İstanbul'da Fal - Falcılar

hadı yaa:)bende su fal ısıne sardım gecen yıl fulyaya baktrmıstım sımdı elmırayla baslıyorum, 2hafta sonrada ersıne gıtcem buarada belkı bıde olgu cıkarırımp

fulya'nın söylediği birşey çıktı sayılır dün bende. ben saçmalıyor öyle olması imkansız diye düşündüğüm için falın geri kalanını dinlemedim açıkçası. ama çıktı.

hadı yaa:)bende su fal ısıne sardım gecen yıl fulyaya baktrmıstım sımdı elmırayla baslıyorum, 2hafta sonrada ersıne gıtcem buarada belkı bıde olgu cıkarırımp

gidiyo paralar (( hepimizin derdi ortak galiba, umutlar yorgun

keryneia dua'yı aldımmm teşekkür ediyorum

bende de cok krıtık bısey bılmıstı ama sonra hep aynı seylerı soylemeye baslayınca sıkılmıstım

minik dua sende varsa atsana bana.keryneia yok şu an galiba...
niye üzüyosun kiii benii :)))))))))senin bolca mesaj hakkın var..

tatlilar.. mail adresinizi gonderin bana, 10 dakika bekleme suresi var, zor oluyor bu sekilde.. birazdan cekim icin cikiyorum.. aksama kadar herkes gondermis olur yarin yine ayni sekilde devam :)

tatlilar.. mail adresinizi gonderin bana, 10 dakika bekleme suresi var, zor oluyor bu sekilde.. birazdan cekim icin cikiyorum.. aksama kadar herkes gondermis olur yarin yine ayni sekilde devam :)

canım benim özel mesaj hakkım yok ama :)
anlamıyorum ki o kdara da mesaj gönderiyorum acaba site sayı hatası filan mı yapıyor

bizim sitenin de maşaallah'ı var.üyeden çok misafirler okuyorr...
şşşiiiiittt misafirler üye olunda sizinde paylaştıklarınızı okuyalımmm :))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…