İSTANBUL'DAN KÖYE GELİN GİDİYORUM

işte artık çok geç eşyalar falan alındı döşendi zaten çok kalmam diyor bende o yüzden üstüne gitmiyorum
bakalım sonumuz hayrolusun inşallah :)

yok sorun değil benim için rahat ederim inşallah :)

öğretmen oda :) köylü bunu nasıl sevmişse daha dogrusu sevdirmiş kendini üstüne ölüyorlar :))
ayy yeni mezun mu:) 20 yaşındaymışsın genceciksin:) bence gayet güzel bi hayat sürersin köy diyince serin serin temiz hava geldi aklıma:) memleketleriniz nere:)

ayy yeni mezun mu:) 20 yaşındaymışsın genceciksin:) bence gayet güzel bi hayat sürersin köy diyince serin serin temiz hava geldi aklıma:) memleketleriniz nere:)

evet yeni mezun diyebilirim ben maraşlıyım o kastamonulu :)
napalım kısmet işte geldimi yaş baş dinlemiyor 21 olucam bu ayın sonunda inşallah:)

bi deneyim olur senin için. yalnız sana tavsiyem bunaldığında üstüne gitme eşinin..

yok gitmem ben anlayışlı bi insanım halden vardan yoktan anlayan insanım o yuzden üzmem onu
ben genelde sinirlendiğimde içine kapanırım konusmak istemem kimse ile tabi karsımdakı de ben sinirli iken ben ugrasmayacak :) yoksa canavara dönüşebilirim her insan gibi

evet yeni mezun diyebilirim ben maraşlıyım o kastamonulu :)
napalım kısmet işte geldimi yaş baş dinlemiyor 21 olucam bu ayın sonunda inşallah:)
bişey yok yşında:) seviyosan kariyer planını tamamladıysan tamamdır:)anca yaş farkı belki sorun olabilir. oğlan büyük mü çok? kaç yaş var?

kastamonu cidenin bir köyü :)
ilceyi sorduktan sonra gordum mesajinizi, ben de cideliyim :) cide kastamonunun en guzel ilcelerinden biri, turkiyenin en uzun sahilidir cide sahili. Yazin festival(rifat ilgaz festivali) olur, yaz aksamlari sahil insan kaynar, eglencelidir, denizi cok guzel, gunesin batisini izlemeye zaten doyamazsin, insanlari da cok tatlidir,hele memur,ogretmen olarak gelen kisilere sahip cikarlar :) fakat yasam(sebze,meyve) biraz pahali malesef.
Ayrica kastamonu merkeze yaklasik 2saat uzaklikta

Agır oldu bu canım bizleri resmen asagılamışsın..
Kurban ol sen köylülere..

Ay halinden cok memnunsun dert topici niye actin :d Allah korusun koyde falan yasamak zorunda kalmak istemem elbette metropol kadini olarak brrrrrr hani il merkezinde belki yasamaya calisirim ama koy falan Allah korusun

Sonra da kaloriferli yerde totolarını ısıtırken öğretmen olmakta ne var derler.
Evet doğru, ben şu an soba yakmıyorum, boya yapmıyorum, okul ve tuvalet temizliğini yapmıyorum, odun kırmıyorum, bit kontrolü yapmıyorum, kapı kolum kırılsa kendim değişmiyorum, sular donsa okul için su getirtmiyorum,
Agır oldu bu canım bizleri resmen asagılamışsın..
Kurban ol sen köylülere..
Niye kurban olayım kendinize gelin. Çocukluğum köyde geçtiği gibi köyde de çalıştım yaşadığım bu. Sizde öyle değilse bizde öyle değil der geçersiniz, laf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…