İstanbullu Gelin

Onumuzdeki hafta insallah Garip bey ve Esma hanimin asklarina onem verilir, birde Fikret insallah gercek aski gorur .

Aaa ilk bölümleri izlememiştim. Kesin aşık o zaman

Ben de birinci bölümü yarım yamalak izlemiştim. Ama osmanın hareketlerinden anlamıştım aşık olduğunu. Sonra buradan biri dedi, Osman daha önce aşık olmuştu diye.

Sonra tekrar izledim ilk bölümü...

Osmanın annesine karşı, ben aşık değilim, aralarındaki aşka hayranım demesi çok itici geldi ama... bi beklentisi olmayabilir ama aşık neticede. Kaldı ki, Süreyya’nın yerine Burcu’yu koymaya çalışıyorum gibi birşeyler yazmıştı. Saçma oldu sonradan böyle demesi.

Aslından saçma değil bence , annesi öğrenince çok utanıp ezildi . Onların aşkına hayranım demesi , kendini annesinin gözünde bu kötü durumdan kurtarma çabası .

Madem farklı hislerin var uzak durmaya çalış , mesafeli ol . Aksine o yakın durmayı , sohbet etmeyi , dert arkadaşı olmayı tercih etti . Bir de hangi cesaretle günlüğüne yazarsın ki hislerini bir de ismiyle . Bakalım senaristler konuyu nasıl kapatacak yada sürdürecekler .

Fikret ve Esra gerçek hayatta evlilermiş .

O Süreyya başka Süreyya dese daha iyiydi bence

Ben sanki günlükte isim yazmadı ama annesi anladı diye hatırlıyordum. Şaşırdım hatta Süreyya yazıyor diye bahsedilmesine

Fikret ve Esra gerçek hayatta evlilermiş .

Aaa evet, şimdi siz söyleyince baktım. Hiç görmemiştim daha önce.

Bu arada defne samyeli hiç olmamış o role ama ben Esma’nın yerinde olsam görünce öyle morarmak yerine gururlanırdım. Bak adamın hayatından kimler geçmiş ama bunca yıl sonra beni tercih ediyor diye

Burcu yu hiçi sevemedim fazla yılıştık ve şımarık biraz da abartı hareketleri var
Osman da konuyu kapatıcam diye ne yapacağını şaşırdı , bira da anneden intikam alma hırsı var galiba .
Bay sağduyuya bak sen , hiç yoktan evlenecek . Kendine de , Burcu'ya da yazık .

En Çokta akif için izliyorum bu diziyi hala kahve sahnesini izler dururum

defne samyeli bir eksikti dizide süreyya ve esmanın bakışları olay bakalım neler olucak kız istemede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…