- 8 Eylül 2017
- 410
- 1.062
- 28
Süreyya bile boşanma sırasında ne kadar para talep etmişti İpek kim bilir ne kadar isterSaf asik adami bile bezdirdi...gercekten bosanacak olsa bu ipek butun parayi alir ...
Adem den bile para alir...
Inşallah sekreter kızla mutlu olurKadın adamın ömrünü törpülediPeygamber sabrı varmış
Sekreter istemiyormuş ki umarım Fikret de o da birlikte mutlu olabilirler. Gerçi Esma Hanım o kızı ister mi o bilinmezInşallah sekreter kızla mutlu olur
Ayy oda artık kasıp durmasınSekreter istemiyormuş ki umarım Fikret de o da birlikte mutlu olabilirler. Gerçi Esma Hanım o kızı istermi o bilinmez
Kasıntı kadın bir tek ona bu Garip Bey konusunda hak veriyorum en azından Gariple vakit geçirmekten fesatlığa vakit bulamaz, kendi hayatıyla meşgul olmadığı için elalemin huzurunu bozuyorAyy oda artık kasıp durmasın
Bencede. O dizi mutlu sonla bitecek bence. Sadece dilara üzülecekKasıntı kadın bir tek ona bu Garip Bey konusunda hak veriyorum en azından Gariple vakit geçirmekten fesatlığa vakit bulamaz, kendi hayatıyla meşgul olmadığı için elalemin huzurunu bozuyor
Ipek te cocuk dogurdum mantigiyla fikretinin donuna kadar alir...Süreyya bile boşanma sırasında ne kadar para talep etmişti İpek kim bilir ne kadar ister
Çarşambaya kadar verirler kuzumGelecek haftanin reklamini verseydi bari simfi
Adem de duzelsin insan kiligina girsin annesinin yuzunden bunlari yasadigini anlasin ofkesi gecer dilara da mutlu olur...Bencede. O dizi mutlu sonla bitecek bence. Sadece dilara üzülecek
İnşallah. Ademin annesine esma hanımdan bile daha gıcığım zaten.Adem de duzelsin insan kiligina girsin annesinin yuzunden bunlari yasadigini anlasin ofkesi gecer dilara da mutlu olur...
Yaaaaani..dimi...esma nin ki bile gururlu yerli bi giciklikken reyhanin kafasi ne yani...dilaraya yaptigi kv dayak sahnesinde hizmetcinin gitmesini engellemistiİnşallah. Ademin annesine esma hanımdan bile daha gıcığım zaten.
Aaa ilk bölümleri izlememiştim. Kesin aşık o zaman
Ben de birinci bölümü yarım yamalak izlemiştim. Ama osmanın hareketlerinden anlamıştım aşık olduğunu. Sonra buradan biri dedi, Osman daha önce aşık olmuştu diye.
Sonra tekrar izledim ilk bölümü...
Osmanın annesine karşı, ben aşık değilim, aralarındaki aşka hayranım demesi çok itici geldi ama... bi beklentisi olmayabilir ama aşık neticede. Kaldı ki, Süreyya’nın yerine Burcu’yu koymaya çalışıyorum gibi birşeyler yazmıştı. Saçma oldu sonradan böyle demesi.
Aslından saçma değil bence , annesi öğrenince çok utanıp ezildi . Onların aşkına hayranım demesi , kendini annesinin gözünde bu kötü durumdan kurtarma çabası .
Madem farklı hislerin var uzak durmaya çalış , mesafeli ol . Aksine o yakın durmayı , sohbet etmeyi , dert arkadaşı olmayı tercih etti . Bir de hangi cesaretle günlüğüne yazarsın ki hislerini bir de ismiyle . Bakalım senaristler konuyu nasıl kapatacak yada sürdürecekler .
Fikret ve Esra gerçek hayatta evlilermiş .
O Süreyya başka Süreyya dese daha iyiydi bence
Ben sanki günlükte isim yazmadı ama annesi anladı diye hatırlıyordum. Şaşırdım hatta Süreyya yazıyor diye bahsedilmesine
Aaa evet, şimdi siz söyleyince baktım. Hiç görmemiştim daha önce.
Bu arada defne samyeli hiç olmamış o roleuygun ama ben Esma’nın yerinde olsam görünce öyle morarmak yerine gururlanırdım. Bak adamın hayatından kimler geçmiş ama bunca yıl sonra beni tercih ediyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?