İstanbul'da Fal - Falcılar

teşekkür ederim canım:) özelden numarasını mesaj atabilecek biri varsa mesaj atarsa bana çok sevinirim:) peki canım sen memnun kaldınmı elmira dan?

minik depresifim ve phestam gidim biyere baktırıyım di mi belkim cıkar renk gelır bıraz
gerci şu an işle ilgili bişiler merak edıyorum ama bakalım nolcekk

ya ben de sevtap diye birine baktırmıstım
bır de arkadasıma baktırmıstık
kadının dedıklerı cıkıyor cıkmasına da ben bana umut vercek bırını ıstıorumm

denemek ısteyen olursa diye soolıyım dedı
acıbademdeydı umranıye atakente tasındı evınde bakıyor 5o tlye

elmıra ıcın olumsuz dsuncelerı olan varmıdır bırde hatırladıgım kadarıyla ucretı bıraz pahalıydı nerede yerı :18::18::18:
baktırmak ıstemıyorum aslında bakarsın eser bıgun gıderım

inşş cnmm inşş yaa sevtap hiç duymadım ama bu aralar en çok elmira we olguyu merk ediorum:) bu arada sen emine ablaya gttinmi hiç cnm :):)

inşş cnmm inşş yaa sevtap hiç duymadım ama bu aralar en çok elmira we olguyu merk ediorum:) bu arada sen emine ablaya gttinmi hiç cnm :):)

canım forumun hepsını okumadım ama sanırım gıtmedım burda bahsedılenlere
ama emın degılım cunku olgunun oldugu yerde adını da oyle hatırladıgım bırıne tesadufen baktırmıstım bır bayana
orda normal bı fıyata bakıyodu ama uc yıl once
orta yaslı dıyebılecegımız bır kadındı acık tenlı sac ve cılt olarak
o mu bılmıyorum
oyle etkılendıgım bısey hatırlamıyorum

ben hiç gitmedimm onaa cnmm oyzden bişe diemicem ama emine abladanda gnel olrak memnun herkes deniyeblrsn gerçi bna şuan we geçmiş çıkmş olsada gelecek hala bklmede zamnı war ddi :)bn pztsi arkdşmı götrcem htta istrsen sende gel :)

teşekkür ederim canım:) özelden numarasını mesaj atabilecek biri varsa mesaj atarsa bana çok sevinirim:) peki canım sen memnun kaldınmı elmira dan?

evet cnm kaldım gerçekten deneyebilirsin telefonda olmasına rağmen gayet iyiydi emine ablaya gittinmi hemen hemen onunla aynı şeyleri söyledi denemdiysen ona da gidebilirsin

cok saol canım bu sayfayı okuya okuya fal baktırasım geldı valla
hayatım da oyle bos kı ne sorcam ask mask olsun baktırıyım belkı tanımadıgım bırınden bahseder :86:

Tatlım, benim de aklımda kimse yok... Ama bahar geldi.... Artık aklıma ve hayatıma ne zaman birinin gireceğini bilmek istiyorum İnsanın hazırlıklı olması gerekir

Gelmediniz.........duayı banada gönderin lütfen dedim ama göndermediniz...........ne olur banada gönder.............:2:

Canim gonderdim .. bu arada duadan sonra olumlu gelismeler alan varmi merak ettim :)

canım cok ıncesın cok ısterım ama avrupa yakasında dıye bılıyorum
ben atasehırdeyım sız nerdesınız

Arkadaslar benden dua isteyenler lutfen ozel mesaj yoluyla mail adresini atsin, herkese ozel mesaj atamiyorum malum 10dakika beklemek zorunda kaliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…