İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaslar simdi,ikisini karsilastirdim da aklimda,

Elmira da Mercan da bana 2012 mayis dedi ayni tarihi verdiler.

Ikisi de 15-20 gunluk bir ayrilik yasayacaksiniz ama sonunda senin degerini anlayarak donecek dedi.

Ikisi de annemin migreninin cikacagini bildi.

Ikisi de erkek arkadasimin kisiligini aynen tarif etti, Elmira isim soyledi.

bana mercanın numarasını mesaj atar mısın? benim özel mesaj hakkım yok da

Hepimiz olguda buluşalım........ama grup indirimi yapsın........belki memnun kalır......hem böylece tanışmış oluruz.........(ama belkide şok olur.........bizleri kovalar....kim bilir....ne manzara olurdu..)

ya biz hepimiz gün düzenleyip birimizin evinde toplaşıp falcılardan birini çağırsak ya indirim yapar toplu olunca fal günü olur bi ay idare eder bizi, olguya mı teklif götürsek :)))

çok mutlu oldum senin için canım. bugün işallah ben de mercana baktıracam.

ersin maltepe de emniyetin aşağısındaki cafede bakan mı? ben falcı değilim medyumum diyo hep :)) 25 e bakıyodu galiba

oymus galıba..nelerı bılmıs merak ettım dogrusu bu medyum
kızlar ya cıddı cıddı fal bakanlar su forumu takıp eder konusmalardan kımın ne zmn arayacagını cıkarır,bılgılerıne konusma ıcerıklerıne bakar,,ona gore calısır soyler..olabılırmı boye bısey? olmaz degılmı???:S:S:S:

yani barıştınız mı? bu durumda mercanın 15 gün ayrılık var kehaneti doğru mu çıktı aşağı yukarı?

Selincimm sana ozelden de anlatmistim olanlari

Yani Elmira dun 2 hafta sonra hersey rayina oturacak dedi ki bu da yaklasik 20 gunluk bir ayrilik olacak anlamina geliyor.

Yani Mercanin dedigi 1-1.5 ay icinde 15-20 gunluk ayrilik cikacak boyle olursa.

sasırdıkca sasırıyorum,,ısım bılmek ne yahuuu cok fena korktum,,ınsallah kotu seyler duymam..işin bıde bu yonu var :)

bence oturmuş gibi. seni sevdiğini falan söylediyse. hadi bakalım :)

vardır takip eden :)) ne karar verdin olguyu arıyomusun bugün??

sasırdıkca sasırıyorum,,ısım bılmek ne yahuuu cok fena korktum,,ınsallah kotu seyler duymam..işin bıde bu yonu var :)

Canim ben gittigimde iyi kotu ne varsa duymak istiyorum dedim.

cunku olumsuz ise veya beni sevmiyor istemiyorsa da uzulurdum ama en azindan beklemekten vazgecerdim.

ben çook önceden gimiştim ersine bana kartını vermişti medyum ersin yazıyodu zaten kartta da. hem kahve hem kart açıyo, şu anki durumla ilgili herşeyi söylüyo doğruda çıkıyo, gelecekle ilgili çok şey söyledi ama uzun vadeler vermişti o yüzden olumlu ya da olumsuz diyemicem. ama bi şey daha var ki adam düşüncelerini okuyo söyleyim :)) utanıyosun:26:

Canim ben gittigimde iyi kotu ne varsa duymak istiyorum dedim.

cunku olumsuz ise veya beni sevmiyor istemiyorsa da uzulurdum ama en azindan beklemekten vazgecerdim.

evet haklısın bosuna umut etmek de kotu..bende ona gore planlarımı degıstırırım en azından hayal kurmam ya:S bende herseyı soyle dıycem...

hadı yaa:)bende su fal ısıne sardım gecen yıl fulyaya baktrmıstım sımdı elmırayla baslıyorum, 2hafta sonrada ersıne gıtcem buarada belkı bıde olgu cıkarırımp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…