İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar hazırmısınız

[*]Ben gerçekten çok şaşkınım şuan, Elmira suan ne hıssettıgımı resmen soyledi.
[*]Yol ayrımındasın, sankı ısaret beklıyosun dedı kı benım sıze soyledıgım seylerdı bunlar.
[*]Erkek arkadasımın tıpını tarıf ettı, karakterını cat cat soyledı, adını goremedı, hatta kendı soyledı son karta kadar gorurum sanmıstım ama goremedım adı ne dıye bana sordu en son. İlişkimizin basıyla sonlarını analız ettı ve gercekten hersey dedıgı gıbı...1-2ay once cıddı bı ayrılık evresınden gecmıssınız ama o gerı adım atan o olmus ve yenıden baslamıssınız dedı. bunların hepsı dogru...
[*]Ben eskı ılışkısıyle ılgılı bıseyler sordum, benım bıldıgım seylerı sıraladıgı gıbı, duymak ıstedıgım seylerı de soyledı.
[*]benım meslegımı soyledı ya sok oldum.

ben cok memnun kaldım,,75 lıra helal olsun...

gelecek yok mu?

aynı yerde calıstıgımızı da bıldı, ben buyuzden hatta ıs degıstırmeyı dusunuyorum ıkılemımde buda vardı, bunun ıcın acele etme 2-3aya kadar zaten iş degısıklıgın olacak ve senın ugrasmanla degıl bı duyum bı ılan gıbı bıseyle olacak dedı...kızlar ben mayıs devlet alımlarını beklıyorum ısın aslı..eger olursa odur ve turnayı gozunden vurmus olur dedı..
bıde baktıranlar yazmıstı bırazda terapı gıbı oluyo, cunku telkın verıyo demıslerdı, hakkatende kagıtları yorumlayıp sonrada ben ısaretlerı goruyorum sende soyle bı yol ızle der gıbı bı yolu var..soyluyoda zaten..buda guzel bısey..ve yıne herseyı Allah bılır demesı de guzel..
ılışkımle alakalıda cok guzel yorumlarda bulundu..sanmıyorumkı herkese aynı seylerı anlatsın cunku bukadar tutamazdı yanı bende...cok yasanılası seyler degıl cunku bence.. tarıhde verdı...

aynı yerde calıstıgımızı da bıldı, ben buyuzden hatta ıs degıstırmeyı dusunuyorum ıkılemımde buda vardı, bunun ıcın acele etme 2-3aya kadar zaten iş degısıklıgın olacak ve senın ugrasmanla degıl bı duyum bı ılan gıbı bıseyle olacak dedı...kızlar ben mayıs devlet alımlarını beklıyorum ısın aslı..eger olursa odur ve turnayı gozunden vurmus olur ..
bıde baktıranlar yazmıstı bırazda terapı gıbı oluyo, cunku telkın verıyo demıslerdı, hakkatende kagıtları yorumlayıp sonrada ben ısaretlerı goruyorum sende soyle bı yol ızle der gıbı bı yolu var..soyluyoda zaten..buda guzel bısey..ve yıne herseyı Allah bılır demesı de guzel..
ılışkımle alakalıda cok guzel yorumlarda bulundu..sanmıyorumkı herkese aynı seylerı anlatsın cunku bukadar tutamazdı yanı bende...cok yasanılası seyler degıl cunku bence.. tarıhde verdı..

Biraz takdık yapmam lazım....dedıklerını uygulıycam..
Elmıra bu cocuk senı kolay kolay bırakmaz dedı

falının umdugun gibi çıkmasına çok sevindim inş herşey iyi olur hepimiz için acaba rica etsem telini atabilirmisin bana mail adresimi biliosn geçen mailleştik

çok sevindim senin adına hayırlı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…