- 27 Temmuz 2013
- 2.839
- 1.165
- 373
- Konu Sahibi reticentgirl
-
yağmur yağsın sıkıntı degil biz iyi anlaştıktan sonra :) yakınmış ya 15-20 dakıkaymış araba ile o yüzden alışverişi sorun etmiyorum kolay olur yakın ya :)
Eşin ile uyum içinde olmayı başarırsanız size her yer Istanbul.
Sonsuz mutluluklar dilerim.
Oo supermis o zaman koy gibi degil :) Bazi koylerde bakkal,market,saglik ocagi falan her sey var saatbasi otobus var sanslisiniz o zaman :))
karadenizde kalıyor köy yani güzeldir yeşil :)
evet alışveriş yapmak konusunda sıkıntılı artık 15 günde bir merkeze inmek lazım :)
benimde düğün tam kış başlancıgı 1.5 ay var kışa denk geliyor soba falan kurulmuş artık yaşayacagız yapacak birşey yok :)
Madem 15-20 dakika neden merkezde oturup gidiş geliş yapmıyorsunuz? Ben de köy öğretmeniyim, ilçeye 20 dk uzaklıkta okulumuz, gidiş geliş yapıyoruz. Batıdan gelip iç anadoludaki bir ilin ilçe merkezine bile dayanamıyorum. Köyde kalacaksanız Allah sabır versin size..yağmur yağsın sıkıntı degil biz iyi anlaştıktan sonra :) yakınmış ya 15-20 dakıkaymış araba ile o yüzden alışverişi sorun etmiyorum kolay olur yakın ya :)
Gercekten koyde yasamak cok zor ama koyune gore degisir.Sizin Karadenizmis ne guzel insallah kar yagmiyordur cunku koye kar yagdiginda genelde sebekeler gider ulasim kapanir..Alisverisi aylik yaparsiniz muhtemelen merkeze kac dakikaymis buda onemli yani
Siz nerelisiniz ? Karadeniz kültürü size tanıdık mı ?
Yeşil olarak bakarsanız evet güzel istanbulda ben ağaca yeşile hasretim.
Ama soba karakış canım istediğinde hadi alışveriş yapayım desem nerede nealıcam?
Pek benim yapabileceğim bisey değil yaparım diyosanız neala
Canim Allah gecim versin agzinizin tadi yerinde olsun gerisi bos
Hayirli ugurlu olsun insallah evliligin
Madem 15-20 dakika neden merkezde oturup gidiş geliş yapmıyorsunuz? Ben de köy öğretmeniyim, ilçeye 20 dk uzaklıkta okulumuz, gidiş geliş yapıyoruz. Batıdan gelip iç anadoludaki bir ilin ilçe merkezine bile dayanamıyorum. Köyde kalacaksanız Allah sabır versin size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?