- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi zinnureyn__
Senin ki kırık bir gençlik hikayesiBostancı’dan Antep’e hazin ve keskin bir geçiş.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin ki kırık bir gençlik hikayesiBostancı’dan Antep’e hazin ve keskin bir geçiş.![]()
İstanbul'da yaşamanın bir bedeli varFiyatlardan dolayı şok oldu bence![]()
![]()
Yakında KV evine taşınacağım ben deDuydum ki artık İstanbul'da kirayı ödeyebilmek için insanlar koloni halinde yaşıyormuş
En kıytırık semtlerde bile kiralar 3000-5000 olmuş, siteler zaten aldı başını gidiyor, aidatları dahi bir kira bedeli kadar.
İyi ki kaçtım oralardan, gerçi Ege'de havalanmaya başladı, ev sahipleri yıllık kiracı almak istemiyor sezonluk daha karlı geliyor.
KV ile dovustum konuları is comin'Yakında KV evine taşınacağım ben de
Malesef öyle. Şimdi ben oturduğum daireden çıksam en az 2.500 -3.000 arasına verirler. Sitelerde ve yeni binalarda 4.000 - 5.000 arasında. İstanbul'un en belalı semtlerinden biri güya ama kiralarda lüks semtleri aratmamaya başladı
Aslında en güzeli ulaşımı kolay, merkezi küçük bir şehirde yaşamak. Miss gibiİstanbul'da yaşamanın bir bedeli var
İstanbul'u isteyenleri kaçırtacağız mesajlarımızla:))
Trafik tam bir kaos, güvenlik fena, kiralar el yakıyor, sebze meyve yemeyi unut cinsinden![]()
Orayı bana da tavsiye et ama kira ödememKüçükyalı, Bostancı civarında yedi sene yaşadım. Tavsiye ederim.
Kocaeli Sakarya da ikamet ediyorum ama bizde de işler sarpa sarıyorAslında en güzeli ulaşımı kolay, merkezi küçük bir şehirde yaşamak. Miss gibi
Okuyor ama yazmıyor![]()
Ay valla sizin oralar fena Teksas gibi, bir sizin orası bir de birkaç yer daha var da yazmayayım kötüleme gibi olur alınabilirler, her akşam haberlerde sizi anıyorumYakında KV evine taşınacağım ben de
Malesef öyle. Şimdi ben oturduğum daireden çıksam en az 2.500 -3.000 arasına verirler. Sitelerde ve yeni binalarda 4.000 - 5.000 arasında. İstanbul'un en belalı semtlerinden biri güya ama kiralarda lüks semtleri aratmamaya başladı
Ay sus ağzını hayırlı aç beeKV ile dovustum konuları is comin'
Görümcem çok iyi bu ara bal gibi .... Yalandan gulmekten bıktım vallaha kurtarın beniAy sus ağzını hayırlı aç bee
KV severim ben canım KV benim. Bu zamanlara kolay gelmedik çok dövüştük ama şimdi iyiyiz.
Sen git görümcene taşın![]()
iki haber paylaşıyorum semtimizle ilgili. Evi patlatan manyak benim hemen üst sokağımdaAy valla sizin oralar fena Teksas gibi, bir sizin orası bir de birkaç yer daha var da yazmayayım kötüleme gibi olur alınabilirler, her akşam haberlerde sizi anıyorum
İstanbul zaten pahalı bir şehirdi ama son 2 senedir iyice rayından çıktı, güvenlik ve trafik çilesi de iyice arttı.
Bütçeniz nedir ?Arkadaşlar iş için uzaktan çalışılıyor. Baya bir süre de uzak olacak o yüzden. Anadolu veya Avrupa olur. İlla ki merkezi bir yer olması şart değil. Sadece sizlerden menun kaldığınız semt sordum. Ona göre bakacağım fiyatları kendime göre değerlendireceğim
Kaynananın orada evi varsa tavsiye ederim.Orayı bana da tavsiye et ama kira ödemem![]()
Uzaktan çalışıp İstanbula taşınma fikri çok kötü fikir. Buraya gelmek için özel bir sebebiniz yoksa gerçekten iyi ölçüp biçin.Arkadaşlar iş için uzaktan çalışılıyor. Baya bir süre de uzak olacak o yüzden. Anadolu veya Avrupa olur. İlla ki merkezi bir yer olması şart değil. Sadece sizlerden menun kaldığınız semt sordum. Ona göre bakacağım fiyatları kendime göre değerlendireceğim
Aman ne var orada gelin buralara bırakın şu İstanbul'uiki haber paylaşıyorum semtimizle ilgili. Evi patlatan manyak benim hemen üst sokağımda
Ha bir de çaprazımdaki binada çöp ev varmış belediye baskın yaptı. Evden fareler fışkırdı
![]()
ŞOK YAŞANDI! Son dakika: Bağcılar'da bir binada patlama meydana geldi | Son dakika haberleri
Bağcılar'da bir dairede patlama meydana geldi, 6 kişi itfaiye tarafından kurtarıldı. Patlamanın meydan geldiği dairede, uyuşturucu madde kullanan ve şizofren olduğu öne sürülen şahsın doğalgaz borusunu kestikten sonra evden çıktığı iddia edildiwww.haberturk.com
![]()
Bağcılar Oto Center'daki kanlı baskın kamerada!
Son dakika gelişmesi... İstanbul'un Bağcılar ilçesindeki Oto Center'da dün akşam saatlerinde silahlı saldırı yaşandı. Saldırıda aynı aileden 3 kişi öldürüldü. Olay anında yaşanılanlar bir yurttaş tarafından saniye saniye kaydedildi.www.cumhuriyet.com.tr
iki haber paylaşıyorum semtimizle ilgili. Evi patlatan manyak benim hemen üst sokağımda
Ha bir de çaprazımdaki binada çöp ev varmış belediye baskın yaptı. Evden fareler fışkırdı
![]()
ŞOK YAŞANDI! Son dakika: Bağcılar'da bir binada patlama meydana geldi | Son dakika haberleri
Bağcılar'da bir dairede patlama meydana geldi, 6 kişi itfaiye tarafından kurtarıldı. Patlamanın meydan geldiği dairede, uyuşturucu madde kullanan ve şizofren olduğu öne sürülen şahsın doğalgaz borusunu kestikten sonra evden çıktığı iddia edildiwww.haberturk.com
![]()
Bağcılar Oto Center'daki kanlı baskın kamerada!
Son dakika gelişmesi... İstanbul'un Bağcılar ilçesindeki Oto Center'da dün akşam saatlerinde silahlı saldırı yaşandı. Saldırıda aynı aileden 3 kişi öldürüldü. Olay anında yaşanılanlar bir yurttaş tarafından saniye saniye kaydedildi.www.cumhuriyet.com.tr
Zengin işte soylemiyor hooofffffffffBütçeniz nedir ?
O zaman Anadolu Yakası için Ataşehir, Moda, Acıbadem, Bostancı gibi yerleri önerebilirim lakin kira aralığı ortalama 6000-10000 arası + aidat olacaktır bunu da belirteyim.Arkadaşlar iş için uzaktan çalışılıyor. Baya bir süre de uzak olacak o yüzden. Anadolu veya Avrupa olur. İlla ki merkezi bir yer olması şart değil. Sadece sizlerden menun kaldığınız semt sordum. Ona göre bakacağım fiyatları kendime göre değerlendireceğim