Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sevgiliyle tartışınca kız arkadaşlara anlatırsın ama,
kız arkadaşla ilgili sorunu sevgiliye anlatamazsın çünkü hı hııı diyip anca bakar bön bön en azından benimki öyle
Evet uskudar bunaltici bir yer. aksam 9 10dan sonra araba sesi bile duymadigim oluyo bu sokakta. Ortakoy bebek oralara bi kez gtmstm cok guzel eglenceli yerler gercekten. Ayrinti vermen cok iyi oldu cok tesekkur ederim. Butun onerileri not aliyorum. ise baslamadan yapmak istiyorum hepsini. bu sehirde neden dogmadim diyorum bazen. Burdan cevrem olurdu ne guzel. Cunku cok seviyorum istanbulu. Bir de sirkecide fotograf makinesi satan yerler varmis orayi bulmak istiyorum. Kendi kendimi nasil cekeceksem artik :)
Şimdiiii Üsküdar'dan Eminönü vapuruna atlıyorsun arkadaşım. Sonra sağa doğru ilerliyorsun alt geçit var ordan geçip Sirkeci'de yani ilk durakta iniyorsun. Gidiş istikameti yönünde en fazla 10-15 adım attığında yine sağda kalıyor Hayyam Çarşısı. Tramvaydan inince bile sorsan elleriyle "aha şurası" derler. Bi'de kesinlikle Beyazıt'a git ve ordan aşağı doğru Eminönüye kadar yürü. Ben Beyazıt'ta okuyorum tek başıma yürüyorum hep nasılsa biyere sapmıyor yol dümdüz gidiyor, kaybolma derdinde olmaz. Orda tarihi Sultanahmet köftecisi var Sultanahmet'te sol tarafta kalıyor 7 tlye menüsü var köfte ekmek +ayran ayyy canım çekti