İstanbullu Gelin

Tam Adem e sempati duyuyorum , anlamaya çalışıyorum hop eski Adem geri geliyor zorla sevdirmiyorlar adamı . Tıpkı İpek karakteri gibi .

Ve Faruk Süreyya yı aldattı demek ha , o büyük aşk yalanmıydı yani ...
Dilara , Adem in Süreyya nın evliliğini bitirme planlarını öğrenince ne yapacak bakalım .

Bir de maşallah Burcu ya ne güzel ne gür saçları var süper . Onun karakterini de sempatikleştirdiler bu arada .

Siren'in Fikret'e asılması... Ne gereksiz olmuş
Iste simdi siren bekar...fikretde onu her gordugunde bon bon bakiyo zaten gozune isik tutulmus gibi....esas sen ipek farkederse birseyler olursa super olur ortam sahane...

Fragmanı hiç anlamadım film yön mü değiştiriyor , 17-18 sene ileriye sarılmış halde mi izleyeceğiz yoksa tüm hikaye kızlarının ağzından anlatılıyor hale mi gelecek ?

Geçen sezonda ki hiç bir konu ile ilgili sahne yok , fragman çok ucu açık beğenmedim . Diziyi heyecanla bekliyorum o ayrı . Umarım geçen sezondan beri tek izlediğim dizi güzel şekilde devam eder . Bozulunca izlemeyi bıraktığım bazı diziler gibi olmaz .

Biraz kitaba doğru bir dönüş var.
Yani bunca zamandır kitaba göre pek hareket etmemiş olup sonunu ona bağlamaları aşırı saçma.
Şimdilik yarım sezonluk anlaşma var, belki de bitirmeye karar verdiler.
Ama umarım kitap gibi bitmez.
Zaten kitap gibi olamaz en başından beri karakterler bile buna göre gitmediler.

Kitapta Süreyya katil mi oluyor ?

Aaa öyle mi hiç bilmiyordum . Eğer öyleyse kitaptan bu kadar kopmuşken tekrar kitaba bağlamasınlar lütfen .
Ben kitabı okumadım da duydum.
Kitaptaki Süreyya, İpek gibi karakterde bir insanmış. Ama senaritsler bunu değiştirmişler ve bütün o kötülük içindeki Süreyya'yı İpek' aktarmışlar.
Kitaptaki Süreyya evet kötü biriymiş, kızını falan dövüyormuş ... Ama Esma Hanım'ı öldürmemiş. Esma Hanımın ayağı kayıp düşüyormuş banyoda sanırım ve o esnada da çevrede Süreyya varmış bu yüzden de katil olarak o hapse giriyormuş.
Hatta Faruk bile neden dolayı bilmiyorum ama bir sebepten ötürü o da hapse giriyormuş.
Tabii bunlar kitabın durumu.
Dediğim gibi diziyi bu kadar bambaşka yere getirip sonra sonunu kitaba bağlarlarsa hakikaten saçmalamış olacaklar.

Gecen sezon bitmesi gerekiyordu tam tadindaydi
İple cekiyirdm başlamasını ama hevesm kacti

Ben hala ayni hevesle izlerim cok begeniyorum gerek oyunculari olsun gerekse konusu olsun bu cumayi sabirsizlikla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…