İstanbullu Gelin

Yeni sezon sonunda bu akşam başlıyor

Lütfen bu diziyi bozmayın , diziyi bırakmak istemiyorum izlediğim bir tek bu kaldı .

zaten varya hep namus örf adet budalalarının yaptığı bir sürü haltlar çıkıyor karşımıza kesin faruk garibin oğlu olabilir inanırım az değilmiş esmada. tuhaf sevdiği ile evlenememış bir kadın dizi başında neden oğluna benim istediğim kız olacak diye diretip kendi başına geleni oğluna yaşatmaya çalışıyor.

Şimdilik sadece ilk bölümü izledim , ikinciyi izleyince onunla ilgili de yorum yazarım :) Sezonun ilk bölümünün ilk sahneleri çok ama çok saçmaydı . Keşke o sahneler olmadan film ilerleseydi . Onun dışında Adem yetmezmiş gibi birde düşman hala çıktı . Oldu mu yani ?

Bölümde değil fragmanda böyle bir iddia atılıyor ortaya.
Bakalım.
Ama yani, başladığı ile bittiği bir olmalıydı. Sırf aksiyon katmak için bu klişelere girilmemeli.

Esma Sultanin doğum günü partisi süperdi polis baskını ve nezarethane bölümlerinde gozumden yaş geldi gülmekten

Sezonun ilk sahneleri berbattı neyseki o uzay çağı sahnelerinden sonra izlenilir eski haline geri döndü . İkinci sezondan itibaren izlemeye başlamıştım . Şimdi dönüp ilk sezonu izliyorum :)
Bu arada son bölümü henüz izlemedim ilk fırsatta bakacağım .
Son olarak doktor , Adem e Dilara nın da annesi gibi her olayda ilk sorumlu kendisini gördüğü tarzında şeyler söyledi . Bence haksızlık etti , belki ilk zamanlar öyleydi ama sonra Adem e güvendi ve çok kolladı o yüzden Boran’ların batışının altında Adem in olması onu bu kadar yıktı .

aslında çokda berbat değildi.bundan 20 sene öncesine gitsek görüntülü arama desek inanabilirmiydik.o kadar hızlı gelişiyorki teknolojinin hızına yetişmek ne mümkün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…