İstanbul'da Fal - Falcılar

Canim gonderdim .. bu arada duadan sonra olumlu gelismeler alan varmi merak ettim :)

herkezden çok benim duaya ihtiyacım var lütfen banda yardım edin özel msj atamıyorumm siz atarsanız belki olabilir bana yardımcı olursanız emin olun çok büyük sevep kazanacaksınız

Arkadaslar Elmira bana erkek arkadasimin aklindakileri ve yapmam gerekeni soyledi..

Yaptim ve sabah aldigim mesaj sen inanmasan da seni cok seviyorum...

lütfen banada elmira nın nosunu gönderirimisinizz

cnm merhaba ben dün kendime bir açılım yaptım onu sana yollsam onu yorumlasan olabilirmi

1'de konuşacağına göre, 2'de hemen bize de haber vermeni rica etsek İnşallah çooook güzel şeyler söyler ve de çıkarrrrrr

tabıkıde hemen yazıcam...en azından yol gosterır dıye umut edıyorum hepımızep ınsallah cnm ya guzel seyler duyarım ama kısmet artık....

hadiiii güzel haberler gelmeye başladıı....çok sevindim canım senin adınaaa :))))))))))
bana da gelir mi ki acaba

Valla benim durum benim bakis acimdan imkansizdi cok uzdu beni ve beni sevdigine inanmiyordum artik

Ama Elmira beni sevdigini onun kisiligini ve yapmam gerekenleri soyledi, 2012 mayis evlilik dedi, ben de sabredip bekliyorum :)

Insallah sana da gelir yaa herkes sevinsin mutlu olsun :)

peki diğerleri neler diyorlardı yani baktırdığın oldu mu başka???

yaaa ben dün de sana sevindim bugün de:):):):)

sankı senınle aynı durumlarda gıbıyız...benımde cok uzuldugum zmnlar oldu..sımdı bısekılde sabredıyorum..ama sabredıp sabretmeme kısmının aydınlanmasını ıstıyorum...senınkı olumlu olmus..ınsallah tamamına ulasır mutlu olursun cnm..darısı basıma...:18:

Arkadaslar Elmira bana erkek arkadasimin aklindakileri ve yapmam gerekeni soyledi..

Yaptim ve sabah aldigim mesaj sen inanmasan da seni cok seviyorum...

yani barıştınız mı? bu durumda mercanın 15 gün ayrılık var kehaneti doğru mu çıktı aşağı yukarı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…