- 7 Mart 2014
- 292
- 139
- 43
- 30
- Konu Sahibi reticentgirl
-
Soba yakmakta hiç bişey yok 26 sene sobayı sadece filmlerde gördükten sonra çalıştığım köyde iş başa düşünce şak diye öğrendim 1 sene de her sabah ben yaktım. Yakması Problem değil de o hayatta umduğunu bulur musun bilmiyorum? Sosyal yanı yok çünkü köy hayatına bayılmama rağmen arada sosyal ortam olmayışı beni çok bunaltmıştı
Yaninda sevdiğin adam olacak. Hayallerınizi ikinizinde bilmedigi yerde yasicaksiniz. Ne güzel iste birbirinize kol kanat olacaksiniz. Hayirlisi olsun
Banada en yaşayamayacağım Karadeniz köyleri gibi gelmişti.
Sürekli yağmur ve kapalı hava,en yakın eve bağırsan duymaz.evler birbirinden çok uzak.
insanlarla beraberlik olmasa köylerde yaşam olmaz ki.inziva gibi.
Kastamonu köyleri güzeldir bence, iyi insan ilişkileri kurarsanız hiç zorluk yaşamazsınız diye düşünüyorum.
merhaba bende kastamonu ınebolu ılçesinin köyündenim ama ıstanbulda yaşıyorum tabi yazları arada gideriz bizde merkeze 10 dk araba ile. ama ben köyde duramıyorum bunalıyorum tabi akşam sevdiğin kişinin geleceğini beklemek daha bir ayrıdır belki ama duramıyorum nedense yeşillikdir guzeldır sahil kasabasıdır amma bana zor geliyor
Köyseverler gözümde çılgın birer maceraperest.
Bazisi sevmez duramaz,bazisi icin bir deneyimdir,sever.sen istedikten sonra cokda seversin,ileriki yillar da size cok guzel anilar birakabilir.
Bazi koyler sehirden rahat.kastomonu insani da iyidir,yani benim tanidiklarim oyleydi.
Buyukler ne demis dogdugun yer degil doydugun yer.
İlk gunler zorlanirsin belki ama sonra ayrilmak istemezsin.
Umarim kolayca alisirsiniz...
Çok çok çok mutlu olun inşallahmerhabalar sevgili kadınlar kulubü üyeleri :)
Nişanlım memur olduğu için tayini köye çıktı.köyde oturacağız bir buçuk ay sonra İnşallah düğünümüz olacak
yeni bir şehir yeni bir ortam yeni bir köy nasıl olacak ayak uydurabilecek miyim çok merak ediyorum
soba yakmasını bile bilmem beni büyük macera bekliyor Rabbim utandırmasın hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)
Kastamonu içerde kalır deniz kenarı az bir il
Hangi ilçesinin köyü ya da merkezin mi köyü
Çok çok çok mutlu olun inşallah
akıllıca. çok uzak değil zaten. 15 20 km uzaklıktaki yerin yolu kapanmaz zaten. kapansa da hemen açılırlojman olduğu için bide kira veremem dedi o yüzden :)
akıllıca. çok uzak değil zaten. 15 20 km uzaklıktaki yerin yolu kapanmaz zaten. kapansa da hemen açılır
o zaman en doğru kararı vermiş :) iş ne peki?nişanlım biraz pimpiriklidir tehlikeyi göze alamaz onun kafası rahat olacak yani uğraşamam dedi yol kapanır açılmaz belki diyor çok sağlamcıda gözü almadı anlayacağınız :)
Inşallah; )Allah razı olsun amin inşallah çok teşekkür ederim sizde çok mutlu olun hayatınız boyu :)
o zaman en doğru kararı vermiş :) iş ne peki?
kastamonu cidenin bir köyü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?