Canim gonderdim.. bu arada duadan sonra olumlu gelismeler alan varmi merak ettim :)
mercanda 100 lira cnm oda elmira gibi telde yada evinde bakıyor
tüm simsekleri muhtemelen üzerime cekecegim ama yazmazsam dayanamam... bende elmira nin telini bu siteden aldim ve kendisini birkac kez baktirdim... beni hic görmeden telde bakti ve ben inanin sok oldum... beni uzakten yakindan tanimayan hic ama hic kimse benim özelime kadar yasadiklarimi bilip beni bana böyle anlatamaz...
dedikleri bana cikti, izne gelme olayim vardi ki kesindi bir mani olacak gelemeyeceksin dedi gene inanmadim ama son anda gercekten birseyler oldu ve ben izni iptal ettim... evle ilgii hic ama hic hesapta olmayan sorunlar yasayacaksin dedi ve öylede oldu bu ve bunun gibi bircok sey... haaa ama ona da söyledim ben insana yanilma payi veririm tabii ki her dedigi cikmayabilir ama o da zaten öyle diyor... bunun disinda isimle ilgili söyledigi bazi seyleri de yasadim ve asil konuyu bekliyorum o da olursa tamamdir...
ANLAYAMADIGIM ELMIRA ISTANBUL A GELELI 4 VEYA 4,5 AY KADAR OLMUS ÖNCESINDE IRANDAYMIS AILEVI SORUNLARINDAN DOLAYI PEKI ARKADASIM NASIL OLUYORDA 6 AY ÖNCESINDE FAL BAKTIRMIS OLUYORSUN! BUNU NEREDEN BILIYORSUN DERSENIZ BUGÜN ELMIRA YI ARADIM BIR ARKADASIMA BAKTIGI FALI CIKTI DIYE TESEKKÜR ETMEK ISTEDIM SITEDE YAZILANLARI SÖYLEMISLER O DA SASIRMIS DAHA GELELI 4 4,5 AY OLDU NASIL OLURDA 6 AY EVELINDEN BAKIM YAPMIS OLABILIRIM DIYE!
BEN KENDI ADIMA SADECE SUNU SÖYLEYEBILIRIM FAL ELEKTRIK OLAYIDIR INSANLAR YANILABILIRLER KI ELMIRA BANA GECEN KONUSMAMIZDA AYNI SEYI SÖYLEMISTI BAZI INSANLARIN ENERJISI TUTMAYABILIYOR SANA IYI BAKAN DIGERINE O KADAR IYI BAKAMIYOR OLABILIR DIYE... BEN MEMNUN MUYUM COOOOOKKKKK, ARKADASLARIM MEMNUN MU ONLARDA COOOOOKKK! BU SITEYE COK TESEKKÜR EDERIM CÜNKÜ ELMIRA YI DA EMINE ABLAYI DA OLGU YU DA SELMA ABLAYI DA BURADAN BULDUM VE GENEL OLARAK HEPSINDEN MEMNUNUM...
Arkadaslar Elmira bana erkek arkadasimin aklindakileri ve yapmam gerekeni soyledi..
Yaptim ve sabah aldigim mesaj sen inanmasan da seni cok seviyorum...
herkezden istiyorum bide senden isteyeyim lütfen banada almira nın numarasını gönderirmisin
karar verdım cnm paraya da kıydımbugun 1de konusucaz elmıra ıle..ayrıntıları yazarım...hayırlısı
Arkadaslar Fal Magdurlari Terapi Odasi diye bir baslik actim :) oradan fallarimiza iliskin derin dertlesmelerimizi yapabilecegimizi dusunuyorum, tarotlari da oraya yazayim musadenizle, boylece bu basligi saptirmamis oluruz.
bugunluk hepinizi opuyorum. yarin ozelime mesaj gonderen iki arkadasima bakiyor olacagim :)
biriniz de bana bakin olur mu :)
sevgiler
Arkadaslar Elmira bana erkek arkadasimin aklindakileri ve yapmam gerekeni soyledi..
1'de konuşacağına göre, 2'de hemen bize de haber vermeni rica etsekİnşallah çooook güzel şeyler söyler ve de çıkarrrrrr
Be geçen perşembe 3'te gittim ve beni hemen aldırlar :) Ama tabii önce taksim symbol'ü arayıp randevu aldım. Siz de öyle yaparsanız, hiç sıra beklememiş olursunuz
Bakırköy cıvıltıdaki kadının adı neydi?
arkadaslar elmira bana erkek arkadasimin aklindakileri ve yapmam gerekeni soyledi..
hadiiii güzel haberler gelmeye başladıı....çok sevindim canım senin adınaaa :))))))))))
bana da gelir mi ki acaba
hadiiii güzel haberler gelmeye başladıı....çok sevindim canım senin adınaaa :))))))))))
bana da gelir mi ki acaba
ben...
esas oğlanı unut dedi. cesareti kırık istiyo ama gelemz ama zaten sende dönsede yürümiceeni olmicaanı mantiken biliyosun, sadece duygularına hakim olamıyosun ama üstesinden geliceksin çok geçmeden dedi...
gerçi bunlar benim bildiim şeylerdi ama hiç dillendirmedimdi. birinden duyunca tuhaf oluyo azcık...
kısacası olmsuz konuştu...
Valla benim durum benim bakis acimdan imkansizdi cok uzdu beni ve beni sevdigine inanmiyordum artik
Ama Elmira beni sevdigini onun kisiligini ve yapmam gerekenleri soyledi, 2012 mayis evlilik dedi, ben de sabredip bekliyorum :)
Insallah sana da gelir yaa herkes sevinsin mutlu olsun :)
Valla benim durum benim bakis acimdan imkansizdi cok uzdu beni ve beni sevdigine inanmiyordum artik
Ama Elmira beni sevdigini onun kisiligini ve yapmam gerekenleri soyledi, 2012 mayis evlilik dedi, ben de sabredip bekliyorum :)
Insallah sana da gelir yaa herkes sevinsin mutlu olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?