İstanbullu Gelin

Kaf dağındaki İpek yok fragmanda . Fikret in büyük aşkının kıymetini bilemedi şimdi napacak merak ediyorum

Bir de Begüm ölmesin ya , Can ın hayatına giren kadınların kaderi mi bu ?

Kaf dağındaki İpek yok fragmanda . Fikret in büyük aşkının kıymetini bilemedi şimdi napacak merak ediyorum

Bir de Begüm ölmesin ya , Can ın hayatına giren kadınların kaderi mi bu ?

Begüm ölsün bi zahmet hastayım diye geldi, hayatlarını alt üst etti. Sonra da pat diye iyileşti.

Süreyya Konağa eşyalarını toplamaya geldiğinde, hoşgeldin dedi ya artist artist, o anda ümüğünü sıkasım geldi.

Ayrıca Begüm Can’ın hayatındaki kadın değil, gayet biliyoruz hala Süreyya’ya aşık olduğunu

Osmanın hayatında burcu neyse can’ın hayatında da Begüm o.

İkisi de erkek görünce liseli kız havalarında. Aşırı cıvık haller, ikisi de son derece itici

Ama Begüm bilinçli olarak onları hiç ayırmaya çalışmadı . Esma nin gazıyla , Süreyya ve Faruk un ayrı olduğu dönemde tekrar birleşiriz umuduyla yanaştı , neyse ki olmadı .

Begüm de zamanında cesaretsizliginden bırakıp gitmiş severken ve hamileyken . Şimdi istenmeyen gelin Süreyya nın Esma ya diklenmesini , aşkı için verdiği mücadeleyi gördükçe , içten içe kıskanıyor bence . Neden ben böyle sağlam duramadım diye .
Bu konu dışında Begüm ü kötü bir karakter olarak görmüyorum . Süreyya ve Faruk barışınca hemen çekti kendini . Yeni bir hayat kurmaya çalışıyor ve maalesef bu hayata Can gibi bir psikolojik hastayı da dahil etti . Doğru Can Begüm ü kullanıyor ama Begüm gerçekten hoşlanıyor
Bir de daha ufak oğlu var , annesiz kalmasın

Süreyya gelince Begüm öyle sessizce çıkıp gitmedi. Diş göstermeye çalıştı.

Amaaan dizi bu sonuçta, ne üzülüyorsun çocuğa

Süreyya gelince Begüm öyle sessizce çıkıp gitmedi. Diş göstermeye çalıştı.

Amaaan dizi bu sonuçta, ne üzülüyorsun çocuğa

Öyle mi o detayları kaçırdım demek ki . Ben Sureyya dönünce kendini çekti hatta Esma ile tartıştı ben yokum , beni kullanma dedi , diye hatırlıyorum

Evet haklısın dizi ama İçselleştiriyoruz işte aksi halde keyifle izleyemeyiz ki

Esma ile o konuşmayı yapana kadar birkaç defa bozum bozum bozuldu. Gurur yaptı en son

Bakalım defne samyeli nasıl bir renk katacak diziye

Ben izleyemiyorum birisi özet geçse
Pek birşey olmadı bugun begumun hastalığını öğrendiler ameliyat olacak emirle vakit geçiriyor adem annesi hapse girdi diye kudurdu nişan alışverişi yapıldı şimdi nişan başladı ipekte mağazaya gitti kızı kovdurmak istedi başarılı olmadı kız baktı olmuyo Fikret'e kendim için savaşacağım seni bekliyorum dedi başladı aşk aralatında

Emir için çok üzüldüm
Son anı video ya çekildi. O videoyu izleyemez insan kahrolur

Videoya çekerken bi anda gitmesini beklemiyorduk kaldık öyle
nişanda da ipeğin yaptıgı tam türibünlere oynamaktı belliydi zaten herkesin içinde açıklaması

Videoya çekerken bi anda gitmesini beklemiyorduk kaldık öyle
nişanda da ipeğin yaptıgı tam türibünlere oynamaktı belliydi zaten herkesin içinde açıklaması
Aslında ipeğe acıyorum. Herkesi küçük görüyor ama bu kendisiyle olan savaşından. Hep sahip olamadıklarını istiyor. Örnek: Fikret ona aşıkken Faruğu istiyordu. Fikret vazgeçince fikreti istemeye başladi. Dengesiz...

Nişanda tam olayliydi ama ya.
Bengü hastaneye kaldırıldı, ipek olay cikardi, kizin annesinin sözleri...

Güzel bölümmüş sanırım

Güzel bölümmüş sanırım

Sonu fena oldu yaa. Begüm karakterini hiç sevmiyordum, diziden çıkmasını istiyordum ama video çekerken pat diye gitmesi çok fena oldu.

Video kısmında söylediklerine de ağladım zaten. Eşime çaktırmayayım diye uğraştım ama burnumun direği sızladı da sızladı. Dayanamadım, yaşlar süzüldü

Anne olmak çok zor. Öleceğinden çok oğlunun annesiniz kalacağına üzülüyor.

Burcuya da gıcık oluyorum, çok yapmacık ve itici. Ayrılacaklar diye beklerken nişan yapıyorlar

Yapım şirketiyle bir sorun yaşadı galiba yoksa böyle 2 bölümde apar topar öldürülmezdi diye düşünüyorum . Bir de iyileşmesi , filmde olsa benzer hastalığı olanlara motivasyon oluyordu . Karaktere de alışmıştık daha farklı atraksiyonlar beklerken olanlara bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…