Istanbulda nezih yaşanabilir semt önerileri

Ne kadar kira bütçeniz var
Onu da belirtirseniz yardımcı olanlar çıkacaktır?
Ve iş için mi? İstanbul'a çalışmak için gidiliyorsa işyeri hangi ilçede?
İstanbul trafiğini düşününce Avrupa Yakasından Anadolu Yakasına geçerken 10 sene geçiyor

İstanbul için ortalama kira bedellerini söylemek gerekirse, havuz+spor salonu+çocuk parkı+ cafe vb aktiviteleri olan site içindeki daireler 5000-10000 tl arası +aidat.

Ve iş için mi? İstanbul'a çalışmak için gidiliyorsa işyeri hangi ilçede?
İstanbul trafiğini düşününce Avrupa Yakasından Anadolu Yakasına geçerken 10 sene geçiyor
Ben bütçeyi merak ettim fiyatlar suan anadolu yakasının en kötü yerinde bile arşa cıkmış vaziyette

Arkadaş en nezih yerde ve site ici istiyor cunku

Ben bütçeyi merak ettim fiyatlar suan anadolu yakasının en kötü yerinde bile arşa cıkmış vaziyette

Arkadaş en nezih yerde ve site ici istiyor cunku
Aynen öyle, Anadolu yakasında nispeten konforlu nezih isim yapmış bir sitede oturmak istiyorsanız 7000 lira civarı kirayı ve 800-900 tl kadar bir aidatı gözden çıkarmanız gerekiyor, sitelerin olduğu mahallelerde müstakil bir apartmanda oturmayı planlıyorsanız da oraların kiraları site içi dairelerin 1000-1500 lira kadar altında oluyor.

Aylık geliriniz 50.000TL ise buyurun gelin orta halli bir semte. Çok lüks semtte oturmanız için holding sahibi olmanız lazım
Duydum ki artık İstanbul'da kirayı ödeyebilmek için insanlar koloni halinde yaşıyormuş
En kıytırık semtlerde bile kiralar 3000-5000 olmuş, siteler zaten aldı başını gidiyor, aidatları dahi bir kira bedeli kadar.
İyi ki kaçtım oralardan, gerçi Ege'de havalanmaya başladı, ev sahipleri yıllık kiracı almak istemiyor sezonluk daha karlı geliyor.

Ulen bende 2000lerde yaşadım Florya da kimse birşey demiyor değil mi nezih
Güzel yer üzülme sen

Konu sahibesi iş için mi yerleşecekler iş yeri neresi olacak yazsa, daha iyi yardımcı oluruz aslında zira iş Avrupa yakasında olacaksa Anadolu yakasında oturmak trafik açısından işkence olur.

Değil mi yahu? Hanımefendi yazdı başka konuları okuyor anlamadım

Fiyatlardan dolayı şok oldu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…