İstanbul'da Fal - Falcılar

cnmm bnm özel msj hakkm yok duayda dün selenn attı saolsn :)ama fal bakıodun bide dimi banada bakrmsn acaba ?=))

Canim su aralar cok yogunum bitirme odevimle mesgulum biraz hafiflesin ben sizinle paylasirim oldumu :).. bu arada insallah ise yarar tatlim.

saoll cnmm tşkler inş hpmzde işe yarar:)ödewnden snra tkrr knşlım bu fal olynı :):)

haha tamam .. bu arada arkadaslar ben kimse icin dua okumuyorum siz okuyacaksiniz. Bana ozel mesaj yoluyla mail adresinizi gonderin lutfen.

arkadaşlar ya cidden merak ettim elmiranın olumsuz konuştuğu olmayacak dediği birileri varmı

ben...
esas oğlanı unut dedi. cesareti kırık istiyo ama gelemz ama zaten sende dönsede yürümiceeni olmicaanı mantiken biliyosun, sadece duygularına hakim olamıyosun ama üstesinden geliceksin çok geçmeden dedi...
gerçi bunlar benim bildiim şeylerdi ama hiç dillendirmedimdi. birinden duyunca tuhaf oluyo azcık...

kısacası olmsuz konuştu...

hımm nası yapıcas o zaman bişi düşünelim
ben calısıyorum ptesı saat beş gibi evde olurum
eger saat sıkıntısı yoksa altı yedi gıbı cıkalım sen de uygunsan tabı

az kaldı cnmm nasılsaa bnde arkımı bklicem zaten 7dde çkıo işten senin için geç olmssa gidelimm cnmm :):)

karar verdım cnm paraya da kıydım bugun 1de konusucaz elmıra ıle..ayrıntıları yazarım...hayırlısı

ersını ılkkez duyuyorum azıcık anlatsana cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…