- 9 Temmuz 2018
- 658
- 738
- 103
- Konu Sahibi zinnureyn__
-
Ve iş için mi? İstanbul'a çalışmak için gidiliyorsa işyeri hangi ilçede?Ne kadar kira bütçeniz var
Onu da belirtirseniz yardımcı olanlar çıkacaktır?
Ben bütçeyi merak ettimVe iş için mi? İstanbul'a çalışmak için gidiliyorsa işyeri hangi ilçede?
İstanbul trafiğini düşününce Avrupa Yakasından Anadolu Yakasına geçerken 10 sene geçiyor
Aynen öyle, Anadolu yakasında nispeten konforlu nezih isim yapmış bir sitede oturmak istiyorsanız 7000 lira civarı kirayı ve 800-900 tl kadar bir aidatı gözden çıkarmanız gerekiyor, sitelerin olduğu mahallelerde müstakil bir apartmanda oturmayı planlıyorsanız da oraların kiraları site içi dairelerin 1000-1500 lira kadar altında oluyor.Ben bütçeyi merak ettimfiyatlar suan anadolu yakasının en kötü yerinde bile arşa cıkmış vaziyette
Arkadaş en nezih yerde ve site ici istiyor cunku
Ulen bende 2000lerde yaşadım Florya da kimse birşey demiyor değil mi nezihKüçükyalı, Bostancı civarında yedi sene yaşadım. Tavsiye ederim.
Duydum ki artık İstanbul'da kirayı ödeyebilmek için insanlar koloni halinde yaşıyormuşAylık geliriniz 50.000TL ise buyurun gelin orta halli bir semte. Çok lüks semtte oturmanız için holding sahibi olmanız lazım
Aha biri demiş.Ulen bende 2000lerde yaşadım Florya da kimse birşey demiyor değil mi nezih
Güzel yer üzülme senUlen bende 2000lerde yaşadım Florya da kimse birşey demiyor değil mi nezih
Değil mi yahu?Güzel yer üzülme sen
Konu sahibesi iş için mi yerleşecekler iş yeri neresi olacak yazsa, daha iyi yardımcı oluruz aslında zira iş Avrupa yakasında olacaksa Anadolu yakasında oturmak trafik açısından işkence olur.
Fiyatlardan dolayı şok oldu benceGüzel yer üzülme sen
Konu sahibesi iş için mi yerleşecekler iş yeri neresi olacak yazsa, daha iyi yardımcı oluruz aslında zira iş Avrupa yakasında olacaksa Anadolu yakasında oturmak trafik açısından işkence olur.
Bostancı’dan Antep’e hazin ve keskin bir geçiş.Bostancı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?