Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri İstanbul'da isteme-söz kıyafeti hk. yardım

tourmaline

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
5.545
198
688
- Yurtdışı
kızlar merhaba, bu ay isteme - sözü aynı anda yapmayı düşünüyoruz, nişanı da mı aynı gün yapsak henüz karar veremedim ama elbise konusunda sizden yardım rica ediyorum, kısıtlı zamanım var sadece önümde 2 cumartesi var bu iki günde nerelere bakmam lazım belirlemem lazım.İstanbul'da uygun isteme-söz kıyafeti nereden alabilirim acaba siz nerelerden aldınız?

Ben hayatta gitmem diyordum ama kesinlikle Eminönü-Mahmutpaşa gezmelisin.
Ben oradan aldım.

kızlar merhaba, bu ay isteme - sözü aynı anda yapmayı düşünüyoruz, nişanı da mı aynı gün yapsak henüz karar veremedim ama elbise konusunda sizden yardım rica ediyorum, kısıtlı zamanım var sadece önümde 2 cumartesi var bu iki günde nerelere bakmam lazım belirlemem lazım.İstanbul'da uygun isteme-söz kıyafeti nereden alabilirim acaba siz nerelerden aldınız?

Valla bende arkadaşın dediği gibi eminönüne gidicem ayrıca fatihh kesinlikle gitmelisin benimde önümde 1 cumartesi var bakalım napıcam :) çok heyecanlı :)

Ben marka tercih ettim isteme için Zara, Söz-Nişan bir arada olmuştu evde onu da sade istediğimden İpekyoldan hallettim :)Eminönü,Fatih,Mahmutpaşa,Kadıköy buralara da bakın derim:cool:

Bu hafta kadıköyü gezdim, çok beğendiğim bir elbise olmadı, beyaz renkte 2 tane elbise buldum ama beyaz renk almak istemiyorum zaten gelinlik beyaz diye yanlış mı düşünüyorum kızlar ?

Bu hafta kadıköyü gezdim, çok beğendiğim bir elbise olmadı, beyaz renkte 2 tane elbise buldum ama beyaz renk almak istemiyorum zaten gelinlik beyaz diye yanlış mı düşünüyorum kızlar ?

Bencede beyaz - siyah olmamalı canım böyle soft renkler olabilir ben öyle almayı düşünüyorum :)

Ben de Kadıköy'de baktim fakat pek icime sinen bi elbise olmadi. Hem söz hem de nisan elbisemi pendikte buldum. Magaza ve cesit cok inşallah istediğini bulursun.

Kuzenımı verdık bır ay once :KK1::KK1:

o elbısesını kotondan ben elbısemı mangodan aldım..
sadelıkten yanaysanız tavsıyem bu ıkısıdır =))
mango ıcın en ideal magaza kadıkoy baharıye caddesındekı
koton ucuzluk ıcınde cevahırın yanındakı magazası =))

bu arada madem evlilik var soz nisan var sayfama bir goz at ıstersen hem zayıflama tüyoları hem detox hemde gunluk yemek tarıflerı yazıyorum yenı evlenecek olanlara duyururlur

mutfaktamisafirvar.blogspot

Kuzenımı verdık bır ay once :KK1::KK1:

o elbısesını kotondan ben elbısemı mangodan aldım..
sadelıkten yanaysanız tavsıyem bu ıkısıdır =))
mango ıcın en ideal magaza kadıkoy baharıye caddesındekı
koton ucuzluk ıcınde cevahırın yanındakı magazası =))

bu arada madem evlilik var soz nisan var sayfama bir goz at ıstersen hem zayıflama tüyoları hem detox hemde gunluk yemek tarıflerı yazıyorum yenı evlenecek olanlara duyururlur

mutfaktamisafirvar.blogspot

sayfana mutlaka bakıcam canım..cevahirideki kotonu biliyorum ama cevahirin yanında da koton mağazası mı var ? yoksa winmax i mi kastediyorsun sanırım o kapanmış..

Back
X