İstanbullu Gelin

Guzel bir bölümdü . Adem bundan sonra nasıl davranacak merak ediyorum . Annesinin hiç bilmediği bir yüzünü gördü . İlk fragmanı da ekleyelim ...

İlk kez bu bölümde Adem e üzüldüm yıkıldı adam .

Yeni bölüm ilk fragmanı yayınlanmış . Keşke öğrenmese dediğim şey oluyor ve Faruk , Osman ın Süreyya ya olan hislerini öğreniyor maalesef . İlişkiler asla eskisi gibi olmaz artık .

İkinci fragmanı merakla bekliyorum .
Kimse izlemiyor galiba burda ya da yorum yapan yok .

yayınlanmış 2.fragman ayy yazık osmana yaaaa (( burcudan nefret ediyorum
süreyyaya yine gözyaşı düştü

Ayyy dilara ne salakkk. Daha dün adamı boşuyordun şimdi avukatı kesildi. Hıykkk beyinsiz

Ayyy dilara ne salakkk. Daha dün adamı boşuyordun şimdi avukatı kesildi. Hıykkk beyinsiz
Çok aşık ondan ya aşk adamı kör ediyor işte...nedense kıyamadım ya ama sureyyanın da suçu yoktu ki boşuna kızın üstüne gitti

Güzel bölümdü yine Akif ile teyzeye çok guldum
Dilara aşık ve çok seviyor bence dilaraya söylemeli idi Süreyya bu konuda haklı Dilara

Çok güzel bir bölümdü , aile olmak ne kadar onemli .. gulumseyerek izledim tum bolumu . Kiymetini bilelim kendi hayatimizda, Umarim bir sure boyle gider , bozulmazsa dizi..

Son düzenleme:
Adem e bak sen eskiden ekranda görmek bile sinirlendirirken şimdi çocuk gibi sevinmelerine hüzünle bakıyorum . Annesinin inadı , nefreti oğlunun hayatına mal oluyordu . Esra bir sürw Fikret ten uzak dursa bu zor süreçte belki evlilikleri toparlanır . Beraberlik oldu mu aralarında emin olamadım ben .
Ve Burcu , bu bölümde resmen onun da farklı bir yüzü ortaya çıktı , o kendini beğenmiş , kibirli, kıskanç kız maskesinin altından da başka bir dram çıktı . Tabii Adem in ki kadar değil ama yine de anladım ben Burcu yu , hislerini...

Adem'le psikoloğun sahneleri çok iyi ya. Sırf o ikisinden bir film yapılabilir. Fırat Tanış Türkiye'deki en iyi oyunculardan biri.

oyuncular süper

ademe üzüldüm ama ya adama 24 saat dahi yasatmadılar mutlulugu

acaba konuscakmı bunlar
ademe söylermi acaba o işe eskiden giriştim kardeş diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…