının arasından 3 madde:)

Son düzenleme:

asıll istediğinn şeyler çıkarr inşş cnmda bizde bu fallardan kurtuluruzz :):):)

Erkek arkadasimin dusuncelerini soylemisti bana bugun ve erkek arkadasim ayni sekilde ifade ederek bir msj yazdi bana..

süper yyaaa:) ben telefonda denemek istiyorum elmira hanımı, ve merakkkkkk ediyooorrruummmm(candan erçetin parçası şeklinde okuyunuz:))

deme böle çok pis umutlanıyom

minikk ya ben su anda dusunuyorum acaba elmira bu kadar seyi nasil goruyor diye. Bugun ve gecmisle ilgili tek bir seyde yanilmadi peki ya gelecek? cok merak ediyoruk tamam erkek arkadasin boyle dusunuyor dedi ve ayni seyi ifade ettigi mesaj aldim ama gelecekle ilgili en yakin verdigi tarih mayis sonu bu olmadan da bunu test edemiyoruz ki

Ama sunu soylemeliyim bugune kadar yaptigim isi dogru bilen tek falcidir kendisi.

ya çıksın artık fallarımız arkadaşlar bişi sorucam elmiranın ilişkisi hakkında olumsuz olmayacak dediği biri varmı ?

Kızlar Elmira hanımın telefonunu gönderebilir misiniz?
İstanbul da yaşamıyorum ama telefonda da bakıyor sanırım,
Diğerlerinin telefonlarıda olabilir, tam bir yol ayrımındayımsitede dolaşırken buraya denk geldim yardımcı olursanız sevinirim

ben de heyecanlandım sanki mesaj bana geldi
aynen

mesela bana iş ve aile konusunda cok ayrıntıya girmedi. tam isabet diyemem. bildi mi bildi. ama babamın ölü oldugunu göremedi. yaşıyorda demedi gerçi. ailede erkek kardeş büyük ihtimal dedi rahatsızlık geçiricek zamanda verdi.
genelde aşk üzerine konuştuk. dediği şuydu sen bunun için gelmişsin diğer konularda kapalıydım,çözemedi çok fazla.
kişiyede baglı sen kendini ne kadar açarsan o kadar bilebiliyor bence
falına inanmamı sağlıycak nokta atışını yapınca tamam dedim zaten. benimkini güzel anlattı. herifi sanki tanıyo. diğer konuları es geçtik çk emin konuştu. çok net görüyorum kartlarda didi tabi sonuna benim istediğim cümleyie ekledi hani onu sölemese içimden yürü git dicemi bilir gibi.
Benim hissettiğim bu ama gaybı Allah bilir. bu cümle cok önemlidir fallarda benim için.
falcılık çok garip gelmiyor bana niye mi , çoğu kez çevremdekiler için hissettiklerim çıktı.
hele ki çıkan bi olay vardı bi süre kendimi suçladım birinin ölümünden sanki ben düşündümde oldu diye.
bazılarında 6.his çok fena benim gibileri kullanamaz, bazıları kullanabilir.
elmira bunlardan biri gibi geldi bana. tabi bilinmez yaşayıp görücez.

tatlım maltpede caminin orda 7renkti sanrım cafenn adı hemn yakın köşede büyük bi cafe zaten tek bi kişi bakıyo :)inş sende memnun kalrsınn haberlerinii bekliyorumm :) bu arada 25e bakıyo cnmm :):)

cok saol canım bu sayfayı okuya okuya fal baktırasım geldı valla
hayatım da oyle bos kı ne sorcam ask mask olsun baktırıyım belkı tanımadıgım bırınden bahseder :86:

cok saol canım bu sayfayı okuya okuya fal baktırasım geldı valla
hayatım da oyle bos kı ne sorcam ask mask olsun baktırıyım belkı tanımadıgım bırınden bahseder :86:

inşşş cnmm yeni we seni çok mutlu edicek biri çıkar karşınaa :):) bizde artık beklediklerimze kawuşssak artık diorumm:):):)

slm kızlar ayyyy bgn gül ' e gittik arkadaşımla anam anam o ne ya adam dediki kota doldu sizi yazsam anca gece de size sıra gelir dedi iyice merak uyandırdı bu gül bende teyzenin biri öğlen 1 den beri bekliomuş (gittiğimde saat 20:00 dı) kızlar bu elmirayıda merak ettim lütfen telini msj atarmısınız benm msj hakkım yok

linda cım benim özel mesaj hakkım yok cnm elmira evinde yada telefonda bakıyor özelmesaj halkkım olmadığı için sana teini burdan veremiyorum ama istersen özel mesaj hakkı olan bi arkdaşımız sana mesaj atar cnm 75 tl evi şirinevler yada bahçelievlerdeydi galiba emin değilim ben telde baktırdım yaklaşık 1 saat sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…