Ve ardinda bir cocuk birakmasiOfff cok kotu beee...insanin olume bilerek beklemmesi
Begüm ölüyor
Ve ardinda bir cocuk birakmasi
Boyle durumlar nadir olsada iki tarafada uzulunuyor .Neyse ki Dizi bu diyip gecmek gerekiyor . Ama gercek yasamlar da var ne yazik ki ..
Çocuğa mı yoksa Begüm'e mi üzülsem bilemedim tüh ya
Bence o teyzenin de zamani gelecek sureyyanin anne babasinin kaza yaptiginda o yoldan gitmelerinin sebebi teyzede sakli bir sir...zamani gelicek bence...
Bence evetKonuya ortasından atlamış oldum ama bu osman süreyyaya aşık mı
Bencede. Saçma olmuş ama. Neden türk dizilerinde başrolde oynayan kadınada erkeğede en az 2 kişi aşık acabaBence evet
Konuya ortasından atlamış oldum ama bu osman süreyyaya aşık mı
Aaa ilk bölümleri izlememiştim. Kesin aşık o zamanİlk bölümde Süreyya İstanbul’da osmanın hayatını kurtardı sayılır. Astım krizi sırasında...
Osman aşık oldu ama tanışamadılar. Sonra Faruk yanında Süreyya ile gelince şoke oldu.
Ama Süreyya hatırlamıyordu Osman ile böyle bir karşılaşma yaşadığını.
Osman da aşıktı içten içe. Şimdi aşk değil hayranlık demeye başladı annesi öğrenince.
O kadına yine iyi katlandıFikret son noktayı koydu boşanmak istiyorum dedi
Bence Osman sureyyanin , annesinin ona vermedigi ilgisine kapilmis asik falan degil .Bence evet
He yaa bu teyze asalak birseyken birden sempatik bi sapsik oldu cikti...sen konaklarda yasayacaksin da ben ?...diye diye bezdirmisti...Öyle zaten. Düğün zamanı peşine birileri takılıp para istemiş, tehdit etmişlerdi. Anne-babasının senin yüzünden öldüğünü yeğenine söyleriz diye...
Hatta teyze de Konak’tan aile yadigarı bi gerdanlık çalıp İstanbul’da satmaya çalışırken Esma’ya yakalanmıştı.
Tabi teyze o zaman psikolojisi bozuk, paslaşın tekiydi. Birden dönüşüm geçirdi.
Yavaş yavaş yapamıyorlar şu geçişleri. Birden bambaşka hale geliyor durumlar...
Zira Osman’ın Süreyya’ya aşık değilim, onların aşkına hayranım demesi de öyle oldu. Bal gibi de aşıktı. Bi beklentisi yoktu ama aşıktı.
Kadın adamın ömrünü törpülediO kadına yine iyi katlandı
Saf asik adami bile bezdirdi...gercekten bosanacak olsa bu ipek butun parayi alir ...Kadın adamın ömrünü törpülediPeygamber sabrı varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?