- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi zinnureyn__
Çok şükür yedi yıldır bir şey olmadı. Ama arkadaşın eşi telefonda konuşurken telefonunu çaldılar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür yedi yıldır bir şey olmadı. Ama arkadaşın eşi telefonda konuşurken telefonunu çaldılar
Hafta da 1 gün olduğu için geliyoruz. 5000'i zaten gözden çıkardıkUzaktan çalışıp İstanbula taşınma fikri çok kötü fikir. Buraya gelmek için özel bir sebebiniz yoksa gerçekten iyi ölçüp biçin.
Bütçeyi bilmeden semt önermek de mantıksız. Ama her durumda bahsettiğiniz özellikte bir ev için kiranın 5000+ olacağını bilin.
Zengin işte soylemiyor hooofffffffff
iki haber paylaşıyorum semtimizle ilgili. Evi patlatan manyak benim hemen üst sokağımda
Ha bir de çaprazımdaki binada çöp ev varmış belediye baskın yaptı. Evden fareler fışkırdı
![]()
ŞOK YAŞANDI! Son dakika: Bağcılar'da bir binada patlama meydana geldi | Son dakika haberleri
Bağcılar'da bir dairede patlama meydana geldi, 6 kişi itfaiye tarafından kurtarıldı. Patlamanın meydan geldiği dairede, uyuşturucu madde kullanan ve şizofren olduğu öne sürülen şahsın doğalgaz borusunu kestikten sonra evden çıktığı iddia edildiwww.haberturk.com
![]()
Bağcılar Oto Center'daki kanlı baskın kamerada!
Son dakika gelişmesi... İstanbul'un Bağcılar ilçesindeki Oto Center'da dün akşam saatlerinde silahlı saldırı yaşandı. Saldırıda aynı aileden 3 kişi öldürüldü. Olay anında yaşanılanlar bir yurttaş tarafından saniye saniye kaydedildi.www.cumhuriyet.com.tr
Saaalllğhhhhj hoykurdum bebem fırladı
Darıca de kurtulBütçe yazmıyor ama hem biraz daha uygun hem de nezih olan yerleri söyleyeyim. Tuzla ve Çatalca. Tabii İstanbulda sayilmayabilir oralar![]()
Kocaeli mi, Sakarya mı?Kocaeli Sakarya da ikamet ediyorum ama bizde de işler sarpa sarıyor
Doğma büyüme İstanbulluyum şu son 10 senedir olan bozulmayı hiç görmemiştim, pandemi öncesi İstanbul'a geldim dedelerin pantolona iliştirilmiş kese metoduyla para, k.kartı vs taşıdımÇok şükür yedi yıldır bir şey olmadı. Ama arkadaşın eşi telefonda konuşurken telefonunu çaldılar![]()
O zaman orta halli bir semtte bahsettiğiniz gibi bir ev bulabilirsiniz.Hafta da 1 gün olduğu için geliyoruz. 5000'i zaten gözden çıkardık
Eşime geçenlerde dedim eskiden korkmuyordum ama artık burası beni gündüz bile korkutuyor diye.
Tövbe estağfurullah gülüyorum ama komik değil aslında, ağlanacak hale gülme durumu benim ki, her akşam sizin oraların haberlerini dinliyorum daha yer söylemeden kesin Bağcılardır diyorum o derece meşhur oldu![]()
Ben ikisinde de varım sana hangi lazım??Kocaeli mi, Sakarya mı?![]()
SakaryaBen ikisinde de varım sana hangi lazım??
İstanbul genel olarak bozuldu Calcifer, bazı ilçelerde daha fazla olay yaşanıyor fakat bugün herhangi bir ilçesinde gece gezmek pek tekin değil, biz eskiden yürüyerek kestirme olsun diye mezarlık sokaklarından bile geçerdik ama şimdi mümkün görünmüyor.Eşime geçenlerde dedim eskiden korkmuyordum ama artık burası beni gündüz bile korkutuyor diye.
İnsan profili degisti çünkü eski İstanbul degil malesef .İstanbul genel olarak bozuldu Calcifer, bazı ilçelerde daha fazla olay yaşanıyor fakat bugün herhangi bir ilçesinde gece gezmek pek tekin değil, biz eskiden yürüyerek kestirme olsun diye mezarlık sokaklarından bile geçerdik ama şimdi mümkün görünmüyor.
İçi tıka basa insan dolu toplu taşımalarda bile kadınları taciz eden sapkın tipler varken artık alt geçitmiş, tenha yerlermiş tek başınıza geçebileceğiniz yerler değil.
Pandemiden birkaç ay evvel İstanbul'a gittim, geceleri epey temkinli olmak zorunda kaldım, ki karanlıktan tenhalardan korkan biri değilim, gece yarısı tek başına her yere giderim ama İstanbul benim doğduğum bildiğim yer olmaktan çıktı, insanların birbirine tahammülü de kalmamış her an trafikte bir kavganın saldırının içinde buluyorsunuz kendinizi.
Çok teşekkür ederim bakacağım hemen :)Buyukcekmece mimaroba semtinde oturuyorum. Burasida nezih guzel bi yer. Kiralarda 5000 bine guzel sıfır ev bile bulabilirsiniz. Genelde evler burada da site. Ben 12 senedir burada oturuyorum. Once cok daha sakindi simdi biraz daha kalabalik ama hic nezihligini yitirmedi mimaroba. Burada oyle suriyeli afgan felan tek tüktür. Istanbul icine biraz uzak kaldigi icin cok tercih etmiyorlar![]()
Tavsiyenizi dikkate alıcam çok teşekkürlerAtaşehir semt site ortam olarak güzeldir ama her sitenin neredeyse bir küçük şehir evi kadar kirası vardır.
Yine daha uygun fiyatlarda Çekmeköy taraflarında site ortamında ev bulabilirsiniz.
Bunun dışında Avrupa yakasında İstanbul Gaziosmampaşa mevlana mahallesi Avrupa konutları Tem 1 Tem 2 iyidir. Gazi mahallesine yakın ama kendi içlerinde izole ortamları vardır. Değerlendirilebilir.