- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
Burcu’yu bilemiyorum da senaristler sapıttı iyice. 2 sezondur 1 bölüm bile kaçırmadan izledim sanırım. Ama yeni sezonda devam etmeyeceğim böyle giderse. Aynı şeyler tekrar tekrar...Burcu gelin ne yaptı öyle ya!!!
Iste simdi siren bekar...fikretde onu her gordugunde bon bon bakiyo zaten gozune isik tutulmus gibi....esas sen ipek farkederse birseyler olursa super olur ortam sahane...Siren'in Fikret'e asılması...Ne gereksiz olmuş
Kitapta Süreyya katil mi oluyor ?Biraz kitaba doğru bir dönüş var.
Yani bunca zamandır kitaba göre pek hareket etmemiş olup sonunu ona bağlamaları aşırı saçma.
Şimdilik yarım sezonluk anlaşma var, belki de bitirmeye karar verdiler.
Ama umarım kitap gibi bitmez.
Zaten kitap gibi olamaz en başından beri karakterler bile buna göre gitmediler.
Saçmalarsa izlemeyi bırakırım ama umarım öyle birşey olmaz .Başlasın artik dediğim dizilerden saçmaliycak gibi ama
Kitapta ipeğin oynadığı karakter Süreyya diye biliyorumSaçmalarsa izlemeyi bırakırım ama umarım öyle birşey olmaz .
Aaa öyle mi hiç bilmiyordum . Eğer öyleyse kitaptan bu kadar kopmuşken tekrar kitaba bağlamasınlar lütfen .Kitapta ipeğin oynadığı karakter Süreyya diye biliyorum
Ben kitabı okumadım da duydum.Aaa öyle mi hiç bilmiyordum . Eğer öyleyse kitaptan bu kadar kopmuşken tekrar kitaba bağlamasınlar lütfen .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?