Istanbulda nezih yaşanabilir semt önerileri

Herkes gibi bütçeye dair cevabı arıyor gözlerim😂
Böyle bir yer için kirada oturmak aşırı lüks artık.

Duydum ki artık İstanbul'da kirayı ödeyebilmek için insanlar koloni halinde yaşıyormuş😬
En kıytırık semtlerde bile kiralar 3000-5000 olmuş, siteler zaten aldı başını gidiyor, aidatları dahi bir kira bedeli kadar.
İyi ki kaçtım oralardan, gerçi Ege'de havalanmaya başladı, ev sahipleri yıllık kiracı almak istemiyor sezonluk daha karlı geliyor.
Yakında KV evine taşınacağım ben de :D
Malesef öyle. Şimdi ben oturduğum daireden çıksam en az 2.500 -3.000 arasına verirler. Sitelerde ve yeni binalarda 4.000 - 5.000 arasında. İstanbul'un en belalı semtlerinden biri güya ama kiralarda lüks semtleri aratmamaya başladı

Yakında KV evine taşınacağım ben de :KK70:
Malesef öyle. Şimdi ben oturduğum daireden çıksam en az 2.500 -3.000 arasına verirler. Sitelerde ve yeni binalarda 4.000 - 5.000 arasında. İstanbul'un en belalı semtlerinden biri güya ama kiralarda lüks semtleri aratmamaya başladı
KV ile dovustum konuları is comin'

İstanbul'da yaşamanın bir bedeli var😬
İstanbul'u isteyenleri kaçırtacağız mesajlarımızla:))
Trafik tam bir kaos, güvenlik fena, kiralar el yakıyor, sebze meyve yemeyi unut cinsinden🤣
Aslında en güzeli ulaşımı kolay, merkezi küçük bir şehirde yaşamak. Miss gibi

Okuyor ama yazmıyor :KK8:

Arkadaşlar iş için uzaktan çalışılıyor. Baya bir süre de uzak olacak o yüzden. Anadolu veya Avrupa olur. İlla ki merkezi bir yer olması şart değil. Sadece sizlerden menun kaldığınız semt sordum. Ona göre bakacağım fiyatları kendime göre değerlendireceğim

Yakında KV evine taşınacağım ben de :KK70:
Ay valla sizin oralar fena Teksas gibi, bir sizin orası bir de birkaç yer daha var da yazmayayım kötüleme gibi olur alınabilirler, her akşam haberlerde sizi anıyorum😬

İstanbul zaten pahalı bir şehirdi ama son 2 senedir iyice rayından çıktı, güvenlik ve trafik çilesi de iyice arttı.

Ay sus ağzını hayırlı aç bee :KK70:
KV severim ben canım KV benim. Bu zamanlara kolay gelmedik çok dövüştük ama şimdi iyiyiz.

Sen git görümcene taşın :KK70:
Görümcem çok iyi bu ara bal gibi .... Yalandan gulmekten bıktım vallaha kurtarın beni 🤮

Piton bilirsiniz avına hep iyi davranirmis sarıp sarmalarmis 👍

Ay valla sizin oralar fena Teksas gibi, bir sizin orası bir de birkaç yer daha var da yazmayayım kötüleme gibi olur alınabilirler, her akşam haberlerde sizi anıyorum😬

İstanbul zaten pahalı bir şehirdi ama son 2 senedir iyice rayından çıktı, güvenlik ve trafik çilesi de iyice arttı.
iki haber paylaşıyorum semtimizle ilgili. Evi patlatan manyak benim hemen üst sokağımda :D
Ha bir de çaprazımdaki binada çöp ev varmış belediye baskın yaptı. Evden fareler fışkırdı :D

Arkadaşlar iş için uzaktan çalışılıyor. Baya bir süre de uzak olacak o yüzden. Anadolu veya Avrupa olur. İlla ki merkezi bir yer olması şart değil. Sadece sizlerden menun kaldığınız semt sordum. Ona göre bakacağım fiyatları kendime göre değerlendireceğim
Bütçeniz nedir ?

Uzaktan çalışıp İstanbula taşınma fikri çok kötü fikir. Buraya gelmek için özel bir sebebiniz yoksa gerçekten iyi ölçüp biçin.
Bütçeyi bilmeden semt önermek de mantıksız. Ama her durumda bahsettiğiniz özellikte bir ev için kiranın 5000+ olacağını bilin.

iki haber paylaşıyorum semtimizle ilgili. Evi patlatan manyak benim hemen üst sokağımda :KK70:
Ha bir de çaprazımdaki binada çöp ev varmış belediye baskın yaptı. Evden fareler fışkırdı :KK70:

Aman ne var orada gelin buralara bırakın şu İstanbul'u 😔

iki haber paylaşıyorum semtimizle ilgili. Evi patlatan manyak benim hemen üst sokağımda :KK70:
Ha bir de çaprazımdaki binada çöp ev varmış belediye baskın yaptı. Evden fareler fışkırdı :KK70:

1638280966505.webp

Fotoğrafa beş saniye bakınca bıçaklanıyorsunuz. 🤪

O zaman Anadolu Yakası için Ataşehir, Moda, Acıbadem, Bostancı gibi yerleri önerebilirim lakin kira aralığı ortalama 6000-10000 arası + aidat olacaktır bunu da belirteyim.

Back
X