İSTANBUL'DAN KÖYE GELİN GİDİYORUM

bakalım biz napacağız sosyal ortam elbette ki yok.
artık yapacağımız köydeki insanlarla tanışmak sohbet etmek :)

öyle huysuz kimse ile anlaşamayan bi insan değilim gittiğim ortamlarda çok sevilirim eminim köydede öyle olur köy insanını severim herkese saygılıyımdır o yuzden sorun yaşayacağımı zannetmiyorum :)

tabi insan bi zamandan sonra sıkılıyor köyden ama bi uğraş bulursam sıkılmam kitaplarım var benim sürekli onları okurum ders çalışırım ev işiydi yemekti falan filan artık gün öyle böyle geçer :)

Bazisi sevmez duramaz,bazisi icin bir deneyimdir,sever.sen istedikten sonra cokda seversin,ileriki yillar da size cok guzel anilar birakabilir.
Bazi koyler sehirden rahat.kastomonu insani da iyidir,yani benim tanidiklarim oyleydi.
Buyukler ne demis dogdugun yer degil doydugun yer.
İlk gunler zorlanirsin belki ama sonra ayrilmak istemezsin.

evet kastamonu insanı iyidir
bakalım nasıl bi serüven olacak köye gitmek benim için hiç bilmiyorum göreceğiz
bir bucuk iki ay sonra artık konu açarım yine köy hayatım nasıl gidiyor sevdim mi sıkıldım mi yazarım sizlere :)

Çok çok çok mutlu olun inşallah

akıllıca. çok uzak değil zaten. 15 20 km uzaklıktaki yerin yolu kapanmaz zaten. kapansa da hemen açılır

nişanlım biraz pimpiriklidir tehlikeyi göze alamaz onun kafası rahat olacak yani uğraşamam dedi yol kapanır açılmaz belki diyor çok sağlamcıda gözü almadı anlayacağınız :)

nişanlım biraz pimpiriklidir tehlikeyi göze alamaz onun kafası rahat olacak yani uğraşamam dedi yol kapanır açılmaz belki diyor çok sağlamcıda gözü almadı anlayacağınız :)
o zaman en doğru kararı vermiş :) iş ne peki?

İlçe merkezine ya da il merkezine yakınsa oralarda oturun .Mecbur kalmadıkça köye yerleşmeyin . Köy ortamında siz arkadaş , komşu bulmanız zor olur . Çünkü herkesin kendi ortamı olur , gündüz köy işleri olur . Adapte olamayabilirsiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…