- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Aynen merakla bekliyirm bendeYeni sezon sonunda bu akşam başlıyor
Aynen biraz saçma olmus yaaaBaşını gördünüz mü, bilim kurguya bağlamışlar sanki.
Ay inanamıyorum !!
Neden öyle düşündünüz ?Faruk Garibin oğlu mu
Ben sadece ilk bölümü izledim henüz o sanırım ikinci bölümde de böyle bir hava vermişler . İzleyince bakarım bende .Faruk Garibin oğlu mu
evet ya o ne öyle20 yıl sonrasına gitmişler ama abartmışlar sanki :)
teyze sayesinde başlarına gelmeyen kalmadıEsma Sultanin doğum günü partisi süperdi polis baskını ve nezarethane bölümlerinde gozumden yaş geldi gülmekten
aslında çokda berbat değildi.bundan 20 sene öncesine gitsek görüntülü arama desek inanabilirmiydik.o kadar hızlı gelişiyorki teknolojinin hızına yetişmek ne mümkün.Sezonun ilk sahneleri berbattı neyseki o uzay çağı sahnelerinden sonra izlenilir eski haline geri döndü . İkinci sezondan itibaren izlemeye başlamıştım . Şimdi dönüp ilk sezonu izliyorum :)
Bu arada son bölümü henüz izlemedim ilk fırsatta bakacağım .
Son olarak doktor , Adem e Dilara nın da annesi gibi her olayda ilk sorumlu kendisini gördüğü tarzında şeyler söyledi . Bence haksızlık etti , belki ilk zamanlar öyleydi ama sonra Adem e güvendi ve çok kolladı o yüzden Boran’ların batışının altında Adem in olması onu bu kadar yıktı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?