bu arada daha önce maltpede ersini deneyen warmı kızlarr :)yoksa bi bendemi kehanet şeklinde tutuyo :):)
valla hatunlar maşallah diyin o kadar fal baktırırım tonlarca şey söylerler 3 şey çıktı şimdiye kadar: biri hasta olup işe gitmemem, ikincisi yola çıkmam, üçüncüsü de tam verdikleri tarihte yoğunluk. o kaar şeyin arasından o kadar falcının arasından 3 madde:)
asıll istediğinn şeyler çıkarr inşş cnmda bizde bu fallardan kurtuluruzz :):):)
Erkek arkadasimin dusuncelerini soylemisti bana bugun ve erkek arkadasim ayni sekilde ifade ederek bir msj yazdi bana..
Erkek arkadasimin dusuncelerini soylemisti bana bugun ve erkek arkadasim ayni sekilde ifade ederek bir msj yazdi bana..
deme böle çok pis umutlanıyom
minikk ya ben su anda dusunuyorum acaba elmira bu kadar seyi nasil goruyor diye. Bugun ve gecmisle ilgili tek bir seyde yanilmadi peki ya gelecek? cok merak ediyoruk tamam erkek arkadasin boyle dusunuyor dedi ve ayni seyi ifade ettigi mesaj aldim ama gelecekle ilgili en yakin verdigi tarih mayis sonu bu olmadan da bunu test edemiyoruz ki
Ama sunu soylemeliyim bugune kadar yaptigim isi dogru bilen tek falcidir kendisi.
aynenben de heyecanlandım sanki mesaj bana geldi
minikk ya ben su anda dusunuyorum acaba elmira bu kadar seyi nasil goruyor diye. Bugun ve gecmisle ilgili tek bir seyde yanilmadi peki ya gelecek? cok merak ediyoruk tamam erkek arkadasin boyle dusunuyor dedi ve ayni seyi ifade ettigi mesaj aldim ama gelecekle ilgili en yakin verdigi tarih mayis sonu bu olmadan da bunu test edemiyoruz ki
Ama sunu soylemeliyim bugune kadar yaptigim isi dogru bilen tek falcidir kendisi.
tatlım maltpede caminin orda 7renkti sanrım cafenn adı hemn yakın köşede büyük bi cafe zaten tek bi kişi bakıyo :)inş sende memnun kalrsınn haberlerinii bekliyorumm :) bu arada 25e bakıyo cnmm :):)
:))))) ay gel de gulme
arkadaslar evet ınsanın elmıraya baktırası gelıyoo
cok saol canım bu sayfayı okuya okuya fal baktırasım geldı valla
hayatım da oyle bos kı ne sorcam ask mask olsun baktırıyım belkı tanımadıgım bırınden bahseder :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?