- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
Kaf dağındaki İpek yok fragmanda . Fikret in büyük aşkının kıymetini bilemedi şimdi napacak merak ediyorum
Bir de Begüm ölmesin ya , Can ın hayatına giren kadınların kaderi mi bu ?
Begüm ölsün bi zahmethastayım diye geldi, hayatlarını alt üst etti. Sonra da pat diye iyileşti.
Süreyya Konağa eşyalarını toplamaya geldiğinde, hoşgeldin dedi ya artist artist, o anda ümüğünü sıkasım geldi.
Ayrıca Begüm Can’ın hayatındaki kadın değil, gayet biliyoruz hala Süreyya’ya aşık olduğunu
Osmanın hayatında burcu neyse can’ın hayatında da Begüm o.
İkisi de erkek görünce liseli kız havalarında. Aşırı cıvık haller, ikisi de son derece itici
Ama Begüm bilinçli olarak onları hiç ayırmaya çalışmadı . Esma nin gazıyla , Süreyya ve Faruk un ayrı olduğu dönemde tekrar birleşiriz umuduyla yanaştı , neyse ki olmadı .
Begüm de zamanında cesaretsizliginden bırakıp gitmiş severken ve hamileyken . Şimdi istenmeyen gelin Süreyya nın Esma ya diklenmesini , aşkı için verdiği mücadeleyi gördükçe , içten içe kıskanıyor bence . Neden ben böyle sağlam duramadım diye .
Bu konu dışında Begüm ü kötü bir karakter olarak görmüyorum . Süreyya ve Faruk barışınca hemen çekti kendini . Yeni bir hayat kurmaya çalışıyor ve maalesef bu hayata Can gibi bir psikolojik hastayı da dahil etti . Doğru Can Begüm ü kullanıyor ama Begüm gerçekten hoşlanıyor
Bir de daha ufak oğlu var , annesiz kalmasın
Süreyya gelince Begüm öyle sessizce çıkıp gitmedi. Diş göstermeye çalıştı.
Amaaan dizi bu sonuçta, ne üzülüyorsun çocuğa
Öyle mi o detayları kaçırdım demek ki . Ben Sureyya dönünce kendini çekti hatta Esma ile tartıştı ben yokum , beni kullanma dedi , diye hatırlıyorum
Evet haklısın dizi ama İçselleştiriyoruz işte aksi halde keyifle izleyemeyiz ki
Pek birşey olmadı bugun begumun hastalığını öğrendiler ameliyat olacak emirle vakit geçiriyor adem annesi hapse girdi diye kudurdu nişan alışverişi yapıldı şimdi nişan başladı ipekte mağazaya gitti kızı kovdurmak istedi başarılı olmadı kız baktı olmuyo Fikret'e kendim için savaşacağım seni bekliyorum dedi başladı aşk aralatındaBen izleyemiyorum birisi özet geçse
Emir için çok üzüldümBegüm öldü
Emir için çok üzüldüm
Son anı video ya çekildi. O videoyu izleyemez insan kahrolur
Aslında ipeğe acıyorum. Herkesi küçük görüyor ama bu kendisiyle olan savaşından. Hep sahip olamadıklarını istiyor. Örnek: Fikret ona aşıkken Faruğu istiyordu. Fikret vazgeçince fikreti istemeye başladi. Dengesiz...Videoya çekerken bi anda gitmesini beklemiyorduk kaldık öyle
nişanda da ipeğin yaptıgı tam türibünlere oynamaktı belliydi zaten herkesin içinde açıklaması
Güzel bölümmüş sanırımPek birşey olmadı bugun begumun hastalığını öğrendiler ameliyat olacak emirle vakit geçiriyor adem annesi hapse girdi diye kudurdu nişan alışverişi yapıldı şimdi nişan başladı ipekte mağazaya gitti kızı kovdurmak istedi başarılı olmadı kız baktı olmuyo Fikret'e kendim için savaşacağım seni bekliyorum dedi başladı aşk aralatında
Güzel bölümmüş sanırım
Bugün izleyen yok galiba
Duygusal gidiyor gelin hanım hamile burda da biter artıkBen izliyorum. Ama başta Begüm’in Süreyya ile olan konuşması falan çok üzdü beni yaa.
Şimdi de Emir’in annesini görmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?