cnmm bnm özel msj hakkm yok duayda dün selenn attı saolsn :)ama fal bakıodun bide dimi banada bakrmsn acaba ?=))
hayır cnmm diil soğanlıkta ben 2kere gittim :)bnde kozyatğndaym :):):)
e super o zaman
tamam gıdelım
kacta peki
bi de benım msj hakkım yok sen atarsan telını ben ararım senı
Canim su aralar cok yogunum bitirme odevimle mesgulum biraz hafiflesin ben sizinle paylasirim oldumu :).. bu arada insallah ise yarar tatlim.
saoll cnmm tşkler inş hpmzde işe yarar:)ödewnden snra tkrr knşlım bu fal olynı :):)
son 28msja daha ihtycm war snra hemen atıcam cnmm bu arada sen çlşıomsn ona göre saat ayarlrız :):)
arkadaşlar ya cidden merak ettim elmiranın olumsuz konuştuğu olmayacak dediği birileri varmı
hımm nası yapıcas o zaman bişi düşünelim
ben calısıyorum ptesı saat beş gibi evde olurum
eger saat sıkıntısı yoksa altı yedi gıbı cıkalım sen de uygunsan tabı
az kaldı cnmm nasılsaa bnde arkımı bklicem zaten 7dde çkıo işten senin için geç olmssa gidelimm cnmm :):)
tmm canım 7de bulusuyorus o zaman :92:
ptesıye kadar dolar 28 mesaj 27 oldu bıle :))
tmm anlaştık ttlım 25kaldı sabrtmktym şuan herzmn olduğu gibi alştım bu sabır olayna zaten :):):)
hadi 24 yap e heh :))
benım kac oldu acaba nerden bakılıyo
hadi 24 yap e heh :))
benım kac oldu acaba nerden bakılıyo
58mişş cnmm :):):)
e ben de yarılamısım yolu :)
ben kacıyorum canım gorusurus
ii gece tatlı rüya
Ben önceleri Cafe Bi Melek'teki Sevgiden çok memnundum, ama sonraları tutturamamaya başladı... İstersen ona bir git, o da gayet güzel bakıyo, en azından belli bir süre idare eder :)
75 lira çok, biliyorum, ama 3 tane "öylesine baktırılmış" faldansa, bir tane Elmira olabilir .....
Ama ben henüz Elmiraya gitmedim... haftaya.... çünkü geçen hafta Tarık'a tarot baktırmıştım ve çok sık tarot baktırmamak lazımmı.... Ama haftaya 2 haftalık süre dolunca, doğru Elmirayaaaa
senden biraz yaşça büyük mü peki?
kızlar maltpde baktırdığım ersinin falları iyice çıkmaya başladı bugün 2arkdşıma daha aynı dediği şekilde çıkmış fallar :):)sonuncusuda mayısta asıl o olsa inşşş :):)ay sonu tekrar gidicem inş :):)
Erkek arkadasimin dusuncelerini soylemisti bana bugun ve erkek arkadasim ayni sekilde ifade ederek bir msj yazdi bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?